Tuesday, June 19, 2012

SUPRISE BIRTHDAY PARTY HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM..
Hepy birthday to u...
Hepy birthday to u...
Hepy birthday to hery
Hepy birthday day to u...

#Eh birthday kau lah hazwan hairy !!
anda dah semakin tua lah kan..haha
SUPRISE
Sungguh aku xsangka lagu hepy birthday nih ada lagi orang nyanyikan untuk aku...Fuhhh ketika saat tu hati ni terasa teruja,sebak,gembira,terharu dengan mereka yang nyanyikan lagu untuk birthday aku kali nih...Btw ini adalah suprise daripada along dia adalah ketua yang rancang semua ni dengan staff gemilang press..

Untuk birthday kali nih aku dapat lagi suprise dari mereka yang aku sayang..ingatkan dah tua nih dah xda suprise rupanya still ada sangat untung ok dapat kenal mereka-mereka nih... kenapa wat suprise nih kan dah tua ..

jawapan : eh2 hery nampak cam umur 18tahun tau...ohhh terasa muda bila mereka cakap camtuh..HAHA..(jangan carut saya haha )

Suprise kali nih dibuat di karaoke box dekat the curve mutiara damansara lunch tadi...Mula-mula aku ingat nak g karok ngan makan  ja lah ngan dorang nak lepaskan tension tapi rupanya suprise party lah plak siap dapat kad ucapan yang bapak besar , kek ais cream dengan ada sekali topi tuk berparty..wahhhh!!! aku xkan lupakan detik nih...
meh tengok pic yang sempat snap ni...
Ais cream kek
AKU NGN WYWEEN
ALONG ,WYWEEN ,KAK SU
ALONG N KAK SU
CIK ETON, KAK SU, WYWEEN
AKU,KAK SU, CIK ETON, WYWEEN
Walaupun hanya 5 orang ja  2 laki 3 pompuan yang dapat pegi oleh sebab kebanyakkan bz so ada komitmen kerja, party ni tetap riuh rendah macam 50 orang....aku sangat-sangat bahagia wehh!!! haha... Terima kasih lagi sekali buat along, wywen, kak su,cik eton dan semua staff2 gemilang press atas ucapan anda...

P/S : Hadiah mana? HAHA...Macam birtday budak-budak x? sangat kan tapi aku sangat suka!! haha....


59 comments:

sitikadhijah said...

Hepy Besday abg Hazwan... best yer dpt surprise party.. kat bilik karok plak tuh.. hehe.. :D

Mr.She said...

huyooo.. bufday abam retis laaa.. hepy bufday abam retis :p

adiah mana? kehkeh

Pezol Stylez said...

hpy bdy..may Allah always be with you aie :)

Ayu Iman said...

happy bufday hazwan hairy..syukur la tue masih ade yg sambut utk awk..iman pulak xde pun..tp iman syukur jg laa masih ade wishing dan mdoakan yg baik2 utk iman..

farhana said...

untung laa ada surprise birthday party, HAHAHA :D

Ety said...

Okay. Ni wish lagi sekali ni. Hahaha. HAPPY BIRTHDAY HAIRY !


p/s : sama-sama :D

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

hepy hepy hepy befday...moga sukses slalu... ;D

Cik Fie said...

jemput join GA saya..saya perlukan 3 orang lagi untuk join GA saya :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

NAL said...

Happy Birthday hairy. walaupun semakin tua tapi tetap nampak keremajaan anda..haha

kura said...

amboi.. sakan kau kena suprise. hahha

happy birthday lah!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy besday hairy!!!


untunglaaa mmber clbrate...siap ade gelap2 lg...

Pecinta pink^^ said...

selamat hari tua:P semoga pnjg umo &senyum selalu (^_^)sedap pulak tengok kek tu:)

KorN said...

hepy besday yg ke 42 pak chek.. hahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan...selamat hari lahir Hazwan Hairy moga sentiasa d'murahkn rezeki dan d'panjangkan umur yer...

jom ke blog mama yer ada surprise juga...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/06/selamat-hari-lahir-hazwan-hairy.html

Fatihah said...

whoaa, happy birthday hazwan hairy ! may Allah bless you always. Amin..

[PCL] said...

nk ucap lg kat sini , HB hery..

permata biru said...

selamat hari lahir..ke...berapa ekk??hihi..
semoga panjang umur dan murah rezeki..^o^

Mk Syahir said...

selamat melahirkan diri broo!!may your wish came true =)

gee azie said...

bestnye..
happy birthday hairy... :)

inche hlovate said...

happy buzday!! anta la kek sikit

E.M.0.Y said...

congats.. slmt hri lahir~ semoge pnjg umur dan dimurahkan rezki hendaknye.. :)

saffiya_aleesya @ echa said...

happy bday bro..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.btw salam kenal n singgah follow sini ;-)

Cik Cammy Lia said...

awak snsorg je laki2 hehe.. njoy!!

