Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


ASSALAMUALAIKUM...
Dah lama xjoin segmen ni ternampak en ben ada buat segmen tuk malam nih terasa cam nak join ja..Boleh gak kenal ngn blogger-blogger lain..Segmen ni hanya 2 jam ja ok...kalau korang berminat boleh KLIK SINI

Senang ja segmen nih korang perlu jelaskan blog macam mana yang anda suka baca dan kenapa..

Bagi aku kan , aku suka baca blog yang simple dan padat dengan cerita...Xkisah lah blog tuh blog apa pun janji menarik untuk dibaca..Sebab aku boleh lihat semua orang sedang menyampaikan sesuatu..Jika blog anda mengisahkan tentang BF/GF sory saya xminat nak baca...haha

Sekian saja...

59 comments:

Masha Meisters said...

haha...gud luck ^_^

Syakir Rahman said...

cepatnye die join...hahahaha

Mk Syahir said...

woww..laju lu join bro..wa join jugak =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Mr.Lidi Kepala Putih said...

hehe... saya minat blog yang selamber... :D

Cik Nur said...

dari segmen yg sama.. dah follow dah blog owesome ni.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

simple blog...nice!

Yasmin Aris said...

haha . same la !

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

O CIKTEDDY said...

blog cik teddy syuke tak?ahaks

chemija said...

me too, x suke bce pasal gf bf ni.. hehehe, salam kenal ye^^

bai baizura said...

hewhew. sama la kita>,<

*eh boleh dah komeng :) tadi saya hack awak. errkk? haha :p *

Mimie said...

merayau dr segmen sama.. :)

http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

azizah :) said...

salam perkenalan yer :)

Siti Fatimah Fuzz said...

salam perkenalan...singgah dari blog abg. ben =)

maszull said...

assalamualaikum hazwan...selamat bersegmen yer...:)

[PCL] said...

tentu anda minat baca tulisan sy..kan..hehe

Fakhrul Haiyin said...

beta join jugak. haha. same goes to me, x minat baca pasal gf/bf bla3. haha. XD

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fakhrul Haiyin said...

beta join jugak. haha. same goes to me, x minat baca pasal gf/bf bla3. haha. XD

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP KITA SAMA..SKE BACA ENTRY YG SIMPLE N MENARIK..

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera said...

sama la x suka baca sory makwe pakwe..cinta monyet plak tu haha

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Abey Mirul said...

Datang menerjah di sini.

Cuma terjah blog Abey. Harap2 simple la.

Haha. Blog yang ringkas akan memudahkan kita memahaminya.Kan?

shida'R said...

selamat bersegmen hairy :)

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak..

Syafiq Rashid said...

saya dari segmen abg ben jugak :) saya dah follow blog nie . jom follow blog saya jugak :D

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...

wah2..baru tahu ..hehe..kisah bf n gf kadang2 besh jugak di baca..hehehe

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Nurulee said...

Blog ee menarik dak? Kahkah =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

ainurramuirnbeathadan said...

datang sini nak menambah kenalan dan menambah bahan bacaan..heip,,silelah melawat~=)

Zul De Alexis said...

retis pon join! perghhh!:)

Solehah Shamsuddin said...

Trsnyum sje ble awk gtau "Jika blog anda mengisahkan tentang BF/GF sory saya xminat nak baca."

p/s:kdg2 best jgk ble bce kisah bf/gf org.tp kdg2 naik geli-gelemen gak klu sy bce.haha

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

nk tulis citer pasal bf/gf la lepas nie..x suka kan ? hahhahaha
errrr..ade bf ke ? =.="

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Asyiqin Haulisah said...

woh aku suka blog pasal gf and bf ni. so sweet. hewhewhew.

ctk said...

blog ct suka x???cm x je...ok xpew :P

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Faizul Osman said...

btl tu... whatever story... asal menarik...

tak sempat nak join... tp menyokong anda semua... huhu..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

CIK NEEYA said...

follow balik :)

huda said...

Salam dari segmen yang sama , balas kunjungan dan follow
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini.. Dari segmen BA jemputlah ke blog ea http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

slumberdek said...

comel yer blog.....

nanieybarnieylurviey said...

singgah pagi kt sini

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Sue-Rya Qistina said...

as salam. salam perkenalan. nice blog!

Jom singgah blog saya www.suriaqistina.blogspot.com dan www.buluhvoice.blogspot.com :)

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama....

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam kenal dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamu :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

LiYa HaNiF :: said...

salam kenal...

amengs88 said...

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!
done follow(1359#),hit me back k..^^


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yg sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Purple said...

Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

abg ben wat segmen la lame x join
gudluck hery !

Dylla Abas said...

wahhh...nice blog...ayat simple muda nak baca...mudah nak faham ^_^

follow sini dr segmen yg sama!!

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

E Y C H A said...

Salam Ziarah..
Nice blog bro!
saya silentreader blog ben ashaari
jemput singgah yer :) http://norafesa.blogspot.com

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^

Si Matatajam said...

Akak tak sempat join la. Hu hu...Agak bosan kan kalau kena baca pasal kekasih org kan. Ha ha..