Sunday, December 16, 2012

KAU INGAT KAU BAGUS KE WEYS ! BODOH


KAU INGAT KAU BAGUS KE WEYS! BODOH
Kalau korang kena ayat camni apa korang rasa? hahaha...Manusia biadap mana lah yang perangai seperti ini kan nak kata hantu manusia ni yang menaip . Kalau aku bagus pun xkacau duit kau lah. haha.Jenis penakut ja yang tak bagi link ni. Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak..

Aku rasa di kalangan blogger juga ni...


p/s : manusia mana lah kan!....tq sebab bg aku idea update entry..senyum ja aku! blh dpt trffic tinggi..haha

73 comments:

Jiwa Lara said...

perghhh! sentap ayat tu.. kemain bodoh lagi org yag buat tu... hahahaha

zaxx said...

senyum...:) sabar HH ye..adat mnusia pendengki,tak le tgk org lain hidup senang..

FaFa EhA said...

sabar ye ery, bese la manusia mne ade yang puas hati dgn kelebihan org lain :) take it as cabaran dlm dunia blogging ni. jgn cepat melatah, ikhlas dlm berblogging. abaikan mereka2 yang suka jatuhkan org lain tu. gud luck :)

Maisarah Azmi said...

huuh..macam2..ase xpayah panjangkan citer nie..

~S! BuLaT~ said...

alar biase lar tu..klau dye tu pandai knp dia x bg nama dia sendiri..knp just pkai icon.."pandai" kan

AisYa IeyKa said...

biasa lha 2 , dia jeles lah tuh . .

Nick Nashram said...

hahah..tak perlu layan manusia nama anon ni..ade je yang dengki ngan kita.

Cik Fie said...

biar je dia .
xpe . abam hery yg untung gak lepas ni sbb mesti trafik makin tinggi sbb entri ni . muahahaha . :P

Syuhada Nasya said...

ehh,, bodoh nya dea tuuuu ., hmm sabar je lahh .. k :)

eddy syrol said...

abaikan saja.. sampah je tu...

afifudinsohaini said...

sabar bro.orang ada phd ni mang payah..

afifudinsohaini said...

sabar bro.orang ada phd ni mang payah..

Cik Pensil said...

errk ? haha .

eimah siti said...

sebab jeles punya pasal la ni...ish2....macam2 la diaorang ni....kot la nak bersaing secara sihat...ni tak.....kutuk sana sini....tuu ja keja diaorang...apa2 pun, biar ja la org mcm tuu...jgn di layan.....huhu

Faizul Osman said...

org cemburu tu... biarkan... kita buat apa yg baik utk kita...

L.O.V.E.P-QaH said...

Hahahaa..kesian org tu..sure sakit hati dia kan :p tapi bagusnya HH, klau fiqah baca camtu, dah terkedu kejap, pastu pengsan!

Si Matatajam said...

Biasa la tu hery.. Makin femes makin ramai haters ni.. Keep blogging ok..

inasazali said...

jhtnye org tu..msti org yg sama jgk ni yg kt fb tu..

^^eKaTiKaH^^ said...

betul tu, pengecut. cakap tak berasas. siapalah gerangan manusia tersebut

Cinta hazanis said...

haha sabor jelar. normal kalau ada yg jealous. :)

nur said...

sabar hazwan.kau ambil ni +ve okeyh.dy cemburu sebb ko bagus. :)

Fiza Suhaimi said...

tak bertempat dia nak cemburu dengan kelebihan orang lain..sabar je la ery..

shidaR said...

hihi...nk tgelak org yg tampilkn statemnt cmni hehee.. :D

shidaR said...

hihi...nk tgelak org yg tampilkn statemnt cmni hehee.. :D

Anisa Anuar said...

kalau nisa la...mmg dah sentap sikit...tak pe jgn putus smgt nk blog...kasi tunjuk sama itu orang...hihihiii

Siti Rohaida said...

Apalah yang diorang dengkikan nie..kalau rase nak glamor,usaha la lebih skit..ape daaaa

Mohd Lokman Bin Ramli said...

haha.. ingatkan marah apa lah tadi

Aina Sofea said...

Takpayah hiraukan orang penakut tuh .. Haha , betul gak kan ? Dapat idea nk buat entry :)

Emas Putih said...

hahahaha :D

mawar berduri said...

Biasa r...hasad dengki 2 mesti ada...

fifie said...

Saja je tu nak provokasi HH, takpun jealous. People.

::azmina nordin:: said...

manusia ni macam-macam etul perangai.tak terduga

inche hlovate said...

nmpak sangat ayat org jeles

Princess Syazliyana said...

eh eh penakutt gilaaa~ kalau berani f2f la :D hahah sabar hh.. huhu

Anak Pak Muin said...

just a keyboard warrior yang asshole..nothing more..hehh

sieyzu eiyka said...

