Wednesday, June 13, 2012

KAMI PENYOKONG / TEAM MALAYSIA

 ASSALAMUALAIKUM

Tahniah buat pasukan bola sepak malaysia !!! 2-0 sangat memadai untuk negara apatah lagi untuk kami penyokong yang memenuhi Stadium Shah Alam semalam..Memang mendebarkan lah bila tengok live semalam kat stadium kalau diikutkan xoutside 4 gol malaysa boleh dapat. Yang penting pemain malaysia tidak mengecewakan peminat-peminat bola sepak malaysia..yeahaa!!

Agak lambat sikit nak update entry pasal nih oleh sebab pic baru saja dapat! gigih nak masukkan pic juga kan..Gambar sekitar Stadium Shah Alam semalam

Alhamdulillah semalam dapat tiket percuma saja ok xperlu nak bayar pun oleh sebab kami team malaysia & bekerja dengan TM so apa lagi dapat lah tiket free tp bukan aku keja TM tau..haha...Terima kasih kak gee sebab bg adikmu ni tiket free xmelayang lah rm20...hehe...

Tetiber semalam aku terjumpa tiket berbayar 2 keping sapa punya ntah tengok dah ada atas lantai jadi itu mayb adalah rezeki aku kot nak bagi kat tuan dia xtau sapa kan jadi aku jual lah 2 tiket tuh dapat lah aku rm40 ..haha....

p/s: abaikan yang mana buruk..ahks





26 comments:

mohamad shazni said...

der..lu ta ajak gua pown kan..wuu~~wuu~next time jgn tinggl daku ye..

bukankosong said...

Malaysia kawe hebaq!

NAL said...

best la bro dapat g stadium ..

Ardini Izzati said...

Ohsemm laa Malaysia! Jap, jual??? Ish ish ish. Patutt bagi kat dinie la! Hahaha :D

hairy said...

@onie: haha next time aku bwa k..sgla tiket aku leh dpt :p

hairy said...

@bukan kosong:yeahhh!! ko xp?

hairy said...

@nal:nk p ker?nnti ade leh buat contest bg..sng ja nk dpt free..haha

hairy said...

@ardini: haha rezeki jmp tiket dpt lah duit minyak keta kan...klo ade bg punya :p

Alieza Dayasari said...

actually teringin gak nk pergi... tp... ada org pesan, pompuan jgn pergi. nnt jadi ikan sardin kena himpit2... isyhhh menakutkan plak.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gaye ko ade cm pemain bola dh ni bro..

Cik Mimey (owner fida's story) said...

malaysia the best

Ayuni said...

hm, x minat bola....

bai baizura said...

amboi series muke. mcm muke mintak pelempang jek, bhahaha:))

nurul hazirah said...

memg gempak kan malaysia lwn singapore . haihhh . :')
hihi ...
wahh untglahh bleh tgk live . ape pasai ade jmpe tiket tak nak bg kat kte . hahahah :')

Pecinta pink^^ said...

wah..best la dapat tgok kt stadium..kita tengok live streaming je..hakhak..selamanya harimau malaya(^_^)

Mk Syahir said...

huntung berganda lah woih

Zul Fattah said...

terbaik.. 2-0

Bitt (doubleIS) said...

hahahaha cool! follow ;)

♥ cik apple ♥ said...

terbaik laa harimau mengaum 2-0

iKhRam said...

rezeki terpijak la tue

apapun
mesti kepuasannya bergandakan.. huhuhu

roziahojijie said...

Abg Hazwan . Sy pergi juga .. Tapi tak perasan abg . Tempat duduk sy juga sama dgn gmbr diatas . Apepun sy tetap sokong Malaysia !! :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan....Malaysia boleh go..go...:)

shera said...

hahah ... jahat jugak yer !

ctk said...

untung ler dpt tiket free kan..hukhukhuk....uit kamu jual balik???xbaik ooooooo

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhhh untung la kn dpt free ahaha ! yeahhh malaysia b0le :D

Si Matatajam said...

Amboi!!! Semangatnya ko dik...