Thursday, December 6, 2012

PENGALAMAN DI INTERVIEW OLEH WARTAWAN


PENGALAMAN DI INTERVIEW OLEH WARTAWAN.

ASSALAMUALAIKUM.
Setelah 5 hari tak menaip entry blog bercuti, hari ni mood nak menaip baru muncul. Percutian kali ni ke Kuching sangat best ok walaupun pada mulanya strees ngan mereka-mereka yang xjadi pegi dengan alasan yang ntah apa-apa tuh terasa beb sampai bila-bila kalau korang bc tu mohon rasa bersalah..Terima kasih org Kuching yang ramah tamah, layanan yang baik kepada kami..Pasal vacation ni minggu depan baru nak update..heee

motip aku letak gambar ni?haha
Entry hari ni nak kongsi ngan korang tentang pengalaman bila di Interview oleh wartawan.Kalau yang pernah merasa tu mesti tau kan mcm mana. Ini salah satu kenangan manis dalam hidup aku bukan senang nak dapat peluang macam ni kan. Hari khamis lepas bertempat di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur aku diberi peluang untuk ditemubual oleh seorang wartawan Utusan Malaysia .

Bila kita kena interview ni baru lah kita boleh tahu sejauh mana pemikiran kita bila bercakap  haa time tu la segala benda , persoalan yang kita jawab kadang-kadang pikir balik tak sangka boleh bercakap sampai tahap tu.hehe. Pengalaman yang cukup bermakna bagi aku seorang blogger untuk terus majukan diri dalam dunia penulisan + bisnes yang aku uruskan ni. Dupdap-dupdap jantung time tu ok nebes gila lah bila kena interview.

Haaa kenapa aku kena interview ni? kalau korang nak tahu jangan lupa dapatkan paper Utusan Malaysia Sabtu 8/12/2012 Insyaallah.Segala persoalan akan terjawab dalam paper tu nanti..hehe..Korang yang beli Utusan Malaysia nanti sila lah mention aku k..hehe

Untuk yg belum joij contest meh tekan sini --->CONTEST KALENDER EKSKLUSIF HAZWANHAIRY



55 comments:

Unknown said...

awrrr ni mestis egment bloger dlm utusan tu.hikhik

lagi glamer la uols ni.

The ShomeL TwinZ said...

wahhh xsabar nak tggu ari sabtu...:)

suwara entertainment said...

wah!!! bestnya..mesti dapatkan nnt. jgn lupa remind kt fb tau! :D

Mrs Velentine said...

MV tahu bagaimana perasaan hazwan sebab akak hari tue kena ngan RTM..masuk TV..malu

Hafiz Hafizol said...

AKu tak pernah kena intervew, sebab biasanya aku yang intervew org.. Bila dah baca balik jawapan dari org yang aku intervew, macam2 jawapan la aku dapat..



Jawapan yang terlebih kompleks dan pelik pun ade haha. Kekadang kena ulas balik jawpaan yang dia kasi.. Haha

Que Achmad said...

alhamdulillah. tahniah

Que Achmad said...

alhamdulillah. tahniah

Cik Fie said...

nanti nk bli paper utusan la . hehe .

Unknown said...

perghhh...masuk paper beb!tahniah

Unknown said...

owh..tgu paper free je kt opis punya..haha *kedekut kan* ngee~~

boni kacak said...

pergh...tahniah bro... dah masuk paper dah tu..hehehehe

Anisa Anuar said...

wahhhh dah makin femus ni...nak sign..hehehehe

Nurfara Hani said...

patot la hari tu tanya pndpt semua. seronoknya. nk beli paper xtahu kat mana. nanti hery share okay..

Unknown said...

haaa ? pi kuching...hehe, dekat sana la sya diam. kita org kuching nih. dah review byk tmpt lom ? pheww...kembang hidung tu kena review wartawan..:P

mujagirl92 said...

tahniah!!!! :D

kinara kinatara said...

sini susah nak dapat surat khabar 2..alaaaa..nak taw gak..:)

Unknown said...

hahah . ye ? mesti beli nihh :)

Hanna Nabiella said...

wahh, best nye kne interview, plus2 la femes nye nie nanti. ^^

Unknown said...

Bestnya kena interview ^_^
Mesti ada berita baik nie kan...

