Wednesday, December 5, 2012

FROM KUCHING WITH OLE-OLE




Masih lagi mencari mood untuk update blog dan melawat blog korang..Hati masih di Kuching weh cuma nak gitau holiday yang meninggalkan 1001 kenangan...Banyak gila oleh-ole dari Sarawak sampaikan cas untuk beg melampau-lampau kena..haha

Yang masih belum join contest kalender eksklusif boleh tengok sini---> contest-kalender-2013-eksklusif


 

51 comments:

inche hlovate said...

Laa susah2 je beli tu semua untk sya hahahaha.. udah2 la tu mood holiday..meh tolong wat keje

Mrs Velentine said...

wah banyaknya..nak2 ..haha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...banyaknya ole2 dr Saraawak tu bestnya...:)

ayut said...

tgk gmbr tu pon tau dh mmg berlambak bwk blik yer...sronok ye bcuti..bgus2x..pasni dh kna mud keje blik :)

Emas Putih said...

nak.hehe

fendy abu said...

banyak glerrr

Jue Jaynee said...

banyak nya ole2

kura said...

wooo. seronok berjalan broooo.

HanaNabihah said...

agak2 kite bertuah tak? hehehe~

hafiz hafizol said...

Yes.. Dapat ole2 .. Hahaha..


Wan jgn lupa ole2 utk aku tuu..

Si Matatajam said...

Bestnya bershopping souvenir kat sana yek...

saifudin said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

aizu's life said...

bestnyeee..
tebaloi, tabung, pua kumbu, t-shirt, keychain.. nak satuuu.. ekekekek

Dunia Wilma said...

Banyaknya ole-ole ^_^
Ada ole-ole untuk kami ka?
Hehehe...

Mira Adzlia said...

nk ole2...mau..mau **smbil buat muke tak malu**..hihi

Remy hazza said...

selamat kembali hairy.... kejab jer berlalu...dah pulang rupanya......
selamat berblogging kembali....

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

waahh~ banyak nye.. nak satu ? wkwkwk :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh.. banyaknye ole-ole dye.. nak jugak.. hehe :P

AyueJean said...

Akak pun kalau pegi Kuching, bagai nak gila beli itu ini.....
Sampai terung Iban tu pun akak beli bawak balik Kl...
Hehehhehehe... =D

Anisa Anuar said...

wahhhh...ni yg excited nk baca citer dari kuching... contest tu sambutan amat menggalakkan...terbaik la..

Jiwa Lara said...

shopping sakan ye bang long.. btw, welcome back to KL... Hahaha

Jiwa Lara said...

shopping sakan ye bang long.. btw, welcome back to KL... Hahaha

Cik Nur said...

wahhh..byknyaa shopping..!

Vanessa Leah said...

Is that pua kumbu I see?? Hahah. Welcome home :)

CikNana said...

hye hazwan..nape ndak kau p sabah terus.hehhe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2.... ceh ceh ceh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tgh kira detik ni encik HH OI.... Tiap2 hari buka peti surat lah gini.

Nyue said...

nyue pon dah merindui sarawakian...terasa nak pegi ag..windu nk ziarah family angkat kat sana...

banyak souvenir...bak nyue satu..ehehe

pfieya said...

banyaknya..hehehe..so, mcm mane ngan Kuching?? cntikkn.. (promote sarawak jap ) :D

~S! BuLaT~ said...

Wahh!!! btowl2 bercuti abg hazwan kite neyh...hik2...alhamdulillah selamat pergi dan balik... :)

kinara kinatara said...

wah banyak gilak..nak bagi sape 2..:)


x up entry untuk itu ker???

ctk said...

hery beli utk stiap peserta ke...kaya btoi ye..hehe

semoga selamat pulang ye :)

Shasha Yacob said...

ook wa join, tapi guna blog yang di khaskan untuk contest and GIveaway. hihik :D

boni kacak said...

sampai kena charge lebih2 tu. nampak sangat ko banyak bawak balik ole-ole..hahahaha

Suspek Utama said...

wah..banyaknya ole-ole..kalo x masuk contest 2 x boleh dpt ke?heheh

Syazana Zainn said...

byk gile ole-ole. :D

bai baizura said...

byk beno soping nye. huhu :P

shasha yacob said...

shopping sakan nampak, ole ole untuk yang disini ado ke? haha kmk nak juga. *muka tak malu.

eh bukan aku dah komen ke kemarin. lupa ingatan kejap, biasalah makanan harian semut. haha

Ikhwan Suhaimi said...

HH yang bercuti kene TAX,, itu memang wajib. tapi saya ni... tiap kali balik semenanjung.. sah2 kene TAx jgak *rase ringan jer..... hahhaha

Sue-Rya Qistina said...

bestnya!!!
banyak betul ole2 ye.
ada x utk akak? hehehe

steffany daph said...

pheww...olem ole tu byk!! :D ada try kek lapis srwk ?

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhh, dye kene interview dgn wartawan... bestnyeee... hehe... tak sabar nak baca utusan malaysia hari sabtu nie :D

jaakechik said...

best nya dpt bercuti ke sarawak dah lama mengidam nk kesana ntah bile le tercapai..hihi..

Pecinta pink^^ said...

fuhh,bnyak ole2.minx sikit..haha ..sarawak teringin jugak nk ke sana..one day maybe ..

Pecinta pink^^ said...

fuhh,bnyak ole2.minx sikit..haha ..sarawak teringin jugak nk ke sana..one day maybe ..

Kesuma Angsana said...

meriah sungguh ole2 tu

cikmisi leen said...

banyaknya ole2 ..!~ perghh, sronok org oliday :')

shidaR said...

hery shida nak :)

shidaR said...

hery shida nak :)

Nurfara Hani said...

Banyak nya ole-ole. meh satu..

Cik Rongoks Ika said...

banyaknye barang...ngee