Monday, December 10, 2012

POYO LAH HANG MASUK PAPER JA PUN


gua masih respek lu kalau x gua dah tayang nama lu kat org

Poyo la hang masuk PAPER ja pun dah sombong..Itulah statment yang dikeluarkan oleh seorang yang dari pelusuk mana dia datang fire aku dengan statment camtu..haha.. Statment ni dari facebook aku ler ntah xkenal lah sapa dia ni, frend dah lama kot tapi xpernah chat pun.

Tiba-tiba chat cakap macam tu luluh hati gua kecewa + sentap..haha..Tengok gambar tapi tak dak pun tak pasti lah bila masa aku apporve orang yang tak da gambar ni. Mayb time dia add aku pakai gambar lain kot ala baget-baget nak popular kat fesbuk kan haruslah pakai gambar meletop yang aku pun ngok p approve..haha

Mayb sebab xlayan chat or xtegur or sebagainya abaikan ja lah ea..Bukan senang kita nak puaskan ati semua orang ni kan..alamak terpoyo plak aku tulis ni..haha.

Terima kasih lah sebab cakap camtu kalau belum kenal aku tu jangan cakap bukan-bukan noh. Don't judge a book by its cover ! kenali lah hazwan hairy ini..hahaha...



Nak baca story ni link ni ----> http://www.hazwanhairy.com/2012/12/hazwanhairycom-blogger-pilihan-utusan.html

meh join contest lagi 2 hari ja ---> http://www.hazwanhairy.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html


68 comments:

yana aina said...

sabo jerk lh ... ^^

Syazana Zainn said...

haha sadis je org tu

dia jelly dgn uol letewww :D

takpe2, biarkan org tu

uol ade ramai lg follower :S


p/s: itew 1st komen! kahkah

Mrs Velentine said...

abaikan jak org mcm ni..

~S! BuLaT~ said...

bersabarlah abg hairy..makin ramai suke kat kite makin ramai la yang sakit aty @ iri hati dengan kite

hafiz hafizol said...

Biasalah.


Dah popular nie makin ramai la haters.


take it easy Bro. Org camnie x perlu dilayan. Byk lagi benda berfaedah boleh buat drp duk layan org camnie.



Pesen org suka dengkikan org gini nie.. Haha. at least hazwan hairy ade jugak masuk paper kan. Ko ade ?? HAHAHA

hafiz hafizol said...

Bro, sory to say, blog ko berat la.. Kbai.

kongsi apa saja said...

hehe.. kot ko ada sakitkan hati dia kot bro... haha.. tanpa disedari.. mana la tau kan..

Cik Fie said...

alaa . dia jeles ler tu :)

Princess Syazliyana said...

dengki tu -,- hahahaha lifeless. huhu sabar je la :')

afifudinsohaini said...

secret admire kot...frust x dilayan..haha..ke lelaki?

afifudinsohaini said...

secret admire kot...frust x dilayan..haha..ke lelaki?

Nur Era Syahirah Ibrahim said...

waaaawww , sabar je la hazwan hairy . tu oarang xboleh duduk diam . suka cari kesalahan orang . dia jelly la teww . btw , hazwan tetap awesome .

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...biarkanlah apa org nak ckp janji kita x buat perkara2 yg x elok..

sabar jer dgn org2 yg mempunyai hasad dengki mcm ni manusia ni rambut sama hitam tapi hati lain2 kan...

Maisarah Azmi said...

org jeles tuh..sabor erk

FAMI said...

ala...depa jeles la tu...blog dorg xfemes...tgok cm aku nie,blog xfemes kot...ok je..hehhe..gurau je..sabo jela..peace!

Remy hazza said...

lumrah dunia hairy...... ada kala bila rasa jeles dan cemburu menguasai... manusia sanggup buat apa saja....
just ignore jer hairy..... tak jadi kudis pun..... yg penting...hairy maintain femes.....

nour said...

abaikan je orang2 yang dengki macam ni...

cikmisi leen said...

aiyya ! spe neh ckap gto ? jelozz lah tu kot.. tak kenal maka tak cinta.. adoii -_-' .. sbor jer lah kan..

Cik Pensil said...

abaikan jer .

fifie said...

Orang macam tu tak payah layan sangat. Pelik tiba2 nak jeles. hehe

bai baizura said...

buat bodo je. huhu. bersbrlah die dgki tu :)

^^eKaTiKaH^^ said...

orang dengki memang macam tu. buatkan ini sebagai cabaran dalam ceburi bidang blog nie.. hehe.. lebih2 lagi retis mcm hairy nie kan? :D

Azwar Syuhada said...

Biasalah orang dengki , orang macam tu buat tak tahu je pada dia . Lama-lama terdiam juga..hahaa.. >_<

inche hlovate said...

haa tu la manusia..pantang nampk org seng sikit mula la nk kata org tu macam-macam..dia jeles tu. kalau sya masuk paper pun sya nak kecoh 1 dunia. bukn sebb nk bgga diri ke apa tapi sebb terlampau happy.chill kay jgan sentap pulak :) Okay aku terkomen pnjang.

NURUL ◕‿◕ said...

ceh..dia jeles laa tu sebab dia tak leh masuk paper gak..itu yang dia kata camtu..hahaha..

Nurul Faiz said...