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy....wah bestnya kena interview...kena cari paper la ni kalau nak tahu cite nyer...:)

ayut said...

hujung mngu ea..ok.. :) kalau terbaca bt post trus..hahaha.blh gitu..? :p

hazwan hairy said...

terima kasih korg sbb sudi support dri dulu until now..waiting..hikhik

Ikhwan Suhaimi said...

huyyyohhh Utusan malaysia... " unfortunately... "sini" susah nak dapat Utusan Malaysia... paham2 la. sile review...OK!

Miss N™ said...

Wahhh..HH makin popular..!
Nanti nak belilah paper utusan sabtu ni... :)

Nyue said...

d'interview..wow semakin famous la nty..ehehehhee

Leeza Dayasari said...

sgt hebat lah bro nie.. masyuk giler.... tahniah tahniah...

Leeza Dayasari said...

yes dah jangka dah... yahooo im rite... btw, u are awesome.... serius hebat!

Unknown said...

tahniah bro.....makin femes la pas nie

Unknown said...

penantian suatu penyeksaan ... kahkahh lmbt lh 8/12. glamer u ^^

Unknown said...

hamboii, siap kena interview lagi. mesti ketaq kan. haha

Syaza Ridzuan said...

ala..nak tau..huhu..pasal segmen blogger ke?

Hop in to our lamBLOGghini!
Art, deco.,pre-loved, tips, accessories and lots more!
www.qiostestblog.blogspot.com

Anonymous said...

Wah masuk Utusan Malaysia meyyhhh , Tahniah !! >_<

Jiwa Lara said...

Congcrates Bang Long ! Lepas nie makin glamour la ye... :)

Nick Nashram said...

kena interview ngan penemuduga aku dah tergagap2..kalo ngan wartawan x tau r camne..hahaha

Silent Thinker said...

wah..tahniah HH..
kena beli surat khabar sabtu ni

inasazali said...

wah..tahniah ye HH.. msti kena baca utusan ni... i will waiting :)

jaakechik said...

nak carik akhbar gak la sabtu ni.. tahniah la yer..moga pasni blog ni btambah- tambah femes lagi nanti.

Maisarah Azmi said...

fuyyoh..tahniah masuk paper tuh..

Pecinta pink^^ said...

wah,,hairy semakin memacu ke depan ..hehe..seronok la masuk paper :) mkin dikenali la nti..(^_^)

Pecinta pink^^ said...

wah,,hairy semakin memacu ke depan ..hehe..seronok la masuk paper :) mkin dikenali la nti..(^_^)

Anonymous said...

wah2 tahniah makin glamer ler ye

Luqman Zakaria said...

salam..betul ke video lagu kat entry sy x leh bukak? tadi dah try bukak ok jer..tatau ler nape x leh..

-luqman (arepnakbebel.com)

misz aisya said...

motip letak gambar tu?

sbb kau tahu gmbr tu smart.

huhu. lawa. credit to photographer. :)

Si Matatajam said...

Kalau x lupa nnt akak beli..sb biasa beli kosmo dan metro

Dkna Abza said...

blog dkna kene malware...so semua bloglist terpaksa delete...huhuu..naseb baik dapat jejak blog HH :)

selipar putih said...

uii,dah nak glamer la ni,...

Azza Afdzal said...

untung nya org tu makin famous la lepas ney hihi

Unknown said...

dah jadi retis dah hairy nie... terbaik.....semoga terus success hairy......

iamcikmisi said...

yeah ! woww .. esop lah .. aha .. konpem beli .. =) ~hehe

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...mama dtg nak bagitahu hh kena tag yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/12/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html

ctk said...

fuhyoooo...ditemuramah tuuuuu....walaupon ct xthu psl ape, tp tahniah la sbb dipilih oleh wartawan untuk ditemuramah...heheheh

makin maju kamu ye....semoga rezki makin2 bertambah lepas ni :D

Shida Radzuan said...

terbaik lah hery bangga hehee :)

Shida Radzuan said...

terbaik lah hery bangga hehee :)

HanaNabihah said...

sila dptkan akhbar utusan anda hari ni ! hehe~ tak pernah2 beli utusan sebelum ni. hoho

Noor Atikah Ramli said...

retis.heeeee