Friday, December 21, 2012

SEGMEN BLOGWALKING RILEX COOL


Hari ni nak join segmen dari blogger fendy lak ,segmen "blogwalking rilex cool "
Kepada korang yang ada masa tu boleh lah join segmen ni juga. 

Kelebihan Blogwalking?
1. Boleh tambah traffic tau jika blogwalking kat blog orang lain mana nak tau kot dia pun BW korang so seketoi traffic dapat kat korang..ahks
2. Boleh dapat followers baru juga, Kalau followers saja xbest makesure followers as reader blog baru best..

Itu saja lah kot yang gua dapat bagi. Otak blur sekejap! haha...

Kalau korang nak join tekan link ----> http://www.menulismenconteng.my/

p/s: Mayb blog xdapat buka & Blogwalking kat blog korang susah sikit selama 4day mau balik Penang.
Jumpa selasa okeh...


17 comments:

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Nurfara Hani said...

nak join jugak..

Siti Rohaida said...

nak ikuttt

Vee Lea said...

Balik dari kamdar nanti hakuu join XD

^^eKaTiKaH^^ said...

join jugak ye.. hehe
selase? lamenye..nak ikut balik Penang.. hehe..:P

NIA SI DRUMSTICK said...

ooo yeay!!i like bw..eheh

Remy hazza said...

segmen ke nie???? he3...semoga berjaya hairy....

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Hery

Robiatul Adawwiyyah said...

dtg follow sini...dr segmen sma...
http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Nurrul said...

Salam dari segmen yang sama ..
Servis laptop disini :)
http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

-->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

shidaR said...

selamat bersegmen :)

yana aina said...

BW dari segmen sama ^^

http://www.nazlyizan.my/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

imanina zahri said...

Singgah sini.

Done follow.

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html?m=1

fatin amalina husna said...

salam kenal!!
singgah dari segmen yg sama..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

HanaNabihah said...

Hmm. Rindu nk blogrunning. Cepat la exam berlalu =|

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer...:)