Thursday, June 21, 2012

TEMPAHAN UNTUK RAYA DIBUKA

ASSALAMUALAIKUM...
Hari ni nak stop jap bercerita pasal birthday party ngan tips-tips...Untuk birthday party belum abis lagi tau..ada lagi 3 entry lagi ok..!! haha..kalau direct pasal birthday nanti korang bosan matiler nak cari reader balik...Sayang sangat kat korang semua yang sudi baca entry dan komen-komen kat entry aku nih...Sangat-sangat hargai korang sampai mati....

Untuk hari nih aku nak share kat korang yang berminat nak tempah cookies, batang buruk sabah, dan lain-lain untuk tempahan raya...Mohon jasa baik dari anda-anda yang baca entry ni LIKE page nih segala maklumat anda boleh dapatkan di dalam ini KLIK SINI

IH Empayar Nusantara ni kalau korang yang pernah join contest aku seblum ni mesti tau kan yang owner page nih yang sponser hadiah-hadiah lumayan untuk contest aku tuh....Page ni adalah page untuk bisnes makanan. Di dalam page ni anda boleh lihat jenis-jenis biskut untuk tempahan raya atau bila-bila masa sahaja jika anda berminat..Segala maklumat ada dalam tuh jika anda berminat boleh PM saya okey...

COOKIES

BATANG BURUK SABAH
APAM LADYBUG
COOKIES
CHEESE TART

Walau dimana saja anda berada kami menjanjikan yang terbaik..
by hand sekitar lembah klang, kuala lumpur, selangor, pulau pinang, kedah, kuala lipis, segamat

Sekali lagi mohon LIKE n LIHAT page ini KLIK SINI

38 comments:

Nurul Syuhadah said...

Wahh, cookies tuh nampak sedap !
macam bskut famos amos :P

shida'R said...

dah like hehee..
yg apam lady bird tu camne kire dia hairy?

NAL said...

hurmm, macam sedap je cookies tu. Nak terjah tengok, kalau-kalau ada yang berkenan.

Sekeping Hati said...

HOHO. hari ni dah Syaaban kan. patut la ramai yg da bukak tempahan kuih raya. err~ cookies tu nampak sedap. cm famos amos rupa dia. *lapar*

kura said...

amboi. gua tak ado gaji ni nk menempah bagai. makan kat rumah org je nnt. hahha

Cik Rongoks said...

alahai...comelnye la apam ladybug tu :))

maszull said...

assalamualaikum hazwan....cute nyer apam ladybug tu comel je...:)

fyna said...

nyum...nyum...nasib baik bukan bulan pose. kalau bulan pose nih, mahu meleleh air luir..slluurppp!

Ikhwan Suhaimi said...

Apam Lady Bug tu, bufday party sgat sesuai ~

inche hlovate said...

wah berniaga pula dah! boleh poww duit raye tok thun ni haha

cik epal said...

nyuuummm myyy... cheese tart tuu sedap ... :) kasi belanjaa boleh ?? hehhehe :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cookies anda nmpk ghairah sedap!!!

are_lin@yu said...

sedap!!suka kuih batang buruk tu ;-)

cendol said...

apesal nampak sedap??!! lapo tau tak !!

Noor said...

apam ladybug tu brpa ye?biskut2 sy xsuka mkn..hiihii

Ardini Izzati said...

Comelnyaa apam ladybugs tu! Tak sampai hati nak makan! Wahwahh hairy. Promote lettew :) Great laah! :D

drzira said...

wwaaah!! sedap nye!!!

Bitt (doubleIS) said...

wow interesting..saya follow :)

Adylia Qarissa said...

putrajaya hantar tak?

Pecinta pink^^ said...

wah.bisnes pulak dah.hee.terasa kehangatan nak raya ni..hikhik..pling menarik apam ladybug tu(^_^)

shera said...

wah , cheese tart ! suka2

Zul De Alexis said...

wah nmpk sedap...mohon lu sponsor tuk wa!..ahaha

hairy said...

terima kasih korang!...nk bls p dh pnjg..syang hampa semua weh...

Fatihah said...

semua nampak sedap :D

Ray Ferdian said...

yummy lezat makanan ..follow balik ya (1325)

nur_za said...

tpi sy nk by hand jgk..keh2..

deno said...

wah!!!!!!!! biskut raya! yg cookies tu mmg best kan? :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh wahh...semuanya nampak sedap...yg paling cantik, apam ladybug :D

Mr.She said...

baju raya? err. kehkeh

#cheese tart tu! nyum2~ :P

Noor Adibah said...

alaaa.. kat batu pahat takde ehh. hihi. wahh.. ade kat SEGAMAT ekk.??

Nurun Najiha said...

jom join http://mizzsninie.blogspot.com/2012/05/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

ctk said...

waaaaaa...nampk sodap....xsabar nak rye ni

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh apam ladybug tu chumel laaaaaa
hery sponsor cik eyla yer kahkahkah >_<

Aaron Aziz said...

tempahan saya jangan lupa yaa hairy :D

Silent Thinker said...

kite pun jual cookies!
hehe..

Si Matatajam said...

Batang buruk tu cam best la...

Aaron Aziz said...

korg semua:
sy dh mkn cookies. mmg sedap. xrugi wt tempahan. bleh nikmati bila2 masa. jika dihidangkn pada hari raya nnt pasti paling disukai.. chocolate cips dia byk.. batang buruk tu x pnh rs. tp sy pasti mesti best..

hairy:
sy dh wt tempahan pd page IH.. jgn lupa taw tempahan sy tuu :D

NAL said...

cheese tart tu mcm sedap..ade ajen area Langkawi tak?