Friday, December 21, 2012

DUNIA SEBENAR SHIDA | POCKET CALENDER 2013



Last week buat tempahan pocket kalender dari Shida aka pemilik blog dunia sebenar shida. Kenal kan blogger femes ni? kalau belum kenal lagi tu cepat lah kenal dia secepat mungkin..Alhamdulillah beliau sangat berpuas ati dengan hasil dari Box Creative ni.

Tekan untuk tumbesaran

Terima kasih bebanyak kat shida sebab sudi beri kepercayaan dan support box creative. Kepada korang nak dapatkan pocket kalender yang sweet dari beliau boleh cepat join GA beliau yang tengah berjalan tu..hehe..blog beliau ----> http://www.duniashida.com/

Kepada korang yang berminat nak buat pocket kalender macam shida n yang lain tu boleh lah PM aku. Sesuai sangat buat hadiah untuk GA, Contest & segmen dan sebagainya..Salah satu cara nak menarik minat orang join GA, Contest & segmen korang tau..

Sebarang penyertaan boleh tanya di Link bawah ini..

PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 017-4223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my
               ihcube.ent@gmail.com
WEBSITEhttp://ihcube.com


Contoh blh tengok link di bawah : POCKET KALENDER & BOOKMARK
Bookmark cik Rongok
Pocket Kalender Cik Rongok
Kalender Hazwan Hairy
Pocket Kalender UKM student
Bookmark Hazwan Hairy

p/s : Menerima tempahan T-shirt , Name card, banner, bunting, kad kahwin dan sebagainya...

OFF blog 4 hari...mau balik Penang....




43 comments:

Mrs Velentine said...

semoga selamat sampai ke penang

Nurfara Hani said...

terus terjah blog dia..

Fendy said...

wahhh..menarik ni

^^eKaTiKaH^^ said...

wah.. menarik.. mcm nak buat jugak..hehe..
*wah, balik penang :D

Syuhada Salleh said...

mcm bes je..ble2 boleh tmpah nie..
design sendiri ke?

Jue Jaynee said...

kalau buat namecard?

::azmina nordin:: said...

selamat bercuti :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hiii.... nak baLik bercuti...

Mau Bikin Website + Hosting Murah AbizZ? Ke Rajawebhost.com aja! said...

Thx info nya gan

boni kacak said...

owh..kaulah dalang utama sebenarnya dalam contest tu.hahahahaa

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye

Mau Bikin Website + Hosting Murah AbizZ? Ke Rajawebhost.com aja! said...

Semoga menang sob :D

Siti Rohaida said...

harusla join..hery..selamat bercuti

Remy hazza said...

semoga sampai ke penang.....hati2 hairy.....

Pecinta pink^^ said...

memang cantik la..wah blik kg ke ?moga slmt smpai,slmt pulang :D

Si Matatajam said...

Bertuahnya apa yg dapat tu..

Princess Syazliyana said...

da join da :) hihi oh selamat bercutiii

kak nora said...

selamat bercuti..

KLPOS said...

Salam Rakan Media,

Sememangnya Blog anda sangatt mengagumkan dan punyai daya tarikan

tersendiri dalam menyampaikan maklumat kepada rakan2 blogger dan media

baru.

Mohon jasa baik anda agar dapat menyenaraikan Laman Portal KLPOS dalam

senarai (link) blog pilihan di blog anda.

Hopefully dapat berkongsi maklumat terkini dan isu2 semasa menerusi

laman portal KLPOS.

TQ n Salam Persahabatan.

http://klpos.com/

KLPOS News Portal

Ku Syida said...

Balik penang pegi pesta sg nibong tauuu :)

luqman zakaria said...

teringin nk buat tp xtau nak design cmne..lol

miz ruha said...

menarik....
moga selamat pergi dan selamat kembali...

kinara kinatara said...

cantik..moga peniagaan hh terus maju:)

huhu...:)

n..selamat berkampung di kampung..yeah kina pom kat kampung...:)

kinara kinatara said...

cantik..moga peniagaan hh terus maju:)

huhu...:)

n..selamat berkampung di kampung..yeah kina pom kat kampung...:)

kinara kinatara said...

cantik..moga peniagaan hh terus maju:)

huhu...:)

n..selamat berkampung di kampung..yeah kina pom kat kampung...:)

CikMunBlogger said...

sila singgah taiping kalau pi penang . hehe .

cantik ! :D

shidaR said...

thanks hery :)

shidaR said...

thanks hery :)

Anonymous said...

Alternate options Sedition II, [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#814]north face outlet online[/URL] is really soft to the skin for a smooth spend should be however no person recorded getting wet. Constructed from Gore-Tex? Soft Covering stretch 3L having micro-check fleece protector backer, this one failed to keep the wind power out also but it appeared to be the more workable of the two men jackets. If [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#1037]north face outlet locations[/URL] may look like I'm gushing, I guess I am.

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

sieyzu eiyka said...

Chantekk ! :D . Kreatiff lha HH .
Nak souvenir dari pinang . Muahaha . =.=

yana aina said...

wahh .. biz baik ^^

Jom semak --> http://www.nazlyizan.my/2012/12/senarai-bloglist-jom-bw.html

ayut said...

nk bt kad kawen gan hery la..tp lmbt lg la plak..hohoho :D

jm pulang ke kampung!! ^^

Si Matatajam said...

Shida pun order kat Hery rupanya...akak pun gak..hope dapat la satu buat kenangan

Cik Nur said...

selamat bercuti.. :)

Dkna Abza said...

hery...dkna kat penang sekarang :)

afifudinsohaini said...

bro jom join ni..
jangan risau takda syarat pape pon..cume letak url entry terbaik je..
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

ash said...

Teringin juga buat calendar poket ni, suatu hari nanti mungkin akan buat juga :-)

BY: djdanchef
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

lama xdtg lawat blog nih...heeheh... aik ke penang ke sy pn dkt penang nih... hohoho

Eazy Izzuddin said...

Nice !
Selamat bercuti

HanaNabihah said...

Bila la kite nk bincang2. Bila dah sembang asik lupa nk tanya. haha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....cantik2 buatan nyer n mama ada dapat satu dr shidar...:)