Monday, December 10, 2012

SEGMEN BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA


Untuk segmen pertama dalam minggu ni nak ajak korang join segmen bloglist disember 2012 oleh Suria Qistina. Kalau korang yang belum lagi mengenali blogger ni boleh lah kenal dengan beliau segera. Akak suria ni blogger yang sangat sporting tau dari mula-mula kenal until now beliau tak pernah jemu-jemu datang komen kat blog gua..

Susah beb nak cari kenalan blogger yang setia ni tanpa orang-orang macam ni blog kita tak kan naik tau. Perlu ada sokongan dari blogger-blogger lain baru lah blog kita boleh di kenali. Terima kasih akak sebab support blog hery dari awal until now.

Meh kita ramai-ramai meriahkan segmen beliau dalam masa yyang sama korang boleh juga kenal blogger -blogger lain yang join segmen ni. Tak rugi pun kalau kita join mana-mana segmen or contest..

Boleh klik banner or sini.. ---> http://suriaqistina.blogspot.com


20 comments:

Ayu azmir said...

jom terjah sane...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setuju.. tak rugi...

Cik Pensil said...

ok. jom joinn .

Remy hazza said...

selamat bersegmen hairy......
remy nak pi terjah suria qistina sat!

cikmisi leen said...

insyaALLAH .. ad wktu t join gak .. =)

^^eKaTiKaH^^ said...

nak join :D

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Hery

yayahnasake said...

tahniah abang wan tentang cerita blog abg wan masuk newspaper tu ari. congratz :D

yayahnasake said...

tahniah abang wan tentang cerita blog abg wan masuk newspaper tu ari. congratz :D

Pecinta pink^^ said...

selamat bersegmen ..(^_^)

Cik Nur said...

selamat bersegmen...

ctk said...

smoga dpt lebih rmai kenalan lps ni ye...chayok2...ehehe

kinara kinatara said...

alamak..cam ne kina leyh terlupa nak join..adush...gedebuk..:)

jup g nak g terjah n join lah..:)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen...:)

Mas Zull said...

Assalamualaikum hazwan hairy....selamat bersegmen yer kalau ada masa nak juga join nanti...:)

Sue-Rya Qistina said...

As Salam dik.
Thanks for joining segmen akak ye.
Tanpa follower/blogger yg setia, siapalah kita kan.
Semoga ukhuwah yg terjalin di alam maya ini akan berkekalan hendaknya.

Salam sayang,
Kak Suria

Cik Rongoks Ika said...

selamat bersegmen :)

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Hazwan...
Wilma pun join segmen nie...

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-bloglist-disember-2012-oleh.html

shasha yacob said...

nak gih terjah kejap. hihi

HanaNabihah said...

Bila la Hana mampu nk buat segmen2 ni. Hoho.

Selamat bersegmen =D