Tuesday, June 5, 2012

KENAPA AKU X BLOGGING?

ASSALAMUALAIKUM..
Hampir 3 hari aku xblogging ada yang tercari-cari kemana pergi hazwan hairy? ade x yang rindu blog HH ni?(erghhh ) , ada yang rindu kat HH? ( aiyoooo ) haha....Alhamdulillah dengan izin yang maha kuasa aku dapat lagi berblogging dan lakukan kerja-kerja harian aku...

Korang yang baca entry aku yang sebelum aku menghilangkan diri selama 3 hari tu mesti korang ingat aku sibuk dengan kenduri kahwin kak ngah aku tuh kan? acctually bukan sebab kenduri kahwin tuh tapi aku terkena serangan demam panas yang sangat-sangat melampaui batas , badan lebam-lebam ,seram sejuk, lenguh-lenguh sampai kan aku nak berjalan pun rasa cm nak jatuh, nak taip entry blog lagi lah xboleh tangan terketar-ketar macam , Hp di biarkan macam tuh saja, facebook lagi lah aku xbuka dah rasa aku boleh hidup tanpa laptop dah...haha..

 Bila aku demam ak paling xsuka nak tengok muka aku sendiri ! sabar ja lah muka jangan dtanya lah serabai cam orang mati bini, naik jerawat lah  aku cukup takut bila saat-saat macam ni tapi xpe loreal men expert sentiasa menemani ku dimana saja aku berada disaat susah dan senang..(sangat xblh blah kan..haha)

Mayb ni semua dugaan untuk aku so aku berjaya tempuh dugaan nih sangat berterima kasih ngan kawan-kawan yang ambil berat pasal aku... Sempat lah juga tolong-tolong msa kenduri kahwin tuh walaupun sikit-sikit kan.. Untuk hari ni masuk hari keenam aku demam aku dah hampir pulih cuma tinggal 10% mayb nak sihat cergas & gagah seperti selalu....ihiks...

Kepada mereka yang follow hazwan hairy tuh sejuta terima kasih buat korang sebab sudi follow blog yang cikai nih...Kang kejap lagi kalau ada masa terluang aku view blog korang if ada link aku follow back ok kalau yang xde tuh sory ea kalau terbaca entry nih boleh tinggal link kat shout semula...

ayuh!! blogging kembali...

16 comments:

aqmalazmi said...

cuaca tak menentu..mmg buat hari hari tak sihat =.=" sob sob sob

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

owwhh demam..ingtkan ko g kawin & dh layan bini jeee...so blog pon di'bini tiri' kan...lalalala..

mohamad shazni said...

lorgh demam kew,,kenapa tak bg tau,,kat blog aku ada tips nya,,sabar ye dalam menempuhi dugaan,,setiap musibah itu satu pengampunan buat kita,,^__^

Ety said...

dah sihat eh ? alhamdulillah.
selamat berblogging kembali :)

p/s : amboiiii, dia pakai loreal men expert, dah boleh jadi macam Aaron Aziz da ni :P

E.M.0.Y said...

so skrg ni dh sihat la kan? dh blh ber blogging. hehe.. btw thanks jugak sbb follow blog sy.. =)

♥ MS ♥ said...

betul tu. bila demam kan. tengok dekat cermin spontan cakap. *eh. ni aku ke?* HAHAHAHA. memang serabai kot.

Sally Yatiey said...

Banyak yang demam masa cuti sekolah ni. hehe. Dah sembuh lah ni? :D Selamat berblogging kembali ^_^

~Sweet Honesty~ said...

oooww.. patot la... ne bajet nk jdi eren ajis ke?? hihi

zaxx said...

alhamdulillah dah sembuh..bole la teruskan taip menaip ye bro..:)

Phat said...

musim kot skang ni

Mk Syahir said...

skrg dah ok ke?get well soon bro

ctk said...

lorh...kecian nyer...da ok da skrg??? jge dri yer artis....sian peminat kamu :D

Aaron Aziz said...

ehh np da yg sebut2 nm sy..
alhamdulillah hairy dh sihat.
selamat kembali :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alhamdulillah sehat suda yer..

Alieza Dayasari said...

Selalunya kalau bukan sbb sibuk.. lappy rosak.. kalau tak internet rosak.. or pergi bercuti...
tp skrg ni kalau sy pergi bercuti pun, saya bawa lappy. haaaaaa

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....selamat berblogging selalu yer...:)