Monday, June 25, 2012

ANUGERAH DI DALAM BLOG HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM
Setelah 2 ari off blog oleh sebab bercuti ditempat yang tak de line untuk update jadi terbengkalai lah blog aku ni…Sangat risau okeh bila xon9 blog nih hati rasa tak tenang jaw eh..rindu saya x?eh...haha
Untuk hari ni aku nak perkenalkan satu lagi benda baru yang aku nak buat dalam blog aku ni. Ianya adalah memperkenalkan ANUGERAH-ANUGERAH yang terdapat didalam BLOG HAZWAN HAIRY ni…
Ini adalah satu lagi idea dan ianya bersebab bagi menghargai followers & reader yang sudi view ,komen,beramah mesra dengan saya ketika berblogging.
Antara anugerah didalam blog hazwan hairy
Anugerah pengomen pilihan
Anugerah blogger sporting
Anugerah khas blogger

Anugerah pengomen pilihan
Anugerah ni aku akan memilih top5 pengomen  sejati dalam blog aku nih..Jadi untuk kategori nih ada 25 orang pemenang setiap bulan.Jika kiraan komen anda seri aku akan wat undian untuk pilih pemenang.

Anugerah blogger sporting
Anugerah nih aku akan menilai berdasarkan keramahan anda semua dengan aku tak kira lah di dalam shout blog ke , di sini TWITTER , di sini FACEBOOK BADGE or di sini FACEBOOK LIKE..Kategori ni ada 10 pemenang.

Anugerah khas blogger
Anugerah ni khas dari aku sendiri akan menilai dari semua segi merangkumi semua iaitu komen di blog, facebook like,facebook badge,twitter dan segi keramahan anda iaanya untuk 1 pemenang sahaja.

Hadiah-hadiah
Anugerah pengomen pilihan
Pertama – Topup rm 10/ penanda buku khas / Sijil penghargaan
Kedua – topup rm 5/ penanda buku khas/ Siji penghargaan
Ketiga – coklat Cadbury/ penanda buku khas/ Sijil penghargaan /
Keempat - saguhati
Kelima - saguhati
saguhati - review 20 blogger

Anugerah blogger sporting
pertama - Topup rm5 / penanda buku khas / sijil penghargaan
ke 2- ke 5 = saguhati
Review blog = 5 blogger

Anugerah khas blogger
Topup rm5/ penanda buku khas / sijil penghargaan

perhatian !!!
award ni akan berkuatkuasa  1/7/2012

Untuk korang yang belum lagi tengok macam mana penanda buku khas dengan sijil penghargaan boleh klik SINI dan SINI
Korang yang baru follow mesti tertanya-tanya sijil penghargaan? Haaaa untuk contest aku ni aku sediakan sijil dan ianya bersebab…Tunggu next entry

64 comments:

CikMunBlogger said...

mun paling nak penanda buku khas dengan sijil penghargaan tuu . gila sempoi ! guwa taw guwa tak dak harapan nak menang T__T

http://www.munviolettaxious.com/

Sue-Rya Qistina said...

wow! dahsyat lah siap buat anugerah lg tu. dh mcm retis2 dpt anugerah je kan. hehehehe..

Jiwa Lara said...

Patut la tanya pasal sidebar tu...ada agenda nak dibuatnya...(:

Kesuma Angsana said...

susah lah saya nk dapt anugerah2 tu hehehe

NAL said...

wah, good luck untuk itu. :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhhh... best jgk klu dpt coklat 2...hahahaha...

Ety said...

wah wah. siap dgn award lagi. cayalah Hairy ! :D

psst : lepas ni Hairy kena bersabar je, kalau selalu nampak muka Ety melanguk kat sini. hahaha :D

CikMunBlogger said...

test test ! jhaha XD

shida'R said...

wahhh terbaiklah hery..hehee..cara-cara mghargai follower dan pmbaca setia ;)

nice hery..;)
siapa yg bertuah tu?? tungguu...hehee =.=

The ShomeL TwinZ said...

harap2 sy terpilih laa ea... hihihi... (comei jew,mintak simpati)

are_lin@yu said...

wahh bagusnya en hairy...hehe

Ain Najwa said...

selamat bersegmen.... :)

Ain Najwa said...

selamat bersegmen.... :)

permata biru said...

wahh bestnya..banyak ekk idea kamu en hairy..semoga success..

cik epal said...

nyuummmm..nyuummm... coklat tu paling menarikkk... kasi kenyanggg =)

good luck abg hairy dgn new contest nie =).. =)

cik epal said...

nyuummmm..nyuummm... coklat tu paling menarikkk... kasi kenyanggg =)

good luck abg hairy dgn new contest nie =).. =)

Noor said...

anugerah ni xde kat tv lg..dasyat ni..susah nak menang..huhuu..

