Friday, December 14, 2012

POCKET CALENDER | UKM STUDENT


POCKET CALENDER | BOX CREATIVE | UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

Alhamdulillah syukur dengan rezeki yang diberikan olehNya.. Hari ni nak promote sikit  tempahan Pocket Calender yang dah lama gila di siapkan dan sudah pun berada ditangan pemiliknya. Pocket calender kali ni ditempah oleh Jiwalara yang juga merupakan pelajar Universiti Kebangsaan Malaysia dalam jurusan Jabatan Pengajian Arab dan Tamadun Islam dari Fakulti Pengajian Islam.

Blog beliau --->http://jiwalaraworld.blogspot.com/

Terasa sangat gembira bila beliau sangat berpuas ati dengan hasil tangan dari kami . Itulah merupakan 1 semangat untuk terus berusaha memajukan bisnes ni. Terima kasih buat jiwalara kerana memberi sokongan kepada hazwanhairy.com dan box creative..

Gambar x clear sgt kamera hp murah..

Kepada korang yang nak tempah Bookmark & Penanda buku dan sebagainya korang boleh tengok butiran dibawah ni. KLIK...


PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 017-4223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my

Bilangan tempahan mengikut anda...
serendah RM15

Lain-lain contoh boleh tengok SINI  dan SINI 

Harap korang semua dapat support..hehe
Like ok! ...




28 comments:

Kakcik Seroja said...

Tahniah atas tempahan itu. :)

Unknown said...

serius nmpk menarik... nak tempak jgk lah nti..

Cik Fie said...

terjah . hehe :)

inasazali said...

bertambah2 la rezeki hazwanhairy dan box creative wat bisnes ni..

Jiwa Lara said...

sangat cantik dan berpuas hati.. x menyesal buat.. senang nak di bawa ke mana2..

thnx skali lg.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya semoga bertambah2 rezeki tu yer...;)

HanaNabihah said...

Err~ ok. Jiwalara student ukm jugak? fakulti sebelah menyebelah tp tak penah perasan? my bad~ haha

Hana nak jugak! yg kita bincang2 hari tu tuuu...hehe~

Unknown said...

cantik kalender tu......

Anonymous said...

moga terus maju jaya ye dik

sweetsour93 said...

wah, cantik cantik.. alhamdulillah, rezeki.. hehe.. :))

Hafiz Hafizol said...

AKu satu uni dgn jiwalara lah. ha3

Mrs Velentine said...

semoga bisnes hazwan makin berkembang

ayut said...

:) alhamdulillah..rezeki ada tempahan dan dh siap pon..moga trus maju hery..

ayut said...

done CIMB utk kamu

Miss N™ said...

nanti nak tempah apa2 bolehlah kan..

suwara entertainment said...

wahhhh..tahniah ye dik! semoga biz terus maju :)

Pecinta pink^^ said...

memang cntik :)

Pecinta pink^^ said...

memang cntik :)

Maisarah Azmi said...

menarik jugak..

Unknown said...

Semoga Hazwan terus sukses ^_^

Unknown said...

menarik...

djdanchef said...

Cantiknya.. Kalau ku tahu dulu ku buat calendar ni utk ex classmate..

kinara kinatara said...

wah nanti akhir sem mau tempah jugak lah..xp bukan poket kelender lah..sesuatu yang boleh di jadikan kenangan satu kelas kat u nyh..:)

xp lagi setahun lah..:)

Unknown said...

semakin maju nampaknya. ihiks :D

Unknown said...

semakin maju nampaknya ihik

Si Matatajam said...

Masyukkkk....cantik la...

Shida Radzuan said...

nice cantik :)
tahun depan shida nk try design sndri plak herry hehee :D

Shida Radzuan said...

tunggu tahun depan heheee.. :D