Tuesday, December 11, 2012

SEKITAR AFF SUZUKI CUP 2012 SEMI FINAL MALAYSIA VS THAILAND


AFF SUZUKI CUP 2012 MALAYSIA VS THAILAND | KEPUTUSAN MALAYSIA VS THAILAND | JADUAL PERLAWANAN AFF SUZUKI CUP 2012

9/12/2012 Pertembungan di antara Malaysia vs Thailand mencatatkan keputusan seri 1-1 .Walaupun seri tetap berpuas ati dengan  permainan lepas walaupun ada sedikit corak permainan yang kurang memuaskan. Diikutkan peluang untuk malaysia banyak tapi di sia-siakan .Apa pun Harimau Malaya telah lakukan dengan sehabis baik..Kita tunggu dan lihat permainan timbang balik di Stadium Raja Mangala Bangkok Khamis ni 13/12/2012

Semalam pergi stadium dengan 1 tujuan untuk memberi semangat kepada harimau malaya bukan pergi untuk melihat kemenangan harimau malaya. Yeah itu perlu ada dalam diri semua penyokong malaya jadilah penyokong sejati seperti Ultras Malaya. Walaupun petang semalam hujan lebat stadium tetap penuh ok macam tu lah baru best.

Nak kongsi sedikit gambar yang sempat di snap sebelum battery kamera kong..haha

before start time ni ultras malaya tengah menyanyi2 best!
before masuk stadium hujan lebat tp tetap semangat
kerusi berhadapan dengan tempat aku dok.
dah mula penuh ni..
game dah start..aummmmm

nth sapa-sapa yg pakai maskot hantu pocong nth cm xde kena mengena..haha
ini adalah aku sebelum g stadium sggh airport subang makan dulu
kbai.. :P
Itulah gambar yang sempat di snap oleh kamera usang dari aku.hahaha...

p/s: Hari ni selangor cuti gua pun cuti so nak siap-siap kuar makan angin jap mayb tak sempat nak BW korang..kang gua BW korang sampai lebam..hehe
Selamat Bercuti kepada warga Selangor..



35 comments:

Mrs Velentine said...

selamat bercuti..wah meriah betul kat stadium tue

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, ramainye.. walaupun hujan, ramai tetap dtg menyokong Malaysia. terbaik (Y)

afifudinsohaini said...

dah kenapa pulak ada pocong tu...

Mas Zull said...

Assalamualaikum hazwan hairy....selamat bercuti yer n nak jenjalan yer baik2 bawa kete tu...:)

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum, saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi,datanglah ke blog saya dan jadi salah satu follower.ini linknnya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

Sue Echan said...

bestnya dpt p stadium tgok LIVe...

Mira Adzlia said...

mmg smgt Harimau Malaya nih...untonglar cuti arini..hoho..jgn dtg key ell ek...jem nnti..haha

hafiz hafizol said...

Blergh. Nak sangat pegi stadium tgk bola sambil nyanyi lagu harimau malaya.. selamanya selamanya .... hahahaha....


Remy hazza said...

warga selangor yg tak cuti...hu3.....
selamat jenjalan hairy.......
best pulak tgk corat coret kat stadium nie.... jelessss....tak dapat pi.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

A"ah selangor cuti..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

A"ah selangor cuti..

Cik Rongoks Ika said...

perghhh . ensem . haha

Cik Nur said...

seronoknya cuti..selamat bercuti..!
tiba2 sesat hantu pocong eh.. aiyoo..!

sieyzu eiyka said...

Chaiyook Harimau Malaya !

P/s : g ke Thailand nanti 13/12 ?

Azza Afdzal said...

semangat bola abg kita yg sorg ney hihi

The ShomeL TwinZ said...

selangor cuti best laa...kite wilayah x cuti, hehe...

Sue-Rya Qistina said...

seronoknya!!!
teringin gak nk tgk game yg hebat camni berdua ngan incik somi. hehehe

Fendy said...

bagus2..mcm ni la semangat yg diperlukan...

L.O.V.E.P-QaH said...

Klau masuk final kne g tgk ni :)

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat tengok betul2 game nie...
Thanks coz Hazwan sudi share gambar2 tu ^_^

Rtp Farra Arisha said...

wah, meriahnya suasana di dalam stadium. apapun, selamanya Harimau Malaya. yay!

Eazy Izzuddin said...

oh time ni travelling ...
tak sempat tgk ..
dgr radio aje hehe
xD

Anak Pak Muin said...

go!! go!! malaysia!!!

~LoVE PiNk~ said...

hahaha nmpak HH kt TB aritu..

emm ade kim salam kat aidil x??hahaha

go harimau malaya! :D

Princess Syazliyana said...

wah bestnya :D

luqman zakaria said...

yg pocong tuh aku pelik..hantu pon leh sesat sana ...hahah

HanaNabihah said...

OMG. Hery. U know what. Kite duduk seat dah hampir dekat. Cuma kite duduk atas sikit. Depan kenchana dewi. Tu la. Dekat mcm mana pun tetap takde rezeki nk jumpa kn? Kalau tak boleh snap dgn retis nih. hehe

shasha yacob said...

hamboii jels nihh, xdapat porogihh dekat stadium, nanti dekat thailand awak nak pergi juga ke? hihi semangat katakan.

djdanchef said...

Stadium jauh sgt xsempat ku g sane

Nurfara Hani said...

meriah nye tengok bola secara live..

ayut said...

jauh btol mkn ye kat airport subang..hahaha..aritu tren pnuh kot..nek kete ea g stadium?takpelah..seri..yg penting sokongan ttp kena ada :)

Pecinta pink^^ said...

fuhh..meriah sungguh kat..tgok game ni bikin skit jntung je..debar mcm kita lak yg main..haha .. gmbr pocong tu kat fb berleluasa da..haha

AyueJean said...

Ya ampun....
Ada pulak pocomg sesat...
Macam2 hal...
Khehehhehehe.... =P

yana aina said...

mntk2 harimau malaya msuk final ... hubby dh jnji klu msuk final dpt g stadium ... heheh

Fauzi Blues said...

Kalau Malaysia layak ke Final nanti..jom join chants dgn Ultras Malaya kat 1Q..