Saturday, December 15, 2012

BLOGGER PALING SANTAI 2012 : CENDERAHATI PERTAMA SANTAI LEEZA



Hari ni dah sabtu so hari ni adalah hari segmen, contest dan GA. Kenapa hanya hari sabtu sahaja? biarlah aku sorang ja tahu kenapa..haha...Untuk entry ni aku nak join segmen pertama yang di anjurkan oleh leeza a.k.a pemilik blog santai leeza.com . Segmen blogger paling santai 2012 : cenderahati pertama santai Leeza. Marilah ramai-ramai kita meriahkan segmen yang di anjurkan oleh beliau ni.

Hadiah boleh tahan tau, kepada korang yang suka menyimpan cenderahati dari blogger boleh lah segera menjoinkan diri untuk segmen ni. Lagipun leeza ni blogger sempoi ok, meriah blog korang kalau dapat kenal ngan beliau ni. Bukan nak kata kan sejak dari awal beliau kenal aku until now tak pernah jemu tuk masuk blog aku komen-komen kat entry ok.. 

Haa apa tunggu lagi meh join cepat tekan banner or SINI


38 comments:

Remy hazza said...

gud luck hairy...
remy tak sempat nak buat lagi...mlm sikit kut......
kita support leeza....

ash said...

Menarik.. Akan terjah join segmen ni klu ada msa nanti :-)

BY: djdanchef
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

HanaNabihah said...

Kite dah start busy. Tak dapat nak join. Sedihnya la hai. Lama kite nak bawa diri. Jangan rindu kite tau. Bhahaha =P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masyuk nyer..... yeah zaaaaa

sohibul mikrat said...

KErEn Sobbb....

Http://ripcurl-crom.blogspot.com

shasha yacob said...

eh leeza buat segmen ya. hah' wa nak join dulu. hihi

Mas Zull said...

Assalamualaikum hazwan hairy...best juga ni selamat bersegmen...:)

Fendy said...

good luck...

diana said...

Selamat bersegmen...:-)

Cik Pensil said...

nak join jugak ^_^

Dunia Wilma said...

Ada masa Wilma join segmen nie ^_^

YaNa Yassin said...

Good Luck :)

Kesuma Angsana said...

in Sha Allah nk join jugak

Siti Rohaida said...

wah...macam best..nak join jugak la
by the way...good luck mr.Bujang..hehe

Princess Syazliyana said...

gudluck hh!~ ^^

miz ruha said...

selamat bersegmen hery... :)

Maisarah Azmi said...

wah..menarik nie..

Nurmujahidah Ismail said...

nak join!!! :D

Si Matatajam said...

Akak join gak..selamat bersegmen Hery

Izza Sakura said...

good luck hazwan

etuza said...

Wan perasan tak no follower awak no 2222 sangat cantik ooo...

LaLa mhdnor said...

insyaAllah akan join jugak, hehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

^^eKaTiKaH^^ said...

join jngn tak join :)

deq noor said...

selamat bersegmen! :)

bai baizura said...

hoyeah.santai~

Nurfara Hani said...

gud luck hery. insyaallah akan join:)

Pecinta pink^^ said...

wah..mcm mnearik..nk join jugak :P

shidaR said...

selamat bersegmen hery :)

shidaR said...

selamat bersegmen hery :)

greenSejukhati deBlog said...

hai , salam perkenalan..join contest yang sama..jemput singgah sini

twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

shasha yacob said...

wa dah join yang nih ahaks

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

ayut said...

:) all the best hery...

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)