Thursday, November 15, 2012

TEMPAHAN BOOKMARK | BOX CREATIVE


5hari off blog hari ni baru sempat nak update semula , first sekali nak mintak maaf dekat korang semua sebab 5 hari xmasuk komen-komen kat blog korang kan maklumlah sebab ada perkara yg tak dapat nak dielalakkan tp sebelum ni if aku tergelam timbul aku tetap masuk kan haaa tu tandanya pembaca setia juga tau kat blog korang..hehe..


Hari ni nak promote sikit tempahan bookmark yang dah disiapkan ni .Bookmark yang ditempah juga oleh ika pemilik blog http://ikapukpuk.blogspot.com .Sebelum ni ada entry mengenai tempahan pocket calender yang di tempah oleh beliau juga kepada korang yang belum lagi tengok boleh klik sini ----> tempahan Pocket Calender 2013

Kalau korang berminat nak dapatkan pocket calender dan bookmark dari beliau korang leh join contest yang dianjurkan beliau boleh buat kenangan tau benda tu..

Kepada korang yang nak tempah Bookmark & Penanda buku dan sebagainya korang boleh tengok butiran dibawah ni..


PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 0174223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my
               ihcube.ent@gmail.com
WEBSITEhttp://ihcube.com

Bilangan tempahan mengikut anda...

Harap korang semua dapat support..hehe
Like ok! ...


37 comments:

Jiwa Lara said...

wah ! mcm berminat jgak dgn bnda alah nih...

Cik Fie said...

comelnya bookmark ni ! haha :)

Wana Owen said...

tetap maintain comeyyy bookmark tu sama mcm pocket calendar!

Fendy said...

wahhh...tempahan bookmark la..

Dkna Abza said...

wah....kencang biz :)

Izzati Suhaide said...

berbisnes plak dia skrg ni..he3 :D

MRS Rongoks said...

nak jugak satu #eh :P

CikMunBlogger said...

whoa ! cantik :D

tapi lagi cntik kalau hairi kasi kat mun free . muahahha XD

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2065 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Mk Syahir said...

wah..semakin maju nampak :) good luck bro!

Anak Pak Muin said...

bisness? good job!

Cik Yaya said...

wah..da wat bookmrk pla en.hazwan skrng..=)

comel la..bookmrk tu ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yeah... Leeza x bksmptn lgi ni nk tempah!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah kpd yg menempah!

cweet pinky said...

um , CP tak pandai lak lar nak gune bookmark nih , hehehe

Remy hazza said...

comel la hairy....mesti miss rongok suka.......

boni kacak said...

terbaek bro... semoga terus sukses dalam bisnes bro..amin..

Azwar Syuhada said...

HH , nice bookmark tu .. Teringin juga nak tempah . kalau tempah 1 je tak boleh ye??hahaha.. gurau je.. =)

memang comel maa.. =)

Cik Nur said...

comel book mark tu..
:)

Si Matatajam said...

Cantiknya Bookmark Ika tu..

Anisa Anuar said...

chaiyok2!!!! good luck

Mira Adzlia said...

woot..woot..lme rse xsggah sini melawat abam ensem..hahaha....wah...kasik satu bookmark free la (inilah mnusia..suke yg free jer..haha)

Mrs Velentine said...

chayok2

ayut said...

truskn usaha utk promote..hihihi..smga trus sukses perniagaan yer :)

Kesuma Angsana said...

wah mkin maju bisnes ye

HanaNabihah said...

Makin murah rezeki hery. Alhamdulillah. Itu la untungnya ada blog kan. sambil2 kongsi maklumat, kenal dgn org lain, boleh bisnes lagi! Hana pon nk bisnes la. Kasi idea please! hehe

MawardiYunus said...

wah tomey2 huhuhu

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya semoga akan sentiasa berjaya yer...:)

shiyda said...

comelnyaaa !! ^^

Eyda Syahida said...

eyda dah join dah . arap2 dapat . pasni kalo ade pape , eyda oder ngn hairy je la ek ? hiks :)

kinara kinatara said...

comel..:)

TiranaAduka said...

nice la bro.
E mail saya bro.nak tempahlah..
tiranaaduka@gmail.com

TiranaAduka said...

salam bro

TiranaAduka said...

iya bro serius ni.

shidaR said...

cam nk tempah calendar 2013..ish byk bnde nk plan tp xtau nk mule dr mana dlu huhuhu^^

TiranaAduka said...

masih menanti dgn penuh kesabaran.

Siti Rohaida said...

ade idea nak buat segmen nie