Thursday, June 28, 2012

SEGMEN BLOGLIST JULAI PECINTA PINK

ASSALAMUALAIKUM...
Sambil tunggu bola nih tadi terperasan sorang blogger yang selalu terjah,selalu join segmen aku,selalu join contest aku dari awal dia berblogging smpai lah skrg beliau tetap join apa yang aku buat dekat blog nih sehinggalah beliau pernah menang hadiah..hehe..Terima kasih akma ! Untuk kali ni saya join segmen yang awak buat ..Kalau korang nak join boleh lah KLIK SINI

Apakah blog pilihan?
Bagi hery kan, hery suka semua blog, semua jadi pilihan tapi akan baca blog mana-mana yang sempat hery pandang ja sebab keja kan xfokus sangat dekat blog..Kalau blogger yang komen dekat entry blog hery lagi bagus selalunya selalu hery masuk walaupun seminggu entry yang mereka komen tuh sebabnya dekat situ lah kita akn tau yang blogger ni aktif buka blog walaupun dorang xde entry..hery tetap akan terjah! terima kasih kepada semua2 yang xputus2 komen n terjah blog hery..hekhek..

IKLAN
untuk korang yang nak masuk dalam bloglist julai hazwan hairy boleh KLIK SINI

9 comments:

lavera said...

waaaahhh ~ cutenyer .. akan join jugak :)

Sue-Rya Qistina said...

selamat berblogging! :)

Cik Rongoks said...

good luck.
ade jugak keinginan nk join tp tibe2 kemalasan melanda jiwa dan bakul. haha

Pecinta pink^^ said...

Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau hery yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)
Actually,,hery da ad dlm bloglist blog selalu terjah..hikhik

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

rAIHan said...

dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

aisyah humaira' said...

niera dah follow sini :)
btw,cantiknya blog awak !
niera dtg dari segmen sama..
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Michelle Hopell said...

im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen hairy...