Monday, December 10, 2012

FULL MOVIE : MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KEEMPAT



FULL MOVIE : MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KEEMPAT | SENARAI PESERTA MINGGU KEEMPAT


Maharaja lawak Mega 2012 yang di hoskan oleh AC Mizal bersiaran langsung di Astro Warna 132 , Astro On The Go dan Mustika HD. 

Minggu ke empat memperlihatkan 3 kumpulan terpaksa di keluarkan dari gelanggang kerana tidak mendapat undian daripada penonton.
1. Balas
2. Pimai
3. Da di du

Senarai 8  peserta Maharaja lawak Mega 2012  yang masih kekal memburu kejuaraan ke peringkat seterusnya. :

1. Jozan ( Johan & zizan )
2. Jambu ( Tauke & Yus )
3. Boboi ( Harun Salim Bachik, Afdlin Shauki & Nabil )
4. Shiro ( Shahrul & Ajak )
5. Sabon ( Sathia & Abon )
6. R2 ( Rahim & Wan Lopez )
7. Saywho ( Eko , Vicha & Bocil )
8 . Bandung Jokers ( Dodon, Amin & Aman )


Cuma satu ja pesembahan jozan yang tak di block oleh sebab video ini di rakam sendiri oleh mereka-mereka.



Dengan segera langgan lah astro warna ^_^

FULL MOVIE MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 : MINGGU PERTAMA 
FULL MOVIE MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 : MINGGU KEDUA 

10 comments:

Remy hazza said...

tak sempat nak tgh jumaat haritu....... hujan lebat...ada astro warna pun tarak guna...... he3...line takde.......

luqman zakaria said...

bagi aku MLM kali nih kurang menyenggat la..huhu

Princess Syazliyana said...

woooooooo thanks hazwan

HanaNabihah said...

Emm. still tak dapat jawapan kenapa ramai kata best maharaja lawak ni? hoho.

Cik Pensil said...

zizan memang sesuai pakai aju skolah . hahax

^^eKaTiKaH^^ said...

Yeah, JOZAN masih bertahan.. hikhik :D

shasha yacob said...

jozan terbaik, wa peminat setia dorang youu, hahaha

djdanchef said...

Tak berapa umphh minggu ni

ELeEa said...

Tak best sgt MLM thn ni...

Dunia Wilma said...

Rumah Wilma takda Astro Warna...
Tapi, tak pa...
Wilma just baca kat blog Hazwan nie untuk tahu perkembangan Maharaja Lawak Mega nie... ^_^