Friday, December 7, 2012

CIMB SAVINGS CIRCLE | CPUV/BUFFERED EARNING


CIMB SAVINGS CIRCLE | CPUV/BUFFERED EARNING

Terima kasih dekat en Nuffnang sebab bagi lagi Buffered Earning ( BE ) dekat blog cikai ni. Terima kasih juga sebab mempercayai blog hazwanhairy.com ni sebagai tempat untuk mengiklankan produk-produk terbaru dari syarikat-syarikat yang berdaftar dengan nuffnang.

Hari ni nuffnang bagi kat blog aku iklan CIMB Saving Circle. Korang dah tahu ke maklumat ni? kalau korang belum tahu lagi boleh tekan-tekan iklan yang berkeliaran dalam blog aku ni. Yang menariknyya anda berpeluang tuk menang rm500,000 dengan cimb saving circle ni. Untuk maklumat lanjut korang boleh klik facebook Cimb ----> CIMBMalaysia

Hope pihak nuffnang tidak jemu-jemu bagi peluang kat blog hazwanhairy.com ni ea.. Next time bagi lah lagi pasti aku akan iklankan habis-habisan..haha...muahh-muaah nuffnang :p

39 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah...tapi x jumpa iklan tue..so klik2 yg lain

Cik Fie said...

wow . bestnya dia . haha

Unknown said...

awrrr dah mcm berlumba2 lak org2 bank ni.hihi

lepas ni bank ape pulak buat peraduan?haha

Hafiz Hafizol said...

Untunglah blog femes nuffnang suka nk kasi BE..


Woi mana nye BE yg berkeliaran sangat tu ?


Sekor pun aku x nampak.. Haha =p

Anisa Anuar said...

wahhhh bestnyeee.... =)

s h a said...

Wahhh...congratz.Untung dapat BE.Blog sy lame dah BE x singgah.Selamat berblogging lg dgn jayanye. :)

Ikhwan Suhaimi said...

Dapat lagi??? ish2... rezeki la tu, Tahniah.

kalau tak keberatan,boleh la sama2 meramaikan segmen saya :-

http://bacerjer.blogspot.com/2012/12/doa-untuk-yang-disana.html

The ShomeL TwinZ said...

tq 4 sharing :)

Azza Afdzal said...

boleh kaya ney kalau menang haha

suwara entertainment said...

bertambah2 masyuk la. hehehe

Unknown said...

tahniah beb!

Unknown said...

untung hairy..... berterusan dapat BE...rezeki tu......

boni kacak said...

wah...tahniah bro...hehehe

ayut said...

seronok yer dpt BE...nak jgk..hohoho :p tahniah hairy..

ayut said...

CIMB takde...tourism australia ada gan hishop.done!

Nick Nashram said...

dah berbakul2 aku puji nuff..satu pun belom melekat lagi..hahaha

inasazali said...

bestnye..ade je earning yg HH dpt kn..ape pun tahniah k..

sweetsour93 said...

wuu, masyuk la dye :D

Miss N™ said...

rezekii..!
terbaiklah.. :)

iamcikmisi said...

aha ! congratz ..~ dtang klik =) ~

Unknown said...

murahnyer rezeki tuan blog...tahniah

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...rezeki tu..yer la mama masih x jumpa lg iklan tu...:)

Pecinta pink^^ said...

wah..untung la..kita en.nuff da majuk..haha..mkin jauh da dia lari..kalo nmpak sat g cek klik2 na :P

Bunda_nora said...

wah! untunglah..

Si Matatajam said...

Tahniah Hery..

kinara kinatara said...

wah..huhu..dulu cimb click..:)

Unknown said...

tahniah hazwan. hek hek.

Unknown said...

eh done klik nuffnang you :D

Unknown said...

alhamdulillah... rezeki hery... :)

Luqman Zakaria said...

bestnye..hehe..

Unknown said...

rezeki dtg tu (:

ctk said...

abg nuff pon makin sayang kamu nampknyer :D

Shida Radzuan said...

tahniah dapat BE hery :)

Shida Radzuan said...

tahniah dapat BE hery :)

Leeza Dayasari said...

again... rezeki.. moga terus sukses k.

HanaNabihah said...

hery join ke cimb tu? ce join. kot2 org2 cimb pun syg hery. dpt 500k boleh bahagi dua dgn Hana. Eh? haha

Unknown said...

Tahniah Hazwan :-)

Noor Atikah Ramli said...

nuffnang syg hairy,haha

kisah si dairy said...

tahniah...xpernh dpt cpuv dari nuffnang.xtau ler cane carenyer