Wednesday, June 6, 2012

SENARAI BLOGLIST JUNE TP BILA PENCARIAN BLOGLIST JUN?

ASSALAMUALAIKUM...
"Hazwan Hairy ,untuk bulan jun ni xda wat pencarian bloglist  ker?'" soalan yang ditanya oleh beberapa orang blogger yang selalu menerjah blog aku nih....Untuk pengetahuan semua bloglist jun dah pun aku listkan dalam sidebar kanan blog nih...Bila pncarian bloglist june?  sebenarnya aku xda wat pun segmen pencarian bloglist untuk bulan jun punya aku just amik senarai peserta contest ke2 hazwan hairy yang aku anjur baru-baru nih..selanjutnya KLIK SINI

Korang yang join contest aku nih masih ingat lagi ker? ke dah xkenal aku dah? haha...xpelah if korang terbaca entry nih korang drop lah komen ea bgtau nama anda ade tersenarai ka x dalam bloglist jun tuh...Hope sangat korang still jenguk-jenguk blog aku nih kannnnn!!!...masing-masing followers dah up kot-kot lupa blog aku yang cikai nih...aku sentiasa melwat anda tau..

Untuk mereka yang x berkesempatan masuk dalam bloglist aku nih kang aku buat bloglist lain plak ea..Kalau korang masuk selalau blog aku then tinggalkan jejak berkmungkinan bernasib baik untuk di serap masuk dalam bloglist mana-mana dalam blog aku nih senang aku nak BW anda kembali kerana korang sangat sporting...

sekian terima kasih ........

20 comments:

Unknown said...

err.. smlm sy tertelan semut.. awak ni sape? Muahahahaha

mohamad shazni said...

nak duduk dlm bloglist abam hery jugak la..:P

Anonymous said...

name syieda xda pun.. :) heeeee

Admin said...

xde pun x de pun

NAL said...

ade..thanks Hazwan :)

Zul De Alexis said...

wa x dew pon..eh! nie retis yg hebat tu ka? wah!!!!!!!!!!

HanaNabihah said...

woott woott...x sangka pulak tersenarai dlm blog pemes ni. TQ hery ^_^

cik tenggiling said...

nama saya confirm takde

Miss Butterfly said...

haii . tumpang lalu . hahaha



errr salam kenalan :D

NoorBieLover said...

tq2..blog sy ada dlm list..xsangka bleh tersenarai..hehe..

PERMATABIRU said...

ada juga..thanks..

mama lynn said...

kat mana nk tgk senarai tu... x dapat cr la. ley bg link tak

waniey20~ said...

lapor diri :)
blog saya ade , thanx :)

shera said...

takde lah . huhu

ctk said...

uit...thank ltk ct kt bloglist...bangga betul dpt kawan ngan artis ni..haha :)

Nurul Syuhadah said...

Nama blog adah dah tersenarai :) Thanks .

Unknown said...

thanks kasi alert :D dah check dah, yes, ada dlm senarai bloglist bulan jun blog ni! thank you! :)

Eppy Ismail said...

assalam..thanks,blog sy tersenarai dalam bloglist jun :)

http://sitishazwaniee.blogspot.com/ said...

ada

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ehhh tersenarai gak lam bloglist jun
thanks hery =)