Sunday, December 9, 2012

AFF SUZUKI CUP 2012 TICKET SEMI FINAL 1


AFF SUZUKI CUP 2012 | TIKET SEPARUH AKHIR PERTAMA MALAYSIA VS THAILAND |
JADUAL PERLAWANAN AFF SUZUKI CUP 2012 | HARGA TIKET

Separuh akhir di antara Malaysia vs Thailand aku berpeluang tengok live di Stadium. Time Malaysia vs Indonesia aritu di ikutkan memang nak pegi oleh sebab holiday tak dapat lah support team Malaysia time tu tapi tetap tengok juga jauh di borneo sana.


Semalam dah dapat tiket jadi ayuh kita ramaikan Stadium untuk beri semangat kepada team Harimau Malaya untuk terus berjuang memburu dan mengekalkan kejuaraan Piala AFF Suzuki Cup yang pernah dimenangi 2 tahun lepas.

Harga tiket  separuh akhir
Dewasa : RM40
Kanak-kanak : RM 10
Tempat : Stadium National Bukit Jalil
Perlawanan : Malaysia vs Thailand
Seat : Free Seating ( sapa cepat dia dapat depan )

Kalau yang tak sempat untuk perlawanan hari ni boleh terbang ke Bangkok nanti..hehe


Jadual perlawanan blh tgk sini ---> jadual-penuh-perlawanan-aff-suzuki-cup


36 comments:

Mohd Sabrie said...

steady la boss..:)

Unknown said...

kao aku mesti kategori kanak2...

Kakcik Seroja said...

Kakcik tengok kat tv je...

Princess Syazliyana said...

wah bestnya!~

HanaNabihah said...

jumpa kamu di sana! Hehe. Hana mungkin duduk dgn team TM =D

sweetsour93 said...

tu dia.. tiket dye beli dah.. hehe.. kite nak tengok, tpi tkde geng. tngk kat rumah je yg mmpu :P

Unknown said...

Bestnya Hazwan pergi tengok live ^_^

Unknown said...

Pengen nonton T_T

Luqman Zakaria said...

wah..best ler dpt tgk live..hehehe

Jiwa Lara said...

tengok live kat tv je... kat stadium xde ulang tayang.. hahaha

p/s : hati2 pergi SNBJ.. selamat pergi dan selamat kembali... :)

Niswatus Solikah Samik said...

malang sekali, nak tengok kat stadium tak boleh, nak tengok tv pon tak boleh! :(

anyway, go harimau malaya! :D

Raudhah said...

Semangat ye.semoga kejayaan mengiringi Harimau Malaya. :)

Unknown said...

owh.....nk pegi yg kt bngkok nti la...huhu

inche hlovate said...

tengok kat tv je la nmpaknya

Si Matatajam said...

Akak sokong dari jauh ja la...

Pecinta pink^^ said...

wah..best la g stadium..lagi semangat..hope malaysia mng !!

inasazali said...

bestnye..dpt tgk bola secara live dpn mata...

bicara mak dara said...

all the best buat harimau malaya

Unknown said...

hok alaoh, untung lah youu. aku tgk dekat depan tibi suda dapat rasa macam mana meriahnya dekat stadium. hangkan yang duk nyanyi selamnay harimau malaya dekat stadium tadi. hahaha :P

fifie said...

Tengok di TV je yang mampu. huhu. lagipun tak minat sangat bola nie.

Unknown said...

tgk di tv aje.hehehe

Unknown said...

nampaknya hairy kana terbang ke bangkoklah...kena support kat sana pula......

anakHajiMuaai said...

go!! go!!!! malaysia!!! pasni hang kene pi bangkok lak r

Leeza Dayasari said...

wow... marilah fly ke bangkok.....

Leeza Dayasari said...

ops lupa nk ckp. fly ke bangkok bawa bag pack. tido tepi stadium. haaaaaa
2. moga2 ada lah penyokong tegar Harimau Malaya ke sana.. serius...

Mrs Velentine said...

wah bestlah hazwan.Mv tengok d TV jak

Unknown said...

tgk kat tv lg clear
hihi
tgk kat stadium nmpak mcm semut jek :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...syoknya dpt tengok live tapi mama semalam kat tv pun x dpt tengok dengar kat radio jer sbb on the way balik ke jb dr Rawang...:)

iamcikmisi said...

haha .. ops, bru nak komen .. mklumlah seri kan smalam ? :P .. matyo2 .. :')

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....hh pi ke blog yanayassin kita dpt hadiah topup RM10 dlm group yg sama tu...:)

Miss N™ said...

khamis ni dekat bangkok kan..
harap2 malaysia berjaya..!

ctk said...

xprnah merasa tgk di stadium...mcm xnampk je...hehehe

kinara kinatara said...

huhuhu..best nye..:)

kinara kinatara said...

next kat bangkok..fuyooo..jauh 2:)

hh pegi ke?

Noor Atikah Ramli said...

ika tak penah tgk bola live . heee

QasehnyaRania said...

tgk dekat JJ AU2 ..skrin besor..hihi