Saturday, June 30, 2012

HANYA AKU CINTA KAU SEORANG BY HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM
Untuk pagi ni nak review filem yang aku tengok semalam iaitu filem romantik remaja "hanya aku cinta kau seorang" (HACKS). Sebenarnya aku xnak tengok filem macam ni, memang xberapa nak minat sangat cintan cintun nih oleh sebab ada orang beria-ria nak suruh teman g tengok ala-ala fefiling kapel tuh so aku pun join juga lah kan..haha..Jalan cerita dia boleh lah menarik lah juga buat mereka yang sedang bercinta or mencari cinta sejati katanya...haha..Sedih gak lah weh bila dengan lagu dalam cerita ni teringat my ex..*tetiber..haha

Kalau korang rasa free hari ni nak tengok wayang ngan pasangan korang boleh lah tengok cerita ni ea..Sekali skla support filem malaysia kan . Sapa lagi nak support kalau bukan orang melayu sendiri...Moh lah g tengok.
Sinopsis
Mengisahkan seorang wanita bernama murni yang mengembara mencari kekasih hati sejati. Murni dipaksa olh kawan baiknya Mukhlis dan stacy untuk mencari teman lelaki menerusi laman sesawang Meet Soulmate. Walaupun Murni tidak mempercayai yang lelaki dikenali di internet, namun kerana paksaan dia menurut.Apakah murni akan menemui cinta sejati selepas kecewa dengan mukhlis dan iqwal?



p/s :nak g tengok mael lambung lak...nanti BW n komen blog korang..-peace-

28 comments:

Cik Rongoks said...

lama sesawang meet soulmate tu btol2 ade ke tak ek ? nk join gak nie. hahahaha

Azza Afdzal said...

best ker?? lau cite slow kurang minat la...tp bab lawak no 1 nak tengok hihihi

NAL said...

Menarik ke?
ENtah bila la dapat tgk..maybe tunggu download jer la..

Cioccolato World said...

diya tak suka tengok cita mcm ni sgt boleh tertdo diya sbb nanti sikit sikit nangis kecewa hampa

pastu berbalik semula gembira
kekekeke so kalau movie cinta love bagai ni mmg diya tak tengok

kalau cerita hantu, action, kartun
diya boleh sangup satu hari keluar masuk tengok movie je

Kira Kekuri said...

cinta siber lah ni? ahaks :D
belum tgok cita nih la, entah bla berkesempatan tengok :)

Si Matatajam said...

Akak ni tak berpeluang lagi nak p tgk. Cam best gak yek. Bleh teringat saat indah masa dulu. Hu hu..

Silent Thinker said...

tgk macam best...
blom berkesempatan nk g tgk/

Sekeping Hati said...

HUHU. mesti sedih kan cerita ni? x mau la pegi tgk. kang teringat ex pulak. huhu.

lavera said...

winkwink .. nak tengok..tapi tunggu ada dalam tenet.. tgk un9 jerk.. jimat wet.. hehehhe ..taksabarnyer..sambil tutup mata.. uhuhuhuuu :)

Syakir Rahman said...

trailer die not bad.. tp aku mmg jenis x tgok wayang...ahahaha

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah !!! best nyer dpt pi tengok movie...:)

KorN said...

pg mana2 org asyik review cter ni jer.. best sgt ke?

Hani El Zahra said...

alahai citer love...zzzzzzzzz

kie said...

perrghh cerita cinta cintun nie... kene nengok hehee.....minat2

Aaron Aziz said...

"Sapa lagi nak support kalau bukan orang melayu sendiri."

setuju sgt ngn statement hairy.
jom tengok penuhkan panggung. jgn tggu masuk TV :D

Maisarah Azmi said...

cerita jiwang la pulak

Edy Fee said...

best ke bro....hurmmmm palakon baru

shera said...

Shera pon nak tengok cerita mael lambog jugak . hihihih ... ceritancintan cintun ni tak berapa minat lah :(

Pecinta pink^^ said...

macam best dan macam nk tengok..hakhak

cik epal said...

tnggu download jer laa.. nk pi tgk mmg x sempat... hihihi... =)

ctk said...

i love u my friend...hahaha


amboiii...cintan2 ler pulak, confem la tringat ex..hukhukhuk...

Alieza Dayasari said...

perghh kalau tgk dgn pak we citer ni..
tak sesuai lah....
haaaaaaaaaa

bai baizura said...

ehem2 velanja la tiket bro. haha=p

Silent Thinker said...

dtg melawat di pagi bukan julai..=)
happy berblog!

shida'R said...

tgk iklan kat tv macam best hermm..nnt review tau hery cite mael lambong heheee ;)

Silent Thinker said...

not bad la cite ni..
sedih jugak..

Pinky Aina said...

Hacks.dia.

Nurfara Hani said...

hery, kalaw ade full movie upload la