Tuesday, June 26, 2012

BRAVE @ NUFFNANG PREMIERE SCREENING

ASSALAMUALAIKUM
Pertama sekali nak ucap ribuan terima kasih dekat Nuffnang oleh sebab bagi aku peluang nonton cita brave secara free..Sayang Nuffnang ketat-ketat..haha...Semalam bertempat di Chatay Cineplex Damansra berlangsungnya Nuffnang Premiere Screening untuk cita brave. Jalan cerita brave ni amat menarik dan sangat-sangat kelakar ok dari awal sampai abis asyik gelak ja tengok cerita ni..Bagi korang yang rasa stress tuh baik g tengok cerita ni pasti anda akan hepy..aku bagi penuh 5/5 bintang...

Sinopsis
Merida yang merupakan puteri kepada Raja Fergus dan Ratu Elinor adalah seorang pemanah hebat dan remaja yang berani melawan tradisi dan takdir.. Merida bertekad untuk menentukan jalan hidupnya sendiri dan melawan penguasa tanah bernama Lord Macintosh dan Lord Dingwall.. Tanpa disengajakan, Merida telah membuat kekacauan dan emarahan kawasan pemerintahan bapanya, ketika dia memerlukan bantuan daripada Witch , dia berdepan nasib yang buruk...

selanjutnya sila pergi tengok dipawagan berdekatan anda..hehe



38 comments:

inche hlovate said...

takde geng nak tgok..sedih toi

Muaz Faris said...

typo - name wayang tu Cathay, bkn cathey..

pssttt, cuma slack sbb kita tak jumpe.. haha

msredcheesecake said...

BAPE BINTANG? SERIUS KE CITERNYA

NAL said...

Jelesss betul..Best kan citer ni..NAL tgk tariler pun dah menarik..

Pezol Stylez said...

xde mse nak tgok wayang...minggu2 yg sgt membusy kan..huhu

aquagugurl said...

uishh..dapat tiket free movie..jelesnye....

Saya Disini said...

bestnye..tahniah

KorN said...

best ke cter ni? cer citer panjang sikit.. untung2 pas ko cter, xyah kami tgk dah.. muahhahaha

Cik Rongoks said...

mohon hairy blnja tgk wayang.hahaha

Syakir Rahman said...

ok...kali ni aku plak jelez...huhuhuh... best ea brave...tp x minat nk tgok kartun kt pawagm...huhuuh

Pecinta pink^^ said...

Actually,kurang minat cite omputih ni..tapi tgok 5 star tu,,macam best je kan..

Silent Thinker said...

bestnya dapat free screening dr nuffnang..

eh best ke cite tu

are_lin@yu said...

alaaa baru nak tanya ending dia..haha

Siti Fatimah Fuzz said...

wah...teringin nak tengok.....hehe..cik siti tag awak....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html.

SAYA BUKAN SAMDOL said...

bagitahu la hint ending sikit hihi

Cik Cammy Lia said...

x aci..sgt jeles dpt free!! huhu

Alieza Dayasari said...

tahniah sangat2 lah dpt tiket free....... bravo blogger.... u r so cool.... omg.. kalau bf tahu ni.. sah2 jeles.. puji laki lain... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
but u really cool.

maszull said...

assalamualaikum hazwan...best2 nyer nak tengok la...:)

cendol said...

wah tahniah le.. untung lah hang

CikMunBlogger said...

tahniah ! kenapa tak mintak dua ? sila bawak mun sekali . haha .

kura said...

bestttt la dpt tgk wyg preeeeeee oii.

Mk Syahir said...

bro..wa nak ajak lu tengok dikir barat..jomm..hahahaa

kinchnaf said...

firstly, tahniah.. ;)

Tak sabar plak rasanye nak tengok citer nie.. ;)

Maisarah Azmi said...

macam best cter tu.. suke cartun2 nie

Maisarah Azmi said...

macam best cter tu.. suke cartun2 nie

Ikhwan Suhaimi said...

Xnak Tiket, nk badge tu boleh ! ngeee.
Pasni kene cari DvD.

nur_za said...

awk2..blnje kita tgk cita tu blh..hehe

ʆαɳɢ said...

wahhh, untungnyaaa ;)

Si Matatajam said...

Mesti best kan citer tu tambah2 bila bleh tgk free. He he.. Congrats dik.. Akak mls nak join sb jauh sgt...

g4m3m4l4y4 said...

untung la dapat free

Cik Yaya said...

wahhh beshnyer dpt tgok free..
^,^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah bestnye dpt tngk free..hehe.. cite best pulak tu :D

Sue-Rya Qistina said...

bestnye dpt tix free! siyes citer ni mmg best! gambar dan jalan cerita yg menarik. :D

shida'R said...

bertuah lah hery..hehee..

bai baizura said...

ohoe huntunglh dpt tiket freekn.huhu

♥ cik apple ♥ said...

mcm best jer citer tu..tapi lg best bila dapat tikt free kn... :) hehhehehe =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Bagi lah tips sikit kat leeza HH.....

kinara kinatara said...

dah terlambat dah nak tengok..sob..sob..ketinggalan betul koi.,:)