Thursday, December 13, 2012

SEGMEN MY FAVOURITE POST FOR 2012



Segmen kedua yang aku nak join dalam minggu ni dari blog Anisa's Corner iaitu segmen my favourite post for 2012. Segmen ni simple sahaja dan syarat-syarat xde lah berat mana pun so boleh join dengan keadaan yang tenang...haha..

My favourite post 2012? 
Sangat banyak  kalau dalam blog aku ni xtau nak pilih yang mana lah semua entry aku rasa best.best ke?no komen..haha..Korang leh nilai sendiri entry-entry yang aku dah publish untuk tahun 2012 ni. Kalau ikutkan view tinggi banyak yang tinggi so abaikan lah yang tu. Kat sini aku pilih entry yang bermakna untuk aku mengenai blog..Link bawah ni :


kenapa entry ni? Haa entry ni lah yang buat blog aku ni mula dikenali oleh blogger-blogger lain.Sebelum blog aku keluar majalah remaja ni view sikit sangat sedih kalau tengok then followers plak xsampai pun 300. Tengok !! setahun juga lah amik masa perkenalkan blog dekat semua orang tapi alhamdulillah lama-lama followers, reader, pengomen mula bertambah syukur sangat-sangat.

Then sebulan lebih pastu pulak terpilih juga masuk majalah tapi majalah Intrend..link bwah ni :


Korang yang mana baru-baru tu jangan lah mudah putus asa kalau followers xbanyak or reader xde. Plan-plan berusaha untuk terus menulis. Kalau lah blogging ni minat anda itu bukan satu halangan untuk anda terus down dari berblogging ni.Kalau nak kejar glemer ja buatlah niat tak kan kemana pun. Ingatlah apa-apa pun kalau kita buat dengan ikhlas pasti ganjaranya baik..

Yang terbaru terpilih untuk di temubual oleh Wartawan Utusan Malaysia 8/12/12  .Ini adalah diantara my feberet post untuk tahun 2012..Post yang bermakna sebelum 2012 melabuhkan tirai.. Link bawah ni :


Terover plak entry ni panjang berjela..sekian saja dari saya hazwanhairy ..hahaha

meh join cepat ---->  http://anisa-mylife.blogspot.com/

p/s: Tak sabar nak siapkan entry 2012 melabuhkan tirai dengan seribu makna + azam yang banyak dah tercapai syukur Alhamdulillah..



21 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mmg banyak n3 yg best kat sini kan....selamat bersegmen yer hh...:)

HanaNabihah said...

Alhamdulillah~
Dengar tu pesan retis. Hehe. Kalau nak kejar glemer takkan ke mana. So, jadilah spt resmi padi, makin berisi, makin menunduk. =D

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Hazwan ^_^

Fariz Reza said...

Hazwan ajar cemane leh masuk remaja , utusan mingguan...ajar ajar (^_^)

From:

Fariz Reza Dot Com

Niswatus Solikah Samik said...

rezeki 2012 hery... Alhamdulillah... :)

semoga tahun2 mendatang rezeki hery bertambah murah ye! :)

yana yani said...

banyaknya fav post hazwan..hikhik yana pon x tau apa fav post yana sendiri..pakat tulis dan post jer..

ayut said...

hahaha..amek fevret post si hery...semua mmg terbaik sbb fofular di situ.. ;) all the best hery...

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..

Remy hazza said...

entry hairy semuanya best best!!!!

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki hery...
selamat bersegmen... :)

ctk said...

entry ct xder yg best nak dikongsi...huhuhu...

sieyzu eiyka said...

Ouh , Banyaknya Favourite post Hery . No wonder lah , sume post hery best-II sume .

Btw , tahniah ea boley masuk majalah n paper . Untungg lah . =.= .

Selamat Bersegmen yerr . :D

shasha yacob said...

banyak entri best dekat blog HH nih, jgn risau , HH list seja semua tajuk yang pernah HH buat. hoho

Anisa Anuar said...

wahhhh....memang patut la ni jadi favourite post...suka2...

Maisarah Azmi said...

emm, memang bermakna entri tu.. selamat bersegmen

Mohd Lokman Bin Ramli said...

datang melawat dari segmen yg sama.. ^_^
post yg menarik..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

kinara kinatara said...

wah..HH femes jugak ye...:)

xp alhamdulillah kamu tidak sombong:)

jadi semua orang akan melekat kat blog kamu..:)

Pecinta pink^^ said...

memang best2 entry kat blog ni..tgok la pngunjung pn rmai :) btw..gud luck !!

shidaR said...

terbaik nih :) tahniah hery semua entry tu sgt2 bermakna kan :)

shidaR said...

terbaik nih :) tahniah hery semua entry tu sgt2 bermakna kan :)

Remy hazza said...

tahniah hairy sebab berjaya entry nie dlm segmen anisa... kan remy dah ckp....entry hairy semua best!