Friday, June 29, 2012

KELIBAT LEMBAGA PUTIH OR WHT? @ VACATION BFF

ASSALAMUALAIKUM..
Ini adalah entry ulang semula ea xsalah kan wat kembali? sebabnya masa wat entry ni dulu xde sapa nak baca..hehe
Untuk entry ni nak tunjuk satu "kelibat lembaga putih" or apa yang sedang usha kitaorang mandi kolam time vacation with my bff dekat cherating..Time kitaorg mndi manda malam tu around 930 until 11 lebih camtuh lah.Masa lepas mndi tuh lepak-lepak dekat chalet tengok gambar yang amik tadi masa mandi xnampak apa langsung. Kelibat ni aku yang nampak dalam laptop aku ni bila aku dah sampai kl alangkah terkejut sampai nak demam bila tengok satu kelibat lembaga putih sedang tengok kami mandi..serammm gila ok!! menangis-nangis kawan pompuan yang join sekali time mandi tengok pic ni..

Kawasan chalet kitaorng ni beberapa langkah ja dari tanah perkuburan islam..Time nak jalan nak maasuk chalet ni kami kena melalui tanah perkuburan ni dulu yang hnay selangkah dari jalan mini yang xbertar kami lalu tuh dah macam percutian seram ja..haha...Time daftaf masuk tuh dah di bgtau supaya jangan terlalu gembira...KItaorang berlima ni memang sangat gila-gila mendapat lah jawabnya...haha

Ini dia gambar itu...
kalau berani tekan la
nak tgk jelas boleh rapatkan mata anda pada skrin dan tengok melalui atas
pic yang sama..kena blur-blur ..haha
KEDUDUKAN YANG SAMA TP XNAMPAK..
MEMANG SAJA LETAK INI SEBGAI BUKTI BENDA ITU SUDAH TIADA
Anda nampak apa-apa x?kalau nampak cuba gitau ape..
selanjutnya nak tengok gambar kami berlima KLIK SINI
Aummmm!!

47 comments:

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..x nampak pun..sah rabun ni! nk kena teropong dulu ni..hehehe

NURYUMMYCOKLET said...

mcm thu2 ja... singgah da td tgk bnda tu... ;-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

aiseymen takut mak dara nak tengok betul betul.. karang malam tak boleh nak tido hehe

Saya Disini said...

xnmpk

hairy said...

@sue:haha xnmpk ker?alamk.....

hairy said...

@nuryummy:haha td xtgk pn blog ni...BW melalui komen anda ja..haha

Zul De Alexis said...

gambar first tu guwa nmpk tapi yg second tu x nmpk..seram oitttt

hairy said...

@mak dara: adkah mak dara nmpk?haha..

hairy said...

@sya disini: tgk dlm gelap..haha

hairy said...

@zul:haha ak tgk dlm grm ms 1st lg lah cm nk pitam..haha..gmbr secnd mmg xnmpk sbb tu ak ltak posisi yg sma..rsanya dia dh balik kubur kot..ahaha

Fakhrul Haiyin said...

x nampak weh. haha.

Tentang Kita said...

x nmpk apa2 pun....gelap jer

hairy said...

@fakrul:rapatkan mata anda dkt screen...haha

hairy said...

@tentang kita: rapatkan mata anda depan skrin...tgk melalui ats..

maszull said...

assalamualaikum hairy...kena pandang betul2 ni kalau x sah2 x nampak gambonya...:)

Mk Syahir said...

wa nampak oihh..rambut panjang..ngeeee

hairy said...

@mama: wslm mama...betul tuh..tp mama nampk x?haha...

hairy said...

@mk shahir: lu serius ka wat2 nmpk?haha

Cik Rongoks said...

xmo ar tengok . nnt takleh nak tido malam karang . hahaha

WANA said...

takot nk tgk lame2! hahaha

KorN said...

Alah... 'die' pon nak cuci mata gak tgk korang mandi manda.. kan kan kan.. hahaha...

Michelle Hopell said...

tak nampak pun hihi .. tu bukan lembaga kot xD

Asyiqin Haulisah said...

apa benda tu. tak jelas sgt.

Syazana Zainn said...

xnampak pun. boleh besaukan lg tak gmbo tu?
jenuh mata terkedip2 -,-'

rAIHan said...

tak berapa nampak lah..gmbr kedua tuh xnampak jugak..

♥ cik apple ♥ said...

okie fine.. malam nie nak gie tido nn mak.. warghhh... okie nampk.. tapi gambaq second tu x nmpk .. =)

Tentang Kita said...

lebih baik tak nmpk dr nmpk karang mengigau lak...saya nie spesis penakut yg amat

CikMunBlogger said...

nampak macam ade baju je . hehe . itu lah . seronok sangat . orang dah pesan . hehe XD pengalaman yang sukar nak dapat nie :)

Azza Afdzal said...

jag2...jangan pandang belakang tau hahaha...

NAL said...

entah..tak dpt nk bygkan..

Iza Zaty said...

gambar firts nmpk secara jelas . ayokk, tak tayyokk .. dia skodeng hampa kot.

shera said...

Mula2 tak nampak . Bila dah tambah brightness , baru nampak . Seram ! terkezzzuuutt !!!

Kesuma Angsana said...

yg 1st tu cm ade, yg kedua xde papapun!

Pecinta pink^^ said...

seram2..huhu..tak berani nk tengok gmbr,,tkut mlm xlena tido,,hahaha:P

Qween: said...

naseb baek bende tu xtunjok muke dye..hhu

Hani El Zahra said...

(o_O) omaiiiiiii!!!

Alieza Dayasari said...

aiyoooo..... aduhai.... pernah kena mcm ni. gmbr kawan saya. haaaaaaaaa

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mak aoiii meremang ok...

Aaron Aziz said...

korg xnmpak kah?? sy nmpk jelas.. istighfar2 sambil tutup mata :D
'dia' pon makhluk gak..

Maisarah Azmi said...

nampak macam perut hantu tu buncit.. pregnant kowt..

ctk said...

waaaaaaaaa...npe ct bce tengah2 malam ni...sje je kamu ae...

shida'R said...

uihh..betul ke nih hery? tp kurg jelass la cam nmpak2 samar2 je huhuuu..

Cioccolato World said...

adeh nak kena khusyuk tgk ni baru leh nampak ^^

kie said...

tak bape jelas la gambarnye hery

farhana said...

Eh kamu.. sya dah nampak ! nampak ! nampak ! dan sya tengok siang2 je. HAHAHA :')

nmpak sangat dan tk nk tengok lagi :(

^^eKaTiKaH^^ said...

ok. agak seram di situ @_@

Si Matatajam said...

Ishk tak berani la akak nak tgk hu hu.. Nampak ke tak tak Mau la tgk..