Friday, December 14, 2012

MALAYSIA VS THAILAND | RESTORAN IDAMAN WITH HOT FM


MALAYSIA VS THAILAND | RESTORAN IDAMAN MUTIARA DAMANSARA | TEAM HOT FM

Semalam semi final ke 2 diantara Malaysia vs Thailand gua sempat tengok beramai-ramai dekat Restoran Idaman Mutiara Damansara with team Hot fm. Kalau yang dengan radio tu mesti tau kan yang team hot fm ada anjurkan event ni.

Tempat aku ke Restoran Idaman ni dekat saja 5 minit dah sampai tu pun kalau tak jem lah tu pun sebab member ajak jadi pegi lah lepak-lepak situ with 6 other people.Meriah juga lah bila tengok sambil makan berami-ramai ni. 

Mata ja sudah with fafau
Fafau aka fara fauzana pun ada tau sgt lah sporting dia time tu bila sampai terus ke meja org yang datang dkt situ..Last sekali meja aku dok so lama lah sikit dia berdiri dekat situ maklumlah kawan aku sorang tu kenal fafau so huha-huha lah dorang sekejap..
ni haa kak gee n keja kat media prima
Tenyata Malaysia tidak berpeluang untuk memburu kejuaraan AFF Suzuki cup yang pernah di menangi pada 2 tahun lepas di Indonesia. Permainan semalam boleh dikatakan ramai penyokong malaysia termasuk aku sekali beengang ngan pengadil + pemain thailand.



Mungkin bukan rezeki untuk Malaysia pada tahun ni kot yang pasti ketiadaan Wan Zack Haikal + saiko dari pihak thailand yang buat pemain Malaysia sedikit goyah.Apa-apa pun teruskan perjuangan harimau malaya pada game lain nanti .

Malaysia Boleh !!!!.





45 comments:

ツMRツ™ said...

Takpee laa. asalkan #SELAMANYAHARIMAUMALAYA. hikhik XD

Sue-Rya Qistina said...

fafau mmg mesra gitu. hehehe. frust sbb pengadil x adil, pengadilan dia x telus dan berat sebelah. huhuhu

yana aina said...

malaysia boleh !! fuhh .. retis ^^

HanaNabihah said...

Peewit~ Hehehe~
Agak kecewa semalam. Huhu. Takpe. Bak kata kawan Hana. Lain tahun ada lagi. Terus menyokong HM ! =D

Nurmujahidah Ismail said...

percayalah,, ada hikmah di sebalik kejadian,, lagipun tkkan nak menang manjang kan,, hehe,, bestnya jumpa fafau, suka sangat sore serak dia,,:D

mujadafewa.blogspot.com

Niswatus Solikah Samik said...

harimau malaya tetap di hati! :)

Ikhwan Suhaimi said...

curlasssssss dating ngan fafau :)

EVen x menang, Thanks to farizal... N we still appreciate harimau malaya effort last night!

AyueJean said...

Waaahhhhhhh.... fafau gitu... =D
Yup bukan rezeki Harimau....
Tertewas dipijak Gajah Putih.....
Takpelah, next time kita balas balik.... =D

^^eKaTiKaH^^ said...

untunglah dye dapat bergambar dgn fafau..hehe..

ramai jugak yg bengang dgn perlawanan mlm tadi termasuk ayah kite. hehe..ape2 pun, good luck utk harimau malaya. bukan rezeki utk malaysia kali nie :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...sedihnya harimau kita kalah mlm tadi...:(

Pecinta pink^^ said...

wah..gambar nan fafau la..hehe ..kn kn bengang ng ref tu ..aih..

ZWAN SABRI said...

bestnye tgk bola ngan fafau.. pengacara wanita n dj radio wanita paling popular tuuu... #Jeles

Mrs Velentine said...

fafau tue..terbaiklah...hehehe..selamanya harimau malaya

Phat said...

ref mengubah perjalanan game

inasazali said...

wah..bestnye tgk bola beramai2..siap ada fafau pulak tu..tu la malaysia tewas smlm..ape2 pun mas boleh!