Fakhrul Haiyin said...

hpy bday to youu! hehe. smoga pnjg umur, murah rezeki :D

hairy said...

eh 2laki 3 pompuan lah..kan gambr berlainan kan...yg laki sorang tuh kami memang muka sama..TWIN lah..haha

hairy said...
This comment has been removed by the author.
Kesuma Angsana said...

hepy birthday.. akan terus follow u

Zul De Alexis said...

happy besday retis..nak hadiah mai turun pahang..:)

Alieza Dayasari said...

ermmm... Happy birthday juga ya....

jawapan kpd soalan awk :
saya suka melancong... tapi kadang2 tu lari pula budget...

eddy syrol said...

epi bday bro... nak adiah ka? 1 2 3 ok lambat...!! hahaha :P

Maisarah Azmi said...

happy birthday... huhu..yg keberape erk?

CikMunBlogger said...

happy birthday hairy !
nak hadiah tunggu mun ganti zety aziz ye . huhu XD semoga pnjng umur and dimurahkan rezeki :)

shida'R said...

HB :)
tak terlewat kan ^_^

ctk said...

happy birthday sekandel...da tua da...hahaha

ctk said...

happy birthday sekandel...da tua da...hahaha

syafiqakarim said...

panjang umur ya!

cik epal said...

happy bufday abg hairy.. x terlambat lg kn wishh... :)
nak kek sikit bolehh.. nyum2..nyuumm..mcm sedaappp...

zaxx said...

"Allah selamatkan kamu.." selamat hari lahir bro. best la ad org wat surprise party!! nak gak.hehe

Maisarah Azmi said...

owh.. 24 erk.. hehe.. xperasan td

logorithm said...

Happy birthday! :-)

hafiz hafizol said...

Heppy birthday bro ! semoga panjang umur dimurahkan rejiki :D semoga sukses dlm dunia blog jugak

bai baizura said...

hepy bzday bro:) kalau dekat sini nak kasik hadiah telur sepapan ngan tepung 2 3 bungkus jek :))

Tinta Lana said...

Salam hairy :)

Selamat hari lahir ke-24..moga murah rezeki, baik didunia realiti, or dunia blog ni..dan,smoga bertambah berisi..kurus sgt..erkkk..hahahaha.

Senyum selalu ok :) and hepi blogging!

shera said...

Happy birthday ! hahah ... selamat hari tua ! huhu

Untunglah buat suprise birthday party ... huhuh

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ehhhh besday hery kew ad0ooiii xde info pew2 pon bahaha

happy besday t0ooooooooooooo HAZWAN HAIRY yer..moga pjg umor,dimurahkn rezeki ! =D

Faidhatul Arfah said...

follow u. Hee

Syakir Rahman said...

oh...pasal ni ker...besday boy upenyr..hehee....hepi besday...moga dimurahkn lagi rezeki :)

Liyana Izzati said...

Untunglah dapat sambut birthday. Semoga panjang umur murah rezeki bro. Sorry lambat wish. Hehehe :p

Cik Cammy Lia said...

eh yelah..hahaha blh lak xpasan 2lelaki....muke lebih krg .hehehe

Farah Izni said...

masih mood bday boy kan..??hehehe
Hepi bday yer bro hairy..semoga terus sukses dnia akhirat..

aquagugurl said...

Hepi Birthday Hazwan Hairy yg ke-24..tua dah umor tu,dah layak jadik somi org..hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

Wah,, HAPPY BIRTHDAY Hairy. Nie kali yang ke?? Hehe.. Happy2 slalu :D

LCpink said...

wahhh...bestnye......means sy pn blum tua lg la kn..hehehe..wlaupn dah tlambt sy nak wish gak hepi bday kat awk moga sihat slalu n panjang umur..k .god bless :)

nurshamila said...

happy besday. haha eh muka nampak muda la, cam 18. kbai. haha dah wish ni, nak upah apa? kah3

Hani El Zahra said...

Awww happy belated birthday dearie...may all your dreams come true...long live...& may ALLAH bless you always...amin~

Si Matatajam said...

Bestnya dapat surprise camni.. Akak tak pernah dapat pun. Hu hu... Nak jugak thn dpn...

FezzElf said...

:) Happy Birthday !! :) dan Happy Ramadhan Al-Mubarak~

FezzElf said...

:) Happy Birthday !! And Happy Ramadhan Al-Mubarak :)

etuza said...

happy birtday ya Hazwan. tahniah..so masa berbuka lah rayakan hari lahir kan..siap dgn topi lagi ..tu. Pasti happy