Wednesday, December 5, 2012

FULL MOVIE : MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KETIGA



FULL MOVIE : MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KETIGA


Maharaja lawak Mega 2012 yang di hoskan oleh AC Mizal bersiaran langsung di Astro Warna 132 , Astro On The Go dan Mustika HD. 

Senarai 11  peserta Maharaja lawak Mega 2012 minggu Ketiga yang masih kekal memburu kejuaraan :

1. Jozan ( Johan & zizan )
2. Jambu ( Tauke & Yus )
3. Boboi ( Harun Salim Bachik, Afdlin Shauki & Nabil )
4. Shiro ( Shahrul & Ajak )
5. Sabon ( Sathia & Abon )
6. R2 ( Rahim & Wan Lopez )
7. Pi Mai ( Imuda & Mat Over )
8. Saywho ( Eko , Vicha & Bocil )
9. Dadidu ( Bobo, AR Badul & Arif Sudin )
10 . Bandung Jokers ( Dodon, Amin & Aman )
11. Balas ( Shuk, Fendi & HazOne )

Full movie or pendek punya dah tak dapat di youtube jadi kepada korang yang nak tengok boleh lah langgar astro warna xpun pegi je tengok live..hahaha...




FULL MOVIE MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 : MINGGU PERTAMA 
FULL MOVIE MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 : MINGGU KEDUA 

15 comments:

zanairin said...

alah.. mesti ade kat tempat lain.. kat youtube yg tak private je takde..:)

^^eKaTiKaH^^ said...

hidup JOZAN.. haha..

*peminat JOZAN* :P

Kesuma Angsana said...

sokong Jozan

Dunia Wilma said...

Wilma suka tengok Jozan dan Boboi :-)

Nurul Husna Mohd Halim said...

i love jozan................................................................................................................................ :)

Si Matatajam said...

JOZAN...JOZAN..JOZAN ......selamanya..ha ha..fanatik plak tetiba..

boni kacak said...

adeh...video kena block la..sayangnya tak dapat tgk

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...jozan juga yg menarik nyer...:)

Remy hazza said...

best2!!!! tgk kat tv hari tu......mlm nie kita tgk sapa yg tersingkir

ayut said...

video dh kna blocked..hihihi...langganlah astro...sekian :D

cikmisi leen said...

yeah !! jozan punyerr .. haha, memang xterlepas tgok .. =) keh3 ..

ctk said...

dh lme xmelayan benda ni...hihihi

shidaR said...

terbaik dalam tu mstlah JAMBU hehee :D

HanaNabihah said...

err~ kite tak tau nk sokong sape sebab kite tak tgk. hoho

Cik Rongoks Ika said...

video itu sudah diremove kah ?