Mr.She said...

hokkayyy. saye xde harapan :3 sobs!

nadia farhana said...

seronoknya...yaya xd harapan je :)

[PCL] said...

semoga maju jaya dlm blogging ni hairy..pcl support , k!

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

terbaek.. ;D

kreatif & inovatif...bertuahnya mereka2 yg dapat anugerah tu ^__^

Asyiqin Haulisah said...

omnomnom. anugerah blogger seksi takda? hewhewhew.

maszull said...

assalamualaikum hazwan...bestnya siap ada anugerah sijil n mcm2 lg ....blogger yg best ni...:)

farhana said...

habis kreatif laaa nie? haha :D
untung sapa yang dapat hadiah hadiah tu :)

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

uiyo, ada award, kikiki

bagus!

KorN said...

hoit.. aku nak cadbury plish plish plish....

nana kamarul said...

perghhh! siap ade sijil penghargaan tu! Hehehe

rAIHan said...

wah siap ada sijil..hehe

Aeda Zainal said...

amboi ;D

kura said...

aku pengomen setia kau. series kan series? hahaha

shera said...

Wah ! Pemurah lah Hazwan ni . Untuk menghargai kan ! Bagus2 . hihih .. 1st time jumpa blogger macam ni . hahah

Aaron Aziz said...

blog ini semakin meriah... tak sabar tggu siapakah pemenang anugerah itu... tahniah hairy kerana berjaya menganjurkan event yg julung2 kali diadakan mn2 blogger :D

Pecinta pink^^ said...

wah..best2..makin teruja nak komen sini..hakhak..(^_^)

Masha Meisters said...

wheeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
bestla cenggitu :)

iena_mieyna ^^ said...

wahhh...ada cadbury.... nyum3.. :)

Silent Thinker said...

menarik!

nk sijil.terlepas aritu..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

amboi meriahnya anugerah dia.. gud luck semua yg bakal di calonkan.. :D

Zul De Alexis said...

perghh...retis nie nk sign2

Maisarah Azmi said...

kelas giler r dapat sume tu.. tp susah dan tipis untuk sarah menang.. jom join game nie http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/jom-main-sambung-ayat.html

SasauMovie said...

Hi . Sesiape yang ade mase terluang tak tau nak buat ape .
Jom singgah ke Blog Saya . Boleh Tengok Movie (^^,) & Follow .

http://sasaumovie.blogspot.com/

Sekeping Hati said...

Alamak ! nasib baik baru start anugerah ni. kalau time tgh exam ari tu. x dapek la hai. kihkih~ *hery = artis yg semakin popular* pewittt =D

Saya Disini said...

bnyknye anugerah

Saya Disini said...

*awak nk buat top commertar tu eh..
awk p kt blog sy..pastu p kat top commentar tu..pastu klik je link --Get this widget-- nnti kua page lain..awak ikut je step2 kt ctu..gud luck

Alieza Dayasari said...

pendek kata.. saya mahu join..... i like it so much.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

seronok tgk anda buat2 menda cm ni..

inche hlovate said...

nak coklet and topap tu..

Ikhwan Suhaimi said...

Gile ah ! ade sijil kot... teringat mase sekolah2 dulu dpat sijil. But it Sound great ~

nur_za said...

kalu korn dapat cadbury..nur nak ferro rocher nak 2kotak..nak bgi xnak..ugut ni..haha

Si Matatajam said...

Ala ruginya baru nak beramah mesra ngan blog ni. Hu hu... Bestnya kalau bleh dapat award ni. Lain dari yg lain. Tq follow akak. Done follow back here..

Cik Rongoks said...

perghhh !
errrr..nape ika baru tahu nie? hukhuk

ary_lee said...

wahhhhh... cara begini akan menggalakkan ramai datang blog ni^^

Acik Ain said...

ain nak cdbry jaa lhaa .
pnanda buku n sijil nak jugakk ~
ahaha .

Silent Thinker said...

interesting!
awak mmg rajin dan jugak rajin bagi2 award.

Silent Thinker said...

sy mau "anugerah khas blogger tu" boleh.?

happy bloging..

Cioccolato World said...

wah menarik ni, rajin sungguh HH
good luck all ^^

Alieza Dayasari said...

rajin sgt!!!

Pinky Aina said...

Harap2 nama ada. he*

Iza Zaty said...

nak coklat Cadbury ;)

Pinky Aina said...

Cadbury!

NeRBidaYu MoNer said...

wahhh cadbury..my febret..mau..:P

Adylia Qarissa said...

sempena bulan baik hari baik, aku terpilih la diantara salah satu kategori...amiiiinnn ahahhaa ;p

Pinky Aina said...

Tunggu penang bukak puasa

Phat said...

da mcm ABPBH dah ni hehe

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

untung aahhhh sapa dapat:))