Friday, June 22, 2012

TQ NUFFFNANG ALHAMDULILLAH REZEKI

ASSALAMUALAIKUM...
Mula-mula sekadar hanya mencuba nasib tetapi rezeki berpihak kepada saya untuk kali nih..Syukur alhamdulillah semalam belek-belek email tengok satu email dari Nuffnang terus buka then di situ tercatit jemputan untuk menghadiri Nuffnang Premiere Screening cerita brave bertempat di Cathay Cineplex Damansara..
tekan tuk besarkan
 Accually cathay cineplex ni dekat ngan umah jadi sebab tuh lah try join untuk attent event nih dapat juga kenal dengan blogger-blogger yang hadir kalau ada rezeki kan...Insyallah hari isnin malam ni saya akan hadir untuk filem ini..Terima kasih sekali lagi kepada pihak Nuffnang kerana beri peluang nih...Love u Nuffnang.

p/s: ada sapa-sapa yg baca entry nih dapat jmputan? Pada anda yang hadir untuk jemputan nih kita jumpa disana ea..Nebes plak lah nak berhadapan dengan blogger-blogger yang hadir dah lah pemalu...ahks..

OFF BLOG 2 HARI KORANG JGN LUPA TINGGAL LINK VIEW TAU...LOVE U ALL




64 comments:

Saya Disini said...

tahniah

Misz Azney said...

best nyerrrr,tahniah awk

fyna said...

perrghh...dah namanya artis kan. *lariikkkk*

Silent Thinker said...

tahniah..
nuffnang tak pernah bg lagi..

Sue-Rya Qistina said...

wah..untunglah! tahniah ye. saya x pernah lg terima ape2 dr nuffnang..hehee :D

kura said...

aku tak pernah dpt invatation dr nuff. jilakeeeeee. hahaha

[PCL] said...

suatu yg menarik...malangnya pcl ni selalu clash dgn menda lain..agak terbatas masa ...teruskan dgn info2 blogging.

hairy said...

@saya di sini :terima kasih...hehe..jum2

hairy said...

@misz: meksih awak...nk ikut jum..ada 1 lebih..haha

hairy said...

@fyna: haha xdenya lah..! :p

hairy said...

@silent : mekasih..just try xsgka lak..haha

hairy said...

@sue: mekasih..xpe nexttime try lah kot2 dpt..hehe

hairy said...

@kura: haha lama2 nnti ada lah...hahaha...

hairy said...

@pcl: nnti ada msa try lagi..mn nk tau blh jmpa lpk2 rmai2 ke..hehe...tq pcl akan diusahakan

Zul De Alexis said...

wah! taniah bro....makin retis ang..kih2

Phat said...

leh banje ar pasni hehehe

Kesuma Angsana said...

nasib badan untungnyer ! tahniah

hairy said...

@zul: haha...xdenya mai lah stya kl..apa2 pn blh dpt nnti..ahah

icumm said...

Tahniah..tahniah :)

hairy said...

@phat: boleh saja...small matter ja tuh...hihi

ikaa sharin said...

tahniahh banggg :)

chemija said...

bila la nak dtg event cenggini kan? btw tahniah!!

Ety said...

untung gilaa dia. tahniah ! enjoy movie ! :D

psst : dulu masa duuduk KJ, study kat Damansara, selalu tgk movie kat OU je.

Cik Cammy Lia said...

untung larr

maszull said...

assalamualaikum hazwan...tahniah yer jgn nerves2 tau be cool young man...:)

NAL said...

Tahniah..kalau dapat pun, NAL tetap tak leh join sebab JAUH. Enjoy yourself there ok !

Lyssa Faizureen said...

Perghhhhh ! NAK JUGAKKKKKKK! >_<

Mr.She said...

uuuuuuuntunglaaaaa :p

Cik Rongoks said...

tahniah ! ^^

errr..pemalu ke ? hahahha

hairy said...

@icum: mekasih awak..hehe..

@ika : meksih ika..nk join? :

@chemija: meksih awk nnti2 ada la tuh..hehe
@ety: yeahh tq..stdy sini ea..he3
@cik cammy: haha sikit ja :p jum
@mama : wslm mama terima kasih hope dpt lah jd xmalu..hehe
@nal: aha kan xp nnti kot2 ada ke..
@lyssa: haha jum2 ada 1 lagi free...(xsgka lyssa komen)

shida'R said...

tahniah hairy ^_^

Pecinta pink^^ said...

wah..kelas gitu:) tahniah2 ye..enjoy the movie:P

are_lin@yu said...

taniah hairy!!dapat tgk filem apa tu..hehe

shida'R said...

ingt hery dpt BE shida senyum smpai telinga dah hehee :p

KorN said...

pergh. ape kata ko bg tiket tu kat aku ng lyssa.. haha

Fakhrul Haiyin said...

whoa. untonglah weh. slamat brjumpa dgn blogger2 hebakkk. XD

Asyiqin Haulisah said...

hambooi kelas you. tahniahh.

inche hlovate said...

untung la kan...

psstt nk ikut bleh

Syakir Rahman said...

pemalu ker??? hahaha...tahniah weh

Cik Purple said...

wah.. untungla.. :D

Nur Shuhada said...

wahh,bestnye..untung la dpt jemputan dri nuffnang..:D

Noor said...

wui!!..tahniah2.citer ape?

cik epal said...

TAHNIAHHHH !!! :)

nur_za said...

fulamak..lyssa komen ru...hehehe =)
best la..nk ikt..

bai baizura said...

syiok la dpt pergi. ada makan2 kasik tapau anta umah yek:)haha

ctk said...

untunglah nuffnang sayang dia :P

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh untung la kn ahaha !
tahniah hery

Sekeping Hati said...

Ikot ! hehe. untung la retis kite ni.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

insyallah patik p...nanti tegur2 laa ek..

hafiz hafizol said...

untunglahh... tahniah bro.. nak ikut boleh ada lagi 1 tiket tu.. haha :p

Aaron Aziz said...

tahniah.. semoga rezeki lepas ni berbentuk RM... :D

SHaP said...

Untunglaaa ko wan....nuffnang pn da giler kt ko..haha

kinchnaf said...

Waahh, Tahniah ea.. Sumpah! Jeles sikit jew. Hewhew.

Alieza Dayasari said...

apa yang boleh saya katakan...
TAHNIAH dan SYABAS...
terus menjadi blogger yang cemerlang.

CekbOlat-bOlat said...

rajin buat iklan XD hehe

wan niahix said...

tahniah...

"keep smiling"
^_^

-Wan niahix-

Ardini Izzati said...

Wahh untunglaa jadi hairy! Jelesnyaa! :D

Tinta Lana said...

Salam..huhhh..kenapa smpai off blog dua hari..mesti pi shopping baju nak kai time tgk wyg nnti kan hery, hak3 (-_-)

#tahniah hery ^_^ enjoy ur day okeh!

O CIKTEDDY said...

hairi xnak ajak cik ka?ahaha

MawardiYunus said...

tahniah bro.. rezeki jgan ditolak huhu

Masha Meisters said...

woW!!!!!!!!!!! bestnyer...tahniah....

PotiaCasaDelarossa said...

wah dah jd retis dah ni ekekek

^^eKaTiKaH^^ said...

wah. bestnye.. :D

Cioccolato World said...

eh dieya ter miss entri ini adudududu
apa apa pun debom lah HH