Kau lha bodoh ! Bagi ayat gitu balik . Muahaha . Dia xsedar actualy . Satu jari tuding kat kita , lagi 4 jari tuding dia balik . Sabar jer lah hadapi manusia cenggini .

Nurul Faiz said...

tak semua orang suka dengan apa yang kita buat. kesimpulannya, buat selamba aje.

luqman zakaria said...

haha...kecian weys ..nak bodohkan org..tp die yg bodoh..saje nk ksi blog kau nek traffic nih..bgus jugk org cmnih..:P

Vee Lea said...

Yeay, positive reaction. Best best!! If only I could be positive as u. Hahah.

Dunia Wilma said...

Siapa tu Hazwan?
Kasarnya ayat dia tu...

WaRNa PeLaNGi said...

sabo jek lah.. manusia kalau dengki memg cam tu.. but nice ur blog :)

shasha yacob said...

hokalohh. dia lah bodok tuh. pengecut. jeeeless letteww. hahaha

Faridzuan said...

Hidup kalau tak ada orang nak kutuk-kutuk memang tak indah. :)

Ca Ezah said...

ca pon pernah kena cmni..ayat pon lebih kurang sama..hehe.xpaham la nape cik anon ckp cenggitu..ca xde lak wat pasal.. :)

Pecinta pink^^ said...

alamak..tang pecintapink tu..haha .. sabar je awok :P manusia mang gni,tak lebih tgok kita lbih ..die jeles la tu nan hery .wat tak tau je org cm gni.tpi at least oke gak free2 dpt trafik tinggi ..tjuk entry tip top ..hehe

Pecinta pink^^ said...

alamak..tang pecintapink tu..haha .. sabar je awok :P manusia mang gni,tak lebih tgok kita lbih ..die jeles la tu nan hery .wat tak tau je org cm gni.tpi at least oke gak free2 dpt trafik tinggi ..tjuk entry tip top ..hehe

~CAHAYA~ said...

diam je, xperlu kata ape2, sebut innalillah je...itu yg terbaik...Allah suke, dpt pahala, malaikat pn duk ngn kta kalu sabar...:)

Fendy said...

xpayah layan org macam ni...

bukankosong said...

aduiii

nak perhatiann tuh

deq noor said...

manusia.. macam2 karenahnya. layan~

Eiqa Almond said...

ape laaaa..
datang tempat org nk buat kecoh pulakk..
haaishh.!

baby comel said...

Mungkin sbb dia tu terlalu bagus + terlalu pandai sgt.. Tu yg jadi camtu.. Kesian kan org cmtu. Tak cukup kasih sayang kot.
Bertabah ye HH..

Dkna Abza said...

siapakah geranganya?? huhuuu... dengki jer budak ni hery.. hukhik

Nur Asmida Bt Karim said...

Sabar je lah hairy :)

shu said...

biasala tu..xsemua org suka kt..huhu

Ayu azmir said...

sabar je lakan... manusia memang macam macam peragai....

noorniey Azman said...

haha. bodohnya yang buat tu. haha. dhla xde nama. nmpak sangat penakut.

Kesuma Angsana said...

mcm2 lah manusia ni

KorN said...

bila ade org dengki, tu mksudnya anda sedang di atas...
org mcm ni xkemana..
tp apemotif komen cenggitu?

ayut said...

adehhh..ad plak gitu...

Remy hazza said...

dah memang kau bagus hairy.... dia tu yg jeles... usah dilayan kata kata tu........
takde motif pun... hairy tetap the best!!!!

trah zain said...

ha.. tu dio aih, dia boring kot tu...

shasha yacob said...

dah dah jangan di layan orang begini.

Hanna Nabiella said...

tu kedengkian name nye! biadap sungguh..geram pulak saye,


btw, jom join first contest dari hanna ! ^^
http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

shasha yacob said...

dah dah jgn di layan orang begini

shasha yacob said...

dah dah jgn di layan orang begini

etuza said...

di FB tu kan. Isss! orang macam tu jelas lah dengki tu hazwan, tulah manusia ..macam tu tak payah layan..banyakkan sabar dan kukuhkan ketaqwaan. tak semena2 kena gelar macam tu...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...manusia ni mmg x lepas ngan sifat PHD biarkn mereka nak kata apa janji kita tetap dgn pendirian kita...

Cik Nur said...

HH..pakai cbox kan..?
Boleh tengoklah IP address..

dan boleh tahu...
cuba semak..

siapapun dia, dah sah2 ada penyakit PHD..

sabar byk2 ye HH

Azza Afdzal said...

agak2 tu sape la org yer...

Niswatus Solikah Samik said...

biar kan dia... berpenyakit tu... :)

Mrs Velentine said...

sabar lah yea..melampau org tue

HanaNabihah said...

Semakin byk haters, maka ketahuilah anda bahawa anda semakin terkenal. kihkih~