Cik Nur said...

yang penting malaysia tetap juara dihati kita..!

shasha yacob said...

hamboiii, bestnya dapat gambar demgan aweks. haha €:P

hafiz hafizol said...

Fafau.. haha.. untunglah bergambar dgn fafau..

Jiwa Lara said...

reffree macam s**l je.. hahaha

Princess Syazliyana said...

takde rezeki..huhu.. reff dri korea tu laa >< papepun selamanya harimau malaya <3

Maisarah Azmi said...

wah, jumpe Fafau..syok nye nmpak

JungRara said...

Ohsem! Best giler dpt join ngan hot fm :-)

sieyzu eiyka said...

Xey p bangkok , tgok ramai-II kat kedai pun no hal ah kan . Boleh bergabung bagi support kat Harimau Malaya .

Memang emo gila tengok bola semalam . Xadil btul lha reff dari KOREA tu ! papepom , Pemain Malaysia dah cuba yg terbaikkk semalam ! SYABASS ! =.=

P/s : Best nya boleii jumpa Fafau ! Jeless ! Muahaha . =D

Nurfara Hani said...

bestnye jumpa fafau.. hihi:) geram je tengok bola semalam

Fendy said...

fara fauzana tuuu...

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat jumpa Fafau ^_^
Bagi Wilma, mereka dah buat yang terbaik...Cuma nasib tidak menyebelahi mereka...

djdanchef said...

Memang frusttt lah dengan pengadil .. Tak adil

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rata-rata mengharapkan wan zack. moga wan zack terus cemerlang.... takut juga pretasinya menurun. hope jgn.

Ayu azmir said...

klass la dpt berposing dengan fafau

miz ruha said...

dapat jumpa fafau.. syoknya...

Siti Rohaida said...

meriahnyer..

luqman zakaria said...

its ok! harimau malaya tetap dihati..hhehe

bai baizura said...

takpe2. be cool harimau2 sekalian.Harimau jadian ttp dihati. ehh. harimau malaya ttap tersemat didalam hati limpaku. haha :P

Remy hazza said...

meriahnya hairy...walaupun malaysia gagal... semangat harimau malaya jgn luntur dijiwa kita......
dah lama remy tak jumpa fafau tu.....

chemay said...

takpe.
malaysia tetap di hati!
<3

kinara kinatara said...

wah meriahnya kat sana..:)


*apa2 pom yang berlaku yang penting semangat harimau malaya tersemat dalam diri kita semua...betul x..hidup harimau malaya..:)

3'Z Home Cleaning Service said...

yang pasti harimau terbaikk heheh ..dh follow blog ni.... Jom Singgah blog saya . Support dari anda amat lah saya harga - TQ http://threezresources.blogspot.com/ dan like FB http://www.facebook.com/3zHomeCleaningService

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sbnrnya leeza mmg plan nk ke sini pun.. tp mmg dh tak larat. closing kedai hari tu, byk plak shot sana sini. stress buat lejar setiap hari.

shasha yacob said...

selamanya harimau mak hangpa.

Kesuma Angsana said...

meriah yek cuma sedih mesia kalah huhuhu

Si Matatajam said...

Mesti bertambah semangat nak sokong HM sb ada fafau

shidaR said...

amboi semangat..eh eh..Faufau pun ade lah hehee..xsempat nk suh kim slm hehee :D

shidaR said...

amboi semangat..eh eh..Faufau pun ade lah hehee..xsempat nk suh kim slm hehee :D

shidaR said...

harimau malaya tetap dihati walaupn kalah hehee :D

ayut said...

perghhh..full table ma...slmt tak jd pegi aritu..plan dh nk g sini gak..tapi cancel..klu tak leh jmpe hery skali..ahaks! :p