Thursday, December 27, 2012

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST SAMPAI BILA-BILA IKUT SUKA AKU


Nampak tak tajuk tu? " Segmen Pencarian Bloglist Sampai Bila-Bila Ikut Suka aku "panjang berjela..haha..segmen pencarian bloglist kali ni lain sikit sampai bila aku nak letak dlm bloglist ak tu tak pasti.mungkin sebulan, 3 bulan, 5 bulan, setahun mayb..haaa ..Tapi kan bukan letak-letak ja k bertukar-tukar lah view ka komen ka kan baru best sikit..


Dah lama gila tak buat segmen pencarian bloglist ni rasanya last bulan 7 hari tu kot tapi hari ni nak cuba buat balik segmen ni tapi kali ni tak perlu nak buat entry -entry macam sebelum ni. Haa kepada korang yang selalu komen tu kiranya dah masuk kot dalam bloglist sebabnya aku selalu view korang dari situ..hehe.tapi! letak juga link korang dalam entry ni.Yang dah ada dalam list pun letak juga sebab nak rombak kembali bloglist.

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. Anda mesti letak saya di bloglist anda saya akan cheak dulu ( kalau dah letak sya xperasan sory sgt-sgt )
4. Letak link anda dalam kotak komen.

Terhad
Tarikh tutup: sehingga jam 11.59 tghari esok. TAMAT
Blog anda akan di listkan didalam sidebar BLOGLIST sebelah kanan blog

Bloglist pertama
20 terpantas..
Bloglist ke dua
selebihnya....
dann saya akan listkan link anda untuk di BW..

kenapa perlu jd bloglist hazwanhairy? boleh klik SINI

Sekian Terima Kasih



56 comments:

Blog Eazy Izzuddin said...

nah hehe
http://www.eazyizzuddin.com/

Izzati Suhaide said...

nak jugak!! :P

http://izatie91.blogspot.com/

Unknown said...

http://cikpensil.blogspot.com

Nurfara Hani said...

yeah,., nak join:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/

::azmina nordin:: said...

http://azminanordin.blogspot.com

Unknown said...

Join ! :D http://www.ainasofea.com/

Izza Sakura said...

JOIN K,tk perlu bt entri ye?http://izza-sakura.blogspot.com/ baru first join dr segmen hazwan hairy ni,da letak dlm bloglist n like fanpage

Unknown said...

nakkk..

http://www.syuhadasalleh.my

mmg dah ada dlm bloglist syu..

Mr.She said...

http://merepekzone.blogspot.com

#nak jugak! hiks (gedik) :p

che mija said...

http://kesahchemija.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-sampai-bila.html saya join yer :))

FaFa EhA said...

nakkkkk !
fafaeha.blogspot.com :) yay !

Maisarah Azmi said...

http://www.sararose.my

Maisarah Azmi said...

http://www.sararose.my

Miss N™ said...

lama dah follow blog ni..
page pun lama dah like...

blog HH mmg dah lama ada dalam blog list sahabat nur..

Ni link Nur..

http://cahayacita2.blogspot.com/

ayut said...

nak masukkk!!hahahaha :p yg pasti sampai sesuka hati..hahahaha.hery dh ada msuk dlm list...
http://akuayut.blogspot.com/

selipar putih said...

ahh,gempak giler trafik blog ni..

SEGMEN BEBAS SYARAT:Entry Terbaik 2012 Untuk Direview

Syazwanie Afandi said...

http://syazwanieafandi.blogspot.com/

ash said...

kejapnyer tempoh 11:59 tgh

BY: djdanchef.blogspot.com
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

Orga said...

bila baca sebab perlu jadik bloglist, terus aku join, heheh...

skampung.my

kinara kinatara said...

mesti bukan yang pertama kan??

xp nak letak jugak..:)

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

nak letak 2 boleh???:)

NIA SI DRUMSTICK said...

wpn nia dah ada dlm list yg selalu coment tu..tetap nak msok dlm bloglist hairy jugak..kihkihkih..
http://ceritasinia.blogspot.com/

Beeshazwals said...

salam admin

shaz join yea..
shaz dah letak link admin dalam bloglist di blog shaz..

http://bee-shawal.blogspot.com

Silent Thinker said...

mau tersenarai..=)

http://safiyahezora.blogspot.com/

Anonymous said...

fuyooo!! menarik..nk join tapi takut x sempat dh..uhuk!

