Wednesday, December 26, 2012

5 HARI OFF BLOG 8 HARI SAKIT


ASSALAMUALAIKUM..
Hari ni gigih nak menaip entry walaupun masih kurang sihat lagi. Before off blog demam dah makin okeh bila 2 hari mau balik KL ahad lepas demam makin menjadi-jadi plak sampai family risau gila. Mayb sebab kena hujan ngan angin laut kot. Kalau balik penang tak sah kalau tak lepak ngan kawan-kawan tepi pantai then naik feri..

Hari ni pagi-pagi buta dah pegi hospital sebab dah rasa hilang separuh nyawa, badan lembik , kepala pening, muntah , batuk punya la sakit sampai bila nk batuk pun kena berpikir dulu. Alhamdulillah setelah baring atas katil org sakit, kena amik darah, cheak segala bagai , masukkan air dalam badan nampak sikit perubahan di situ so xperlu lah nak duk hospital ...

Entry ni nak say terima kasih kat korang semua yg lawat blog ni tak henti-henti walaupun aku tak sempat nak lawat blog korang. Then jutaan terima kasih tak terhingga kat korang yang amik berat pasal aku sakit dekat facebook tu. Nanti kalau da masa aku review korang okeh...

p/s: korang jangan pernah bosan ngn blog ni ok..











54 comments:

Jiwa Lara said...

jgn lupa makan ubat..minum air suam byk2..jgn tdo lwat... :)

::azmina nordin:: said...

semoga cepat sembuh.aminn :D

Busyra Bt Takiyudin said...

moga cepat smbuh . :)

~S! BuLaT~ said...

Takkn pernah bosan untuk review blog neyh...i loikeee

Nurfara Hani said...

semoga cepat sembuh hery. dapatkan rehat yang secukupnya.

^^eKaTiKaH^^ said...

cepat sembuh ok. banyakkan berehat.. *tikah takkan pernah bosan baca blog hairy..hehe* :D

FaFa EhA said...

take care awak :)

Nor Atiqah Aisyah said...

Semoga cepat sembuh ye HH :)

Kakcik Nur said...

Syukurlah kesihatanmu makin baik.

Bawa2lah berehat dulu...

inasazali said...

ptt la hairy dh lama x update..semoga hairy cpt sembuh ye..

Orga said...

patut ler...demam rupanya, aku pun dah kena bulan lepas, seminggu gak la nak hilang. get well bro!

yana aina said...

Ptt lah sunyi sepi fb ngn blog dia ... Moga shat hendaknya.. Amin :)

baby comel said...

moga sembuh seperti sediakala.. minum air masak, tu yg penting.. badan kurang air tu yg blh jadi panas. jaga diri okey, rehat secukupnya.. Jangan stress2 tau

Zul Aeriazz said...

rehat bro, jgn lupa byk minum air masak...dan cepat sembuh wa selalu doakan lu :)

boni kacak said...

mohon segera sembuh bro.. jangan skip2 makan ubat..hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

alahai..siannnya demam pulak..mesti sakait batuk tu lau mesti nk pikir dlu nk batuk kan..

Anisa Anuar said...

jgn risau pasal blog ni...blog ni akan sentiasa dikunjungi...semoga cepat sembuh..

MK Syahir said...

semangat betul bro..hahaha get well soon ya :)

Belalang hijau Perisik said...

owh,org penang ye bro?x jauh la kita :)

♡ Risha Lieza ♡ said...

