Saturday, December 15, 2012

BLOGGER PALING SANTAI 2012 : CENDERAHATI PERTAMA SANTAI LEEZA



Hari ni dah sabtu so hari ni adalah hari segmen, contest dan GA. Kenapa hanya hari sabtu sahaja? biarlah aku sorang ja tahu kenapa..haha...Untuk entry ni aku nak join segmen pertama yang di anjurkan oleh leeza a.k.a pemilik blog santai leeza.com . Segmen blogger paling santai 2012 : cenderahati pertama santai Leeza. Marilah ramai-ramai kita meriahkan segmen yang di anjurkan oleh beliau ni.

Hadiah boleh tahan tau, kepada korang yang suka menyimpan cenderahati dari blogger boleh lah segera menjoinkan diri untuk segmen ni. Lagipun leeza ni blogger sempoi ok, meriah blog korang kalau dapat kenal ngan beliau ni. Bukan nak kata kan sejak dari awal beliau kenal aku until now tak pernah jemu tuk masuk blog aku komen-komen kat entry ok.. 

Haa apa tunggu lagi meh join cepat tekan banner or SINI


38 comments:

Unknown said...

gud luck hairy...
remy tak sempat nak buat lagi...mlm sikit kut......
kita support leeza....

ash said...

Menarik.. Akan terjah join segmen ni klu ada msa nanti :-)

BY: djdanchef
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

HanaNabihah said...

Kite dah start busy. Tak dapat nak join. Sedihnya la hai. Lama kite nak bawa diri. Jangan rindu kite tau. Bhahaha =P

Leeza Dayasari said...

masyuk nyer..... yeah zaaaaa

Ripcurl Crom said...

KErEn Sobbb....

Http://ripcurl-crom.blogspot.com

Unknown said...

eh leeza buat segmen ya. hah' wa nak join dulu. hihi

maszull said...

Assalamualaikum hazwan hairy...best juga ni selamat bersegmen...:)

Unknown said...

good luck...

Diana Rashid said...

Selamat bersegmen...:-)

Unknown said...

nak join jugak ^_^

Unknown said...

Ada masa Wilma join segmen nie ^_^

Yana Yassin said...

Good Luck :)

Anonymous said...

in Sha Allah nk join jugak

kisah si dairy said...

wah...macam best..nak join jugak la
by the way...good luck mr.Bujang..hehe

Amirah. said...

gudluck hh!~ ^^

Unknown said...

selamat bersegmen hery... :)

Maisarah Azmi said...

wah..menarik nie..

mujagirl92 said...

nak join!!! :D

Si Matatajam said...

Akak join gak..selamat bersegmen Hery

Izza Sakura said...

good luck hazwan

Unknown said...

Wan perasan tak no follower awak no 2222 sangat cantik ooo...

LaLa mhdnor said...

insyaAllah akan join jugak, hehe

Lokman said...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

sweetsour93 said...

join jngn tak join :)

deq noor said...

selamat bersegmen! :)

tuanseliper said...

hoyeah.santai~

Nurfara Hani said...

gud luck hery. insyaallah akan join:)

Pecinta pink^^ said...

wah..mcm mnearik..nk join jugak :P

Shida Radzuan said...

selamat bersegmen hery :)

Shida Radzuan said...

selamat bersegmen hery :)

mimi zakaria said...

hai , salam perkenalan..join contest yang sama..jemput singgah sini

twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Unknown said...

wa dah join yang nih ahaks

Unknown said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

ayut said...

:) all the best hery...

Miss N™ said...

selamat bersegmen.. :)

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)