Tuesday, December 18, 2012

26TH BIRTHDAY GIVEAWAY BY SHIDAR



Hari ni nak join contest pertama dalam minggu ni datangnya dari blog dunia sebenar shida. Kenapa xjoin hari sabtu? haaa sebabnnya minggu ni gua nak balik penang 5 hari then 60 yang terawal so apa lagi sepantas kilat lah buat entry ni..hehe..

GA ni bersempena dengan birthday shida yang akan muncul pada januari 2012 so kepada korang yang berminat nak dapatkan hadiah eksklusif dari beliau boleh segera join GA ni.Dengan segera tau!


Selamat ulangtahun kelahiran ke 26 Shida.
moga panjang umur dan murah rezeki
terus berjaya dalam apa jua yang diceburi 
^____^





12 comments:

Anonymous said...

gd luck ye

Unknown said...

rajin benau uols join ga ni :D

Pecinta pink^^ said...

wah..akma join jugak..gud luck :)

tuanseliper said...

syiok la balik kg :)

Unknown said...

wep wep, gudluck, saya dah joinhggh

kinara kinatara said...

agak2 kina nak join sempat lg x?

kinara kinatara said...

agak2 sempat lg x join nyh:)

Mrs Velentine said...

good luck

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer mama pun join skali..;)

sweetsour93 said...

good luck Hairy. hee..
*HB to Kak SHida juga :D

HanaNabihah said...

hehe. Semoga berjaya dpt giveaway tu ye. Kite nk join mmg tak lah.ni pun berlari-lari je jenguk blog awok. huhu

Shida Radzuan said...

haluuu heryy..
tq so much support GA xsbrapa ni :)
tahnks ye and for calendar tu shida rsa bg hery xla excited sgt kan sbb dah penah tgk..yela herry yg design hehehe :P
cuma shida olah jd lbh mnarik dan pelbgai..tgu jelah dia smpai kat umah tu hehee :)

thanks join dear ;)