Friday, June 22, 2012

TQ NUFFFNANG ALHAMDULILLAH REZEKI

ASSALAMUALAIKUM...
Mula-mula sekadar hanya mencuba nasib tetapi rezeki berpihak kepada saya untuk kali nih..Syukur alhamdulillah semalam belek-belek email tengok satu email dari Nuffnang terus buka then di situ tercatit jemputan untuk menghadiri Nuffnang Premiere Screening cerita brave bertempat di Cathay Cineplex Damansara..
tekan tuk besarkan
 Accually cathay cineplex ni dekat ngan umah jadi sebab tuh lah try join untuk attent event nih dapat juga kenal dengan blogger-blogger yang hadir kalau ada rezeki kan...Insyallah hari isnin malam ni saya akan hadir untuk filem ini..Terima kasih sekali lagi kepada pihak Nuffnang kerana beri peluang nih...Love u Nuffnang.

p/s: ada sapa-sapa yg baca entry nih dapat jmputan? Pada anda yang hadir untuk jemputan nih kita jumpa disana ea..Nebes plak lah nak berhadapan dengan blogger-blogger yang hadir dah lah pemalu...ahks..

OFF BLOG 2 HARI KORANG JGN LUPA TINGGAL LINK VIEW TAU...LOVE U ALL




64 comments:

Saya Disini said...

tahniah

Misz Azney said...

best nyerrrr,tahniah awk

fyna said...

perrghh...dah namanya artis kan. *lariikkkk*

Silent Thinker said...

tahniah..
nuffnang tak pernah bg lagi..

suwara entertainment said...

wah..untunglah! tahniah ye. saya x pernah lg terima ape2 dr nuffnang..hehee :D

kura said...

aku tak pernah dpt invatation dr nuff. jilakeeeeee. hahaha

PCL said...

suatu yg menarik...malangnya pcl ni selalu clash dgn menda lain..agak terbatas masa ...teruskan dgn info2 blogging.

hazwan hairy said...

@saya di sini :terima kasih...hehe..jum2

hazwan hairy said...

@misz: meksih awak...nk ikut jum..ada 1 lebih..haha

hazwan hairy said...

@fyna: haha xdenya lah..! :p

hazwan hairy said...

@silent : mekasih..just try xsgka lak..haha

hazwan hairy said...

@sue: mekasih..xpe nexttime try lah kot2 dpt..hehe

hazwan hairy said...

@kura: haha lama2 nnti ada lah...hahaha...

hazwan hairy said...

@pcl: nnti ada msa try lagi..mn nk tau blh jmpa lpk2 rmai2 ke..hehe...tq pcl akan diusahakan

Zul De Alexis said...

wah! taniah bro....makin retis ang..kih2

Admin said...

leh banje ar pasni hehehe

Anonymous said...

nasib badan untungnyer ! tahniah

hazwan hairy said...

@zul: haha...xdenya mai lah stya kl..apa2 pn blh dpt nnti..ahah

icumm said...

Tahniah..tahniah :)

hazwan hairy said...

@phat: boleh saja...small matter ja tuh...hihi

Ikaa Sharin said...

tahniahh banggg :)

che mija said...

bila la nak dtg event cenggini kan? btw tahniah!!

Ety said...

untung gilaa dia. tahniah ! enjoy movie ! :D

psst : dulu masa duuduk KJ, study kat Damansara, selalu tgk movie kat OU je.

mila said...

untung larr

maszull said...

assalamualaikum hazwan...tahniah yer jgn nerves2 tau be cool young man...:)

NAL said...

Tahniah..kalau dapat pun, NAL tetap tak leh join sebab JAUH. Enjoy yourself there ok !

LYSSA FAIZUREEN said...

Perghhhhh ! NAK JUGAKKKKKKK! >_<

Mr.She said...

uuuuuuuntunglaaaaa :p

Noor Atikah Ramli said...

tahniah ! ^^

errr..pemalu ke ? hahahha

hazwan hairy said...

@icum: mekasih awak..hehe..

@ika : meksih ika..nk join? :

@chemija: meksih awk nnti2 ada la tuh..hehe
@ety: yeahh tq..stdy sini ea..he3
@cik cammy: haha sikit ja :p jum
@mama : wslm mama terima kasih hope dpt lah jd xmalu..hehe
@nal: aha kan xp nnti kot2 ada ke..
@lyssa: haha jum2 ada 1 lagi free...(xsgka lyssa komen)

Shida Radzuan said...

tahniah hairy ^_^

Pecinta pink^^ said...

wah..kelas gitu:) tahniah2 ye..enjoy the movie:P

are_lin@yu said...

taniah hairy!!dapat tgk filem apa tu..hehe

Shida Radzuan said...

ingt hery dpt BE shida senyum smpai telinga dah hehee :p

Korn Ahmad said...

pergh. ape kata ko bg tiket tu kat aku ng lyssa.. haha

Fakhrul Haiyin said...

whoa. untonglah weh. slamat brjumpa dgn blogger2 hebakkk. XD

Asyiqin Haulisah said...

hambooi kelas you. tahniahh.

inche hlovate said...

untung la kan...

psstt nk ikut bleh

Anonymous said...

pemalu ker??? hahaha...tahniah weh

Cik Purple said...

wah.. untungla.. :D

Nur Shuhada said...

wahh,bestnye..untung la dpt jemputan dri nuffnang..:D

NoorBieLover said...

wui!!..tahniah2.citer ape?

cik epal said...

TAHNIAHHHH !!! :)

nur_za said...

fulamak..lyssa komen ru...hehehe =)
best la..nk ikt..

tuanseliper said...

syiok la dpt pergi. ada makan2 kasik tapau anta umah yek:)haha

ctk said...

untunglah nuffnang sayang dia :P

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh untung la kn ahaha !
tahniah hery

HanaNabihah said...

Ikot ! hehe. untung la retis kite ni.

Unknown said...

insyallah patik p...nanti tegur2 laa ek..

Hafiz Hafizol said...

untunglahh... tahniah bro.. nak ikut boleh ada lagi 1 tiket tu.. haha :p

Aaron Aziz said...

tahniah.. semoga rezeki lepas ni berbentuk RM... :D

SHaP said...

Untunglaaa ko wan....nuffnang pn da giler kt ko..haha

kinchnaf said...

Waahh, Tahniah ea.. Sumpah! Jeles sikit jew. Hewhew.

Leeza Dayasari said...

apa yang boleh saya katakan...
TAHNIAH dan SYABAS...
terus menjadi blogger yang cemerlang.

iAmCekbolat said...

rajin buat iklan XD hehe

Unknown said...

tahniah...

"keep smiling"
^_^

-Wan niahix-

Ardini Izzati said...

Wahh untunglaa jadi hairy! Jelesnyaa! :D

Tinta Lana said...

Salam..huhhh..kenapa smpai off blog dua hari..mesti pi shopping baju nak kai time tgk wyg nnti kan hery, hak3 (-_-)

#tahniah hery ^_^ enjoy ur day okeh!

CikTeddyCorner said...

hairi xnak ajak cik ka?ahaha

Mawardi yunus said...

tahniah bro.. rezeki jgan ditolak huhu

Masha Meisters said...

woW!!!!!!!!!!! bestnyer...tahniah....

Potia Casadelarossa said...

wah dah jd retis dah ni ekekek

sweetsour93 said...

wah. bestnye.. :D

Anonymous said...

eh dieya ter miss entri ini adudududu
apa apa pun debom lah HH