Sunday, December 30, 2012

28745 VIEW 12589 UV LAST WEEK


UNIQUES VIEW | PAGE VIEW | TIPS TINGKATKAN TRAFFIC


Baru beransur dari sakit yang agak teruk sampai 8ari kau penah? Ahks . Terima kasih kat korang semua yang sudi amik berat kat diri ku ini..hehe..terharu sangat-sangat ngan korang semua.Hari ni nak kongsi sikit lah kat korang tentang view n Uv blog hazwanhairy.com ni last week.

Alhamdulillah view still maintain juga walaupun minggu lepas kdg2 tak ada entry. Then dalam minggu lepas juga hanya entry mengenai vacation Kuching Sarawak + bisnes + personal. Sangat teruja ngan korang semua sebab still support blog hazwanhairy.com walaupun saya tak sempat nak lawat blog korang semua.



Walaupun view tak la sehebat blogger-blogger lain tapi bersyukur sebab masih ada yang sudi mengunjungi blog hazwanhairy.com ni. Rahsianya? Tiada rahsia sangat lah yang paling penting korang sentiasa keep in touch ngan blogger lain saja.nanti aku buat tips mengenai ini ok...

Masih dalam kuarantin lagi kalau tak sempat nak tinggal jejak + komen kat blog korang tu maaf sangat-sangat..

p/s : Rasa nak buka ruang iklan untuk di sewa lah di blog ni..hehe..korang rasa ada tak orang nak sewa?HEHE


51 comments:

yana aina said...

tak sbr nk tggu tips dr hazwan ^^

Pelengkap Rusuk Kiri said...

semoga cepat sembuh :) eh blogger retis, mesti ada orang nak sewa punya :)

Siti Rohaida Yusof said...

wah...sy pun xsampi angka beribu lemon tu..ramai ler yang tuakng jage blog nie..not to worry sangat..haha

Mk Syahir said...

terbaik dah tu bro!serius..tahniah :)
keep it up..wa dah xberkesempatan dah nak jaga blog wa..huhu

afifudinsohaini said...

mesti adala ..tinggi tu...

Dianaa said...

wahh! hebat!

shasha yacob said...

nampaknya banyak yang buat ruang iklan. tapi masi berfikir nak iklankan blog aku, ceh yang usang tu xpayah rasanya. hihi

Mrs Velentine said...

wwow banyaknya UV

CikMunBlogger said...

wah , hebat ! tahniah . hehe . mana nak tgk UV ek ? :p

ohh yew , kalau nak shoot shoot , tunggu mun beli lens panjang lagi yew . muahahaha :p

AbgferOz said...

waaa.. congrats2.. byk tuh :)

::azmina nordin:: said...

bestnya kalau selalu pencapaian macam ni :)

Azza Afdzal said...

WOW!! hanya itu saja mampu berkata hihihi

Mahamahu said...

Wow syukur sgt kalau dpt trafik mcm ni best nyer.. ramai nyer peminat huhuhuhu blogger glamor..

Cik Nur said...

hebatnya UV HH niii..!
terbeliak tgk..
hebat betull..!

Anis Eiyka said...

Wah hebattnya , Tak jenguk blog seminggu pom view tetap maintain . hebat lah HH . :D

Nanti buad lha entry pasal tu , nak tiru cara HH blogging lha . haha

Mia Liana said...

wahhhh.. tahniahhh...

semoga cepat sembuh..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 n semoga terus berjaya...;)

Nick Nashram said...

uish..mantap trafik tu bro.
segan pulak bila tengok trafik ko ni bro..huhu

Jiwa Lara said...

wah3.. tahniah bang long... :)


#yang paling utama jaga kesihatan tu...

Azwar Syuhada said...

perghh off blog , berganda-ganda UV white dia..hahaah.. =D

Zul Aeriazz said...

hehe..makin hebat dh nie..mohon tips :P

Pecinta pink^^ said...

terbaik ler awok :) hee ..tinggi trafik bgi tips sikit :P

Syaifuddin Alias said...

power ko bro ..teruskan bro ..aku sokong semua blogger2 yang ada :)

Hans said...

fuh
banyak tu viewrs
teruskan usaha :-)

Phat said...

power2..camne la "phat corner" nak jadi mcm liku2 kehidupan ni

Cik Syida said...

bestnya, tak ada entry, tetap ada yang dtg jejak, kan?

miz ruha said...

alhamdulillah... hery dah beransur sihat... :)

uv tu sangat tinggi... ramai yang datang terjah blog hery... tahniah... ^_^

Cik Tia said...

wahhh.. best , besttt .. nanti share ye :)

Kesuma Angsana said...

wah2 hebat tu

kinara kinatara said...

huhu..baru nak tanya hh taknak bukak iklan ke sebab kina nak promot blog shop kina..huhu..baru nak berjinak2..:)

Mr.She said...

kn dh ckp.. retis meme centu :p

get well soon hery! :)

HanaNabihah said...

err~ ok. kite 100 pun susah nak capai. terbaik! =)

Orga said...

buat jer hairy, ada orang nak sewa ke tak tu belakang kira...kagum sekejap tengok daily view :)

fifie said...

Tengok traffic pun dah ketar tangan menaip. haha. fie dapat cecah 100plus pun dah senyum kalah Jaclyn

ayut said...

hery tak sehat ker????mengapakah??rasa sblm ni hery ckp cuti jer...huhuhu..smga cpt shat yer...

Cinta hazanis said...

wow hebat2 .:)

kak nora said...

wow ! hebat!

Remy hazza said...

tinggi nyer bro!!!!!
bahagi 10 pun remy tak sampau jugak...... he3
keep blogging!!!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

honestly, serius nk tahu tips2... haaaaa
thumb up!!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

memang hebat lah beribu trafik... mantap.

^^eKaTiKaH^^ said...

eleh, blog dye kan pemes..mesti ramai punye yg dtg.. hihi..:P

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

ash said...

banyaknya traffik.. Betul tu salah satu traffik byk keep in touch dengan blogger2 lain, ramai yg tak sabaQ nak tau tips.. Hehe

BY: http://djdanchef.blogspot.com
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

shasha yacob said...

keep in sentuh yer HH :D

Si Matatajam said...

Tu diaaaa dasatnya UV..tahniah Hery ...nak tau la tips dr Hery

ctk said...

dah hebat da tu...ct ni kurang dr 10 viewnyer...hahahaha...

*teringin nk sewa, tp nak ke kamu trime...tkot menyemak je...hoho...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

beriban-riban

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer...:)

Cik Nur said...

perghh..mantapp..!

Fendy said...

memang hebat!

shidaR said...

nice trafik hery :)
berusha lg :)