Unknown said...

I am first he3.. =)

http://musesprodigy.blogspot.com/

Kakcik Seroja said...

Nak masuk... Tapi guna iPad ni susah sikit la.... :(

inche hlovate said...

http://akupencintahlovate.blogspot.com/

*hantar link je kan..syart2 semua dah lme buat hihi

kisah si dairy said...

Harusla da ikut syarat
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-sampai-bila.html

HanaNabihah said...

Err~ kite termasuk jugak ke? Hehe.

Tp kan kite still tak dpt cari jawapan nape kalau kat bloglist tu walaupun dah update entry byk kali tetap jugak yg 1 year ago. Sedih.

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com

Ammelia said...

nak join :0
http://amelyusoff.blogspot.com/

CikMunBlogger said...

kalau mun nak join gak boleh ke ? hehe

Mrs Velentine said...

Akak join..www.msvelentine.my..akak letak hawzwan di Blog;ist Paling manang

Azza Afdzal said...

blog hairy mmg dah berkurun lama ada dlm blog azza hihihihi..

nanak jugak haha :p

http://azzafdzal.blogspot.com

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/

Jue Jaynee said...

hahaha jue terlambat..aduhai

Unknown said...

wah.... terlepas lah hairy.......
he3........ dah tak leh nak join......

suwara entertainment said...

Nak jugak!! Akak dah seminggu x online, xdpt nk BW, xdpt nk drop komen. Huhuhu..

Mesti x sempat dah nak join kan...huhuhuu..

www.suriaqistina.blogspot.com

suwara entertainment said...

Nak jugak!! Akak dah seminggu x online, xdpt nk BW, xdpt nk drop komen. Huhuhu..

Mesti x sempat dah nak join kan...huhuhuu..blog HH dah lame terpampang senantiasa di blog akak. Hihihi

www.suriaqistina.blogspot.com

Unknown said...

Lol wa tak pershan doh. haha. dah tammat wa isi jugak haha

kamihardsman.blogspot.com

Unknown said...

nak join jgk :) http://tomato-putih.blogspot.com

PERMATABIRU said...

nak masuk juga bru tukar domain..nanti sy masuk yang hazwanhairy juga :)

http://www.permatabiru.my

belogisam said...

nak letak jugga http://www.belogisam.my/

Leeza Dayasari said...

rasa-rasanya leeza dah tersenarai kan.. haaaaa

Azwar Syuhada said...

ramai join , alamak terlambat sudah.. >_<

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...alamak mama ketinggalan rupa2nya...x sedar ada segmen ini dok melayan cucu semalam terlepas pandang agaknya..nak letak juga boleh x hh walaupun dah tutup...:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....mama nak letak link kat sini yer...;)

http://maszull.blogspot.com

Diana said...

http://dianarashid92.blogspot.com/

Diana said...

http://dianarashid92.blogspot.com/

sweetsour93 said...

ala, terlepas.. :(
maaf hairy, dah bpe hari tak online..lame tak jenguk sini..

sweetsour93 said...

ala, terlepas.. :(
maaf hairy, dah bpe hari tak online..lame tak jenguk sini..

Si Matatajam said...

Alahai terlepas sudah..

ctk said...

alamak sori xsmpt join...ct ni da jrg lawat blogger...hukhukhuk...arini bru der mse...adeh

QasehnyaRania said...

ala..terlepas pandang ler;)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...sentiasa ingat nak join tapi terlepas juga...:)

Shida Radzuan said...

bila2 aku suka..hahah suka ayat tu ^_~