Semoga cepat sembuh.. ;D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Isyhhh.. mana pernah bosan.... hehehe... apa2pun hery, leeza harap hery cepat2 lah sembuh. agar dpt kembali aktif sgt2... hehehe....
mcm mana boleh sakit smpai masuk hosp... huuuu

Maisarah Azmi said...

semoga cepat sembuh okey

Anak Pak Muin said...

owh, dok penang! get well bro

Cik Nur said...

nur pernah kena batuk teruk..
mmg setiap kali nak batuk kena fikir byk kali...
dan kalau nak batuk juga kena kumpul kekuatan untuk tahan sakit...

apapun, moga cepat sembuh ye...

miz ruha said...

moga cepat sembuh... rehat cukup2 tau..
jangan lupa makan ubat...
dah sihat nanti, bolehlah blogwalking puas2..
kesihatan yang lebih penting sekarang... ^_^

hnahdy said...

lama juga xihat.. semoga cepat sembuh

Anis Eiyka said...

Lah , patut lha tak hupdate blog . Semoga cepat sembuh yerr . jangan malas makan ubat doktor bagi tuu . ;)

Vee Lea said...

Ha.. Adoi. Get well soon abg haz!! Vee pun baru okay sikit hari ni, 3 hari semput sbb asthma -.- Minum air banyak2, biar sihat b4 new year! Tak syok nanti org main mercun kat luar, dia terbaring ats katil. Ahak. GWS!! (:

fifie said...

Patut lah sunyi je blog HH nie rupanya demam, jaga diri. Fast recovery HH.

cik kaki ketawe said...

get well soon bro...nanti bersawang plak blog ni... =P

CikMunBlogger said...

banyak nye org take care pasal hairi . jeles waa ! haha .

sila cepat sembuh yewww :D

ELeEa said...

GET WELL SOON ya =)

Fyna Ahmad said...

semoga cepat sembuh.jangan lupa makan ubat.

Jue Jaynee said...

hihihi demam penutup 2012 ye

The ShomeL TwinZ said...

rehat secukupnya ea, rjin2 makan ubat tu...supaya bleh BW kat blog kite lg hehehe...:)

n-u-r-u-l said...

Syafakallah...

Siti Rohaida Yusof said...

ds musim2 macam nie elakkan gi tepi pantai okeh!!!

inche hlovate said...

semoga cepat sembuh inche hery

shu said...

moga cpt sembuh :)

kinara kinatara said...

ya allah dah lebih seminggu 2..slamat dah ke hospital..makan ubat yang doktor bagi jangan culas ye..:)
moga cepat sembuh..:)

Azza Afdzal said...

moga cepat sembuh yer :)

shasha yacob said...

cepat cepat sembuh ya HH . hihi

Mrs Velentine said...

semoga cepat sembuh

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....sedihnya semoga hh cepat2 sembuh yer...:)

cikmisi leen said...

hahh ?! msuk wad? adoii.. =_=' .. sian nya, nway hope cpat smbuh yee..
hspital sg. buloh ea? ooh.. mmber ad prktikal sne..

kalo kt spital tganu, ley kte jmpa.. haha..

Pecinta pink^^ said...

tak kn penah jemu dgn blog ni..hikhik..smoga hery cpat sembuh hndaknya :) amin..

Syaifuddin Alias said...

moga boleh berblogging seperti sedia kala :]

Remy hazza said...

dear hairy....
semoga cepat sembuh....remy pun baru hari nie dapat BW sekejab...... dah dua hari terlentang...baru lega sikit........
jgn lupa mkn ubat..take care !

Kesuma Angsana said...

jaga diri ye dik!

HanaNabihah said...

Tau la kite lama takde kat blog. jgn la sampai sakit2 rindu kite. Eh? Haha. Ampun gf Hery. Gurau je =P

Semoga Hery cepat sihat. Mohon mkn ubat & minum air byk2 ye. Take care =D

ayut said...

mcm dh komen kat cni..lom lg ea..huhuhu..hery....sakit apakah kamu smpi kena tahan...huhuhu...take care yer

rafie zawawi said...

patutla sunyi menyepi je.. Hope the thins going better..

Steffany Daph said...

skrg dah rasa ok ker ? lama juga blognya menyepi..

Si Matatajam said...

Hope cpt sembuh ye dik..Akak ngan Khalish pun demam, flu ngan batuk2