Sunday, November 25, 2012

SENARAI LAGU FINAL ANUGERAH JUARA LAGU 27


SENARAI LAGU FINAL ANUGERAH JUARA LAGU 27 | LAGU FINAL AJL 27 2012

credit to google
Anugerah Juara Lagu ke 27 yang akan berlangsung pada 6 Januari 2013

1. Idola ( Azlan n the Typewriter )
2. Pelangi senja ( Stacy )
3. Terukir di bintang ( Yuna )
4. Anak kampung ( Jimmy palikat & One Nation Emcee)
5. Ombak Rindu ( Hafiz & Adira )
6 .Tanpamu ( Amir Jauhari )
7. Lagu ( Bed Room Sentuary )
8. Teman Pengganti ( Black & RJ )
9. Ku Akui ( Hafiz )
10 .Simetri ( Hazama & Amy Seach )
11. Andai ku Bercinta Lagi ( Mojo )
12. Patah Seribu ( Shila Amzah )


29 comments:

boni kacak said...

malam ni aku kecewa dengan dua perkara.. malaysia kalah dengan singapore dan lagu FIQ feat Akim tak dapat..adeh..lagu feveret aku tu

Anisa Anuar said...

list yg awesome... byk yg best

HanNis SaNia said...

alamak lagu cm ada yg best. ada yg x je :(.

tapi paling suka lagu patah seribu ^_^

KorN said...

mojo ade. teman pengganti ade. ok good.

^^eKaTiKaH^^ said...

eh, stacy satu lagu je erk? ingatkan dua lagu..hee

shu said...

teman pengganti & patah seribu!

Mrs Velentine said...

mcm dh tahu sape yg menang

Nyue said...

vote teman penganti :))

ayut said...

tak nak sokong sesape la kali ni..hihihi...all the best bt mereka semua di atas! :)

MRS Rongoks said...

hope ombak rindu menang . eh ?

HanaNabihah said...

wuwuwu~ ari tu last saringan tak tgk. haih. final pon mcm tak dpt tgk sbb time tu tgh final exam.

Si Matatajam said...

Semua best2... X tau la sapa menang nnt

Si Matatajam said...

Hope ombak rindu la menang....

Cik Nur said...

wow..! amy seacrh dapat..?
Piiiwiiit..!

Remy hazza said...

boleh tahan lagu2 yg ke final... tak sabar nak tunggu january nanti....

Shasha Yacob said...

yes, pelangi senja tersenarai. idola nih :D hihi

ctk said...

azlan ..iluvyou...haha..tahniah :D

AedaZainal said...

Semua lagu best tapi yang lagu yang buat gua menangis TEMAN PENGANTI.

Pecinta pink^^ said...

wah..boleh tahan jugak finalist thun ni.. tak sabar nk tengok AJL

Pecinta pink^^ said...

wah..boleh tahan jugak finalist thun ni.. tak sabar nk tengok AJL

Kesuma Angsana said...

semua lagu2 terbaik ni

kinara kinatara said...

tahniah kepada mereka...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

guling2 lagi.... haaaa

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...semuanya best tahniah buat mereka yg berjaya..;)

Dkna Abza said...

alaaammmkkkkk..dkna tak layan juara lagu..

Nurfara Hani said...

go Shila Amzah

qiz zie idris said...

Saye dpt tiket ke Ajl 27.. Area Arena.. Saper taw Arena tu kat depan ke blakang...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TAK SURE LAH SIAPA YG BAKAL JUARA.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

NK DGR LAGU MOJO....
SUKA LIRIK LAGU TU.