Monday, December 17, 2012

HAZWAN HAIRY DI REVIEW BLOGGER


BLOG HAZWANHAIRY  | REVIEW

ASSALAMUALAIKUM..
Entry ni hari ahad lepas nak create dah cuma busy so tak sempat nak menaip , entry lepas yang dipublish tu semua dah di draftkan just edit-edit sikit pastu siap tuk tontonan.hehe..Terima kasih tak terhingga kepada korang yang review hazwanhairy.com a.k.a hairy say tahniah sebab terpilih sebagai Blogger pilihan Utusan Malaysia 8/12/2012 yang lepas.

Sangat terharu dengan korang semua, dah xtau nak ucap macam mana lagi teruja dan hargai feedback yang korang bg..Dari awal until now korang xpernah-pernah jemu singgah dekat blog aku ni . Disini nak kenalkan kat korang blogger yang bersusah payah menaip entry mengenai gua dalam entry mereka..

MAMA MASZULL

LINK :
http://maszull.blogspot.com/2012/12/tahniah-tahniah-buat-blogger-hazwan.html

MIRA ADZLIA
LINK :
http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2012/12/tahniah-abang-angkat.html

NUSHA
LINK :
http://akupencintahlovate.blogspot.com/2012/12/sabtu-8-disember-2012.html

Korang jangan lupa baca entry yang mereka tulis tu ea.. Pasti korang akan gelak sampai hilang separuh nyawa..hahaha

Kepada korang yang ucap tahniah di komen blog, facebook, facebook page , print screen , beli paper dan sebagainya jutaan terima kasih buat korang hargai gila lah. Maaf kalau tak sempat nak review korang semua.



p/s : Pemenang contest malam ni keluar. ada kesilapan teknikal sikit harap maaf ^^


31 comments:

fyna said...

waaaa...tahniah2...ramai peminat tue.

Nurmujahidah Ismail said...

waiting for the result to come out,, dorang sayang leter :D

Kesuma Angsana said...

tahniah KA pun baca ari tu

afifudinsohaini said...

harap-harap aku menang contest..hahah

yana aina said...

untungnya .. apa pun tahniah ^^

sieyzu eiyka said...

Wah , untungg lha . Tahniah ea . :)

:( . xley tgok senarai pemenang contest .

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, direview..hehe..*tak sabar nak tunggu keputusan mlm nie* :P

Princess Syazliyana said...

sob sobs..:') ngeee

AyueJean said...

Tahniah.... =D

Cik Pensil said...

malam ni ? pukul berapa ???

inche hlovate said...

eh2 mcm ku knl itu blog hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mekacih atas n3 ini...

setiap penghargaan itu eloklah kita kongsi2kan berita gembira itu bersama2 blogger yang lain kan...

moga hh sentiasa berjaya yer..;)

Phat said...

terbaik bro..tahniah

Siti Rohaida said...

Tahniah lagi...boleh follow diorang nie

Dunia Wilma said...

Tahniah Hazwan ^_^
Bestnya kena review...

Si Matatajam said...

Tahniah Hery..Rajin depa review...

Sue-Rya Qistina said...

Congrats dik! Akak pun tumpang happy. Hihihi

Cik Nur said...

bestnyaaa..
apapun tahniah..!

Maisarah Azmi said...

tahniah...untung ada org review

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hery, awk layak utk dpt semua tu. tahniah sekali lai.

Fendy said...

terbaik la....

luqman zakaria said...

best ler..ade org review blog...huhuh~

hafiz hafizol said...

Pergh.. hebat demo...


Direview oleh awek2 cun tu..

Ikhwan Suhaimi said...

untunglahhh... fofular. :D

*make sure next year front page plak OK!

shasha yacob said...

wah wah wah. anda sememamgnya layak mendapat ituww. ahaks. haha

Mrs Velentine said...

bestnya..tahniah..done nuff

Remy hazza said...

tahniah hairy sekali lagi....
hairy memang terbaik... teruskan perjuangan mu......
remy akan selalu support....

Mira Adzlia said...

wah..time ksih yer incik...saya suka!sy suka! haha

ayut said...

:) again...tahniah hery...

HanaNabihah said...

saya turut berasa bangga kerana blog saya turut direview oleh blog anda yang terbaik nih! thanks juga ye Hery. =)

Pecinta pink^^ said...

fuhh2..pewitt..ramai tuh pminat hery ..hehe..best kn bila di review,,rse di hargai .(^_^)