PHD !! :)

Cik Ain said...

dia jeles tu abg hairy ,dia takda hak3..wat lex wat cool !!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Pergh ... Hh sabar jer. Sesetengah manusia ni lbh suka dan gemar lihat org jatuh drpd org tu memperoleh kejayaan. Ignore it dude!

Anak Pak Muin said...

emosi terganggu r tu..haha

D i n said...

hhaha biasala tu :D

Belalang hijau Perisik said...

wah, bro kuar paper ek? hebat ni hebat... tahniah...

salam kenal dari belalang hijau perisik :)

Fendy said...

cabaran bila kita makin naik...biasa la tu...xperlu layan..

eddy syrol said...

tabahlah hery

Syaza Nazurah said...

Relax lah bro.. Saja je tu nak uji bro Hazwan Hairy ni. Sabar kay.

deq noor said...

relax je... kita xboleh nk buat semua org suka kita so just be yourself. yg penting xkacau orang.. ;)

hazwan hairy said...

tq semua saya ok ja..hehe :p

Jiwa Lara said...

abaikan je semua tu.. hahaha..

Ntah2 pompuan ri tu kot...

aku HaniAsyira said...

biasalh tu kan.. rog dah jeles.. tape.. nanti dia berubah kot.. dan sabar jelah dgn org cenggitu

Si Matatajam said...

Sabaq bebanyak la dik...tak semua org suka ngan kita..ignore ja..

najihahfara said...

biasalah tu bila dah meningkat popular. kene hadap benda2 ni semua :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

bestnyer dpt masok paper.tahniah :)

Pecinta pink^^ said...

biasa lah mnusia xpnah lari dri sifat hasad dengki..aih..biar je lah dia nk kata ape..yg pnting cool n steady okey !! hee

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...ni link nyer...:)

http://www.yanayassin.com/

http://www.yanayassin.com/2012/11/senarai-nama-peserta-mega-give-away.html

Cik Nur said...

lantak lah dia nak kata apa..
janji kita tak kacau dia..
jangan sedih HH...
be happy selalu..
biasalah dengki2 ni...


apapun, tahniah....!

Orga said...

anggap jer sebagai ujian dan dugaan...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus mara ke hadapan.... chaiyok2..

Niswatus Solikah Samik said...

pejam mata pejam mata! anggap je macam tak ada siapa-siapa IM kat fb tu! hehe...

hirau kan je lah "mereka" tu. hasad dengki sifat mazmumah! tak patot ada dalam diri manusia.

chill je hery! okay! :D

ctk said...

abg hery punya la peramah dikatanyer sombong..ish2


*xpsl ber-abg2 lak aku...hahahaha

Pemikir said...

biasalah tu... apa pun Pemikir ucapkan Tahniah

Mira Adzlia said...

biarlah mereka2 itu....lg byk likers, mmg akn ade lg rmi haters...xgitu...pape pun tahniah ek..glamer sudah..haha...

**ade entri khas utk incik glamer...

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2012/12/tahniah-abang-angkat.html

lynn kamarul said...

tahniah hazwan... heheh tak sangka makin glamor skrang ni

The ShomeL TwinZ said...

bykkan bersabar, mybe dia jeles sbb dia xmsuk paper mcm HH msuk paper :)

kinara kinatara said...

angap je adalah mimpi..mainan tidur..atau sekadar lalang y6ang tertiup dek angin yang menganas..huhu..

we know who u are?

that enough...hehehe

CikNana said...

hahaha..dia jeles bah tu.lama dah dia mau masuk paper tapi ndak jua dpt.hehe

Nurfara Hani said...

saba je la hery,,, die cemburu tu:)

Cik Rongoks Ika said...

mohon bertabah ye hairy .

Azza Afdzal said...

abaikan je la apa org nak kata hairy..mulut org bukan kita boleh kawal...

Sue-Rya Qistina said...

gitulah manusia. asyik cemburu, dengki dan iri hati je

Dunia Wilma said...

Sabar jak ya Hazwan...
Maybe dia jealous Hazwan masuk paper kot ^_^

Anisa Anuar said...

at least hairy masuk paper...biasa la tu...just be who you are... so far xnmpk pulak hairy sombong..ke dia salah orang? #ops

Eazy Izzuddin said...

anda tak reply twitter kiter pun ...
sombong eh

hehehe
just kidding

inasazali said...

biasa la..org jeles x boleh tgk kite lebih kn..but hairy keep it up your work :)

luqman zakaria said...

die cemburu bute kot..haha...

shasha yacob said...

aku rasa dia yang poyo, halamak. jeles punya cerita la tuh, sebab xpernah masuk paper.

ayut said...

kenali lah hazwan hairy..hahaha..ayat tu klakar..tp btulla..knal dulu bru leh bising2x..mmm..waktu tu teringt tp taye kakak dia tak beli..esok bru kuar tp mne la ad jual paper smlm kan.hihihi..ap pon tahniah msuk paper sudah! :)

QasehnyaRania said...

abaikan je rog macam tu ;D

Mahamahu said...

Wahh best nyer jelous lah dpt masuk surat khabar heheh bila lak blogger picisan mcm aku ni nak dpt entah lah kena tunggu berwang kot wakakaka.. tahniah bro..

Ikhwan Suhaimi said...

standard la.. hasad dengki ni semua. cakap kat die : KAu ada??? konpem sentap hati mak nak.