Friday, December 7, 2012

INSTAGRAM HAZWANHAIRY | FOLLOWGRAM



Tak de keja belek-belek blog then tiba-tiba terjumpa application Follogram.me seperti gambar di atas apa lagi terus ja aku godek-godek then letak dekat sidebar..hahaha..Korang ada perasan tak button follow & gambar dalam instagram tu? heee..Nampak cantik lah bila gambar keluar dekat situ..haha

Haa nak gitau kalau korang tak dak instagram pun boleh juga follow tau, boleh juga ada acc instagram ni kalau korang tak caya try lah buat tengok. Tekan ja follow dekat sidebar tu then korang boleh buat disitu.Kalau korang nak buat juga boleh daftar dekat sini ---> Followgram

Ayuh mari kita berkongsi gambar bersama-sama ...Nak follow tak pe tak nak pun xpe lagipun entry ni saja-saja buat sebabnya idea tak datang lagi nak menaip benda yang boleh dapat informasi..hahaha

follow my instagram ---> http://instagram.com/hazwanhairy/



korang yang belum join lagi contest eksklusif  kalender 2013 boleh tekan sini ---> contest-kalender-2013-eksklusif


35 comments:

Jiwa Lara said...

dah x aktif berinstagram semenjak tab masuk wad.. hukhukhuk

Hafiz Hafizol said...

Blergh.



ingat org yang pakai android je boleh instagram. yang xde android pun dah boleh ade instagram sendiri skunk..


Bijok2.. Nanti la aku daftar. Busy nie.. Huhu.

adarain said...

already follow...

sweetsour93 said...

wuu, instagram... nak follow nak follow xD

Hanna Nabiella said...

thnks for de info ^^

jemput dtg blog hanna jugak.
http://farhanabiella.blogspot.com/

hazwan hairy said...

@jiwa lara: abg long pn xguna instagram..ahhaha

@apijol : gua mmg suka belek2 klo mnrik ja tggu lagi..hahaha...

hazwan hairy said...

@bahrin : sila2...haha..gua kdg2 ja buka :p

@etikah : follow lah nnti fllow back bila buka tp xtau bila..haha

@hanna: skli skla kgsi2..hehe

Unknown said...

wa try follow yer. hihi

Luqman Zakaria said...

instagram..xde lorh..lum daftar pon..hhuuhu

Unknown said...

perghh...dah ada instagram account...

Unknown said...

takde instagram...hu3...nak kena install nie......

hazwan hairy said...

@shasha: haha sila2:p
@luqman: daftr ja free :p
@fendy: hahaha..alang2 free..hahaha
@remy: sila install :P

Unknown said...

lepas ni nak letak jga ha :D

Unknown said...

xde instagram... malas nak ambil tahu... muahaha!!

psst: segan nak komen blog retis ni... lagipun blog hery okay je... :)

Maisarah Azmi said...

sarah takde instagram..malas nk buat, xde gmbar nk taruk

inasazali said...

dh lama follow instagram HH :)

Leeza Dayasari said...

ada masa terluang mmg layan jer istagram.. hehehe

ctk said...

xdak nset canggih2 pon boleh ae? ct xdak gambar yg best2 nk kongsi :D

Shida Radzuan said...

wahh shida dah follow xslp..hehee :) xupdate ape pn instgrm shida..mcm xde funtion jerh huwaaa..

Shida Radzuan said...

wahh shida dah follow xslp..hehee :) xupdate ape pn instgrm shida..mcm xde funtion jerh huwaaa..

boni kacak said...

tak reti langsung aku nak berinstagram ni..hehehehe

Unknown said...

done follow!=)

HanaNabihah said...

tak paham. tak paham. mcm mana nk sign up? nak jugak walaupun takde hp canggih =P

maszull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy....alamak mama x ada instagram la...pas ni nak cuba juga daftar...:)

Si Matatajam said...

Akak dah follow...

Unknown said...

Good info...
Tapi, bagi Wilma cukuplah FB dan G+ nie...
Tak cukup tangan Wilma nanti ^_^ Hehehe...

Nurfara Hani said...

saya pakai hp murah aje,. x ade instagram pon. hoho;)

Pecinta pink^^ said...

alamak,xde histagran..histogram ad la..haha .

Pecinta pink^^ said...

alamak,xde histagran..histogram ad la..haha .

inche hlovate said...

ala sya pakai 3310 je pun..takde semua ni

Leeza Dayasari said...

sebenarnya leeza tak pernah guna kat komp istagram.. nk try lah.

Mrs Velentine said...

akak takde instagram

Miss N™ said...

Nur xde akaun instargram...

Noor Atikah Ramli said...

dh follow dh instagram hairy ^^

Shida Radzuan said...

dah follow hehee :D