Friday, December 28, 2012

SENARAI BLOGLIST BARU 2013


ASSALAMUALAIKUM..
Pencarian Bloglist baru ja dilancarkan semalam tapi cam tak de sambutan sangat but sokay ja mayb tak banyak orang tahu kot ke tak banyak orang buka my blog?ahaha.. Simple ja tak perlu nak buat entry segala bagai just masukkan link ja. Kalau tak nak nak buat camna kan. Tak kan nak paksa orang plak kot..

Kepada korang yang letak saya dah lama kat sidebar if saya xpersan sila mention ok secara auto saya nak letak dekat bloglist kalau ada lah..Kalau yg dah ada dlm bloglist sya tak pa jgn risau tak kan dibuang..hehe

Di sini seperti yang dijanjikan saya list senarai mereka yang join untuk BLOGWALKING.
segmen ni ---->segmen-pencarian-bloglist-sampai-bila.

Sebahagian saja tau ni! 

1. http://www.eazyizzuddin.com/
2. http://izatie91.blogspot.com/
3. http://cikpensil.blogspot.com
4. http://nurfara-hani.blogspot.com/
5. http://azminanordin.blogspot.com
6. http://www.ainasofea.com/
7. http://izza-sakura.blogspot.com/
8. http://www.syuhadasalleh.my
9. http://merepekzone.blogspot.com
10. http://kesahchemija.blogspot.com
11. http://fafaeha.blogspot.com
12. http://www.sararose.my
13. http://cahayacita2.blogspot.com/
14. http://akuayut.blogspot.com/
15. http://syazwanieafandi.blogspot.com/
16. http://www.skampung.my
17. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/
18. http://ceritasinia.blogspot.com/
19. http://bee-shawal.blogspot.com
20. http://safiyahezora.blogspot.com/
21.  http://musesprodigy.blogspot.com/
22. http://kakciknurseroja.blogspot.com
23. http://akupencintahlovate.blogspot.com/
24. http://kisahsidairy.blogspot.com
25. http://www.aimisyahirah.com
26. http://amelyusoff.blogspot.com/
27. http://www.msvelentine.my
28. http://azzafdzal.blogspot.com
29. http://www.aisyahhumaira.com/
30. http://eynavsnanie.blogspot.com/ 

Hari isnin nanti baru saya masukkan dalam sidebar okeh..tunggu! boleh BW dulu ea...
semua ni keep in touch ngn gua...haha

57 comments:

Nurfara Hani said...

number 4. thanks:)

The ShomeL TwinZ said...

ala xthu pon...xleh join dah ea, terlepas nk join...:(

aisyah humaira' said...

org terakhir yg tahu, jadi sy la org terakhir dalam list. haha :D
tQ :)

Fendy said...

alamak aku xde...hehe

CikMunBlogger said...

huiyo , ramai . nak bw lah . hehe :D

CikMunBlogger said...

huiyo , ramai . nak bw lah . hehe :D

Azza Afdzal said...

yehaaa tersenarai haha

Siti Rohaida Yusof said...

mengeratkan silaturrahim..insyallah

YaNa Yassin said...

takde dalam list,.. sob sob sob,.. :(

kinara kinatara said...

i like 17..huhu:)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

semua orang sibuk study nak final exam

Mr.She said...

eh eh. mane link ai? takde pung? keh keh :p

::azmina nordin:: said...

nak BW la :)

AyueJean said...

http://ayuejean.blogspot.com/

Cmni je kan???

Silent Thinker said...

no 20..=)

Silent Thinker said...

no 20..=)

bai baizura said...

boleh buat terjahan. ngeh3 :p

Aina Sofea said...

Yay ! Sempat jugak . #6

shasha yacob said...

weh gilee aku tidak tahu kau buat nih. nak asuk juga . hahaha :P

kamihardsman.blogspot.com

shasha yacob said...

weh gilee aku tidak tahu kau buat nih. nak asuk juga . hahaha :P

kamihardsman.blogspot.com

Syazana Zainn said...

itew dah lama buh awop dlm list itew.hahahaha

:p


Vee Lea said...

Ada nampak psl bloglist ni smlm tp tak sempat join sbb busy sgt :( Update blog sendiri pun tak sempat T__T Tak pa la, I tunggu pencarian bloglist 2014 lak.. Hahahaha.

Anis Eiyka said...

Wah wah untungglah dorang . Haha . :D
Selamat berblogwalking & Selamat tahun baru .

Remy hazza said...

remy nak jugak.......hu3
pren together gether,

NIA SI DRUMSTICK said...

YEAYYY!!!!i was there..toche2..ehehe..nk terjah blog org lain plak ni..=)

Phat said...

aku ada kan hehehe

Cik Pensil said...

no 3 . hehe

wah banyak bloglist dia , 30 .

Izzati Suhaide said...

wahhhh..tq2... :D

Mrs Velentine said...

no.27

Ikhwan Suhaimi said...

Termisss ... haha Anyway Hye to New Bloglist !

isam ismail said...

aa,, x dapt tahu pon asal ni,,apapon blog ni masuk dalam list blog sporting belogisam,,senang sikit nnt

Kakcik Nur said...

Terima kasih kerana nama blog kakcik ada dalam senarai. Kakcik dah masukkan blog ini dalam senarai blog kakcik. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wau.... tahniah kpd yg tersenarai erk..!

Saiful Anuar Safian said...

sy dah letak...mcm mn pon , ilike ur blog bro

luqman zakaria said...

byk nye..boleh terjah2 dulu,,hehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....nak pi terjah ni...:)

LaLa mhdnor said...

ramai jugak yang join :)

Eazy Izzuddin said...

me 1st !
wowww
thanks bro

Cik Tia said...

boleh join dak? err , macam terlambat aje kan .. huhuu

rafie zawawi said...

I am number 21 guys hehex..
Free to visit & thanks bro =)

afifudinsohaini said...

peh banyak gile..aku nak buat gak la nanti..haha

shasha yacob said...

HH,maaf anda adalah mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

inche hlovate said...

nasib baik tersenarai kalo tak takmo kawan :P

Anak Pak Muin said...

baru nak kumpul kerajinan untuk blog walk...lame gile da x blog walk..haha

ayut said...

tu dia 30 org...sesi terjahan la ni yer.. ^^

boni kacak said...

tahniah kepada mereka :)

Steffany Daph said...

-,-" ni sya x perasan la ni pasal bloglist tu. takpa la, lain kali leh ikut kan :D lol..hihi...

etuza said...

terima kasih minta izin follow

etuza said...

ada blog hazwan di bloglist pesona..mohon izinkan copy alamat2 blog ni ya..tq hazwan yang sangat kacak

shasha yacob said...

singoh male male dekat blog HH. eh encik antu ke tuu :3

inasazali said...

ala terlepas pndg la...sedihnye x dpt nk join :(

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, untungnya mereka semua. kite tak sempat nak join...
ape2 pun nak BW kat blog mereka semua :))

Si Matatajam said...

Ari Khamis lepas akak mmg bz..x on9 sgt pun..last2 balik dr gathering Melaka dah tutup dah..hu hu..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...nak masuk juga bloglist hh dah tamat yer...;)

Cik Nur said...

xsempat nak masukkan link tu..huhuh

Dkna Abza said...

dkna dah terkeluar dari senarai agaknya.. hihii

shidaR said...

alhamdllah shida nye blog masih kekal :)