Friday, December 7, 2012

CIMB SAVINGS CIRCLE | CPUV/BUFFERED EARNING


CIMB SAVINGS CIRCLE | CPUV/BUFFERED EARNING

Terima kasih dekat en Nuffnang sebab bagi lagi Buffered Earning ( BE ) dekat blog cikai ni. Terima kasih juga sebab mempercayai blog hazwanhairy.com ni sebagai tempat untuk mengiklankan produk-produk terbaru dari syarikat-syarikat yang berdaftar dengan nuffnang.

Hari ni nuffnang bagi kat blog aku iklan CIMB Saving Circle. Korang dah tahu ke maklumat ni? kalau korang belum tahu lagi boleh tekan-tekan iklan yang berkeliaran dalam blog aku ni. Yang menariknyya anda berpeluang tuk menang rm500,000 dengan cimb saving circle ni. Untuk maklumat lanjut korang boleh klik facebook Cimb ----> CIMBMalaysia

Hope pihak nuffnang tidak jemu-jemu bagi peluang kat blog hazwanhairy.com ni ea.. Next time bagi lah lagi pasti aku akan iklankan habis-habisan..haha...muahh-muaah nuffnang :p

39 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah...tapi x jumpa iklan tue..so klik2 yg lain

Cik Fie said...

wow . bestnya dia . haha

Syazana Zainn said...

awrrr dah mcm berlumba2 lak org2 bank ni.hihi

lepas ni bank ape pulak buat peraduan?haha

Anonymous said...

Untunglah blog femes nuffnang suka nk kasi BE..


Woi mana nye BE yg berkeliaran sangat tu ?


Sekor pun aku x nampak.. Haha =p

Anisa Anuar said...

wahhhh bestnyeee.... =)

s h a said...

Wahhh...congratz.Untung dapat BE.Blog sy lame dah BE x singgah.Selamat berblogging lg dgn jayanye. :)

Ikhwan Suhaimi said...

Dapat lagi??? ish2... rezeki la tu, Tahniah.

kalau tak keberatan,boleh la sama2 meramaikan segmen saya :-

http://bacerjer.blogspot.com/2012/12/doa-untuk-yang-disana.html

The ShomeL TwinZ said...

tq 4 sharing :)

Azza Afdzal said...

boleh kaya ney kalau menang haha

Sue-Rya Qistina said...

bertambah2 masyuk la. hehehe

Fendy said...

tahniah beb!

Remy hazza said...

untung hairy..... berterusan dapat BE...rezeki tu......

boni kacak said...

wah...tahniah bro...hehehe

ayut said...

seronok yer dpt BE...nak jgk..hohoho :p tahniah hairy..

ayut said...

CIMB takde...tourism australia ada gan hishop.done!

Nick Nashram said...

dah berbakul2 aku puji nuff..satu pun belom melekat lagi..hahaha

inasazali said...

bestnye..ade je earning yg HH dpt kn..ape pun tahniah k..

^^eKaTiKaH^^ said...

wuu, masyuk la dye :D

Cik Nur said...

rezekii..!
terbaiklah.. :)

cikmisi leen said...

aha ! congratz ..~ dtang klik =) ~

Tentang Kita said...

murahnyer rezeki tuan blog...tahniah

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...rezeki tu..yer la mama masih x jumpa lg iklan tu...:)

Pecinta pink^^ said...

wah..untung la..kita en.nuff da majuk..haha..mkin jauh da dia lari..kalo nmpak sat g cek klik2 na :P

kak nora said...

wah! untunglah..

Si Matatajam said...

Tahniah Hery..

kinara kinatara said...

wah..huhu..dulu cimb click..:)

shasha yacob said...

tahniah hazwan. hek hek.

shasha yacob said...

eh done klik nuffnang you :D

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki hery... :)

luqman zakaria said...

bestnye..hehe..

Steffany Daph said...

rezeki dtg tu (:

ctk said...

abg nuff pon makin sayang kamu nampknyer :D

shidaR said...

tahniah dapat BE hery :)

shidaR said...

tahniah dapat BE hery :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

again... rezeki.. moga terus sukses k.

HanaNabihah said...

hery join ke cimb tu? ce join. kot2 org2 cimb pun syg hery. dpt 500k boleh bahagi dua dgn Hana. Eh? haha

Dunia Wilma said...

Tahniah Hazwan :-)

Cik Rongoks Ika said...

nuffnang syg hairy,haha

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah...xpernh dpt cpuv dari nuffnang.xtau ler cane carenyer