Friday, June 1, 2012

PELAMIN MINI MAJLIS KAHWIN KU

ASSALAMUALAIKUM..
Alhamdulillah selamat sampai di penang tengah malam semalam walaupun keadaan agak kurang shat lagi tapi gagah kan diri melunsur laju pulang ke kampung halaman ku tuk majlis kahwin..Tajuk nak gempaq ja kan! ahahaha...Btw bukan majlis kahwin aku ea tapi majlis kahwin kak ngah aku anak makcaq a.k.a anak buah mak aku lah yang nak kahwin nih..

Kak ngah aku nih ibarat kakak kandung aku lah  sebab kami 3 orang ja yang besar kak ngah, kak long then aku yang sebaya lelain tuh kecik-kecik g.. Aku ni cucu lelaki sulung atuk belah mak aku kalau korang nak tau then kak ngah aku lak cucu perempuan ke2 so gelabah lah sikit kan kalau orang tanya abg long bila nak kahwin?hahaha

meh tengok pelamin mini kak ngah aku nih sebab pe mini? pak caq aku xbagi wat pelamin besar2..hahaha...
simple but nice okey!!
simple
kak ngah & abg ngah
umur dua2 orang sama aku..goshh!!! hahaha

Tahniah kak ngah selamat pengantin baru moga jadi isteri yang solehah ea...
doakan aku bertemu jodoh pulak ea..haha

p/s : nak mintak maaf kat korang banyak-banyak sebab aku xdan nak BW kat blog korang oleh sebab aku di penang ni terlalu buzy ngan kenduri kahwin..Nanti dah okey aku BW ok tinggalkan jejak anda...muahh..:p

34 comments:

Syakir Rahman said...

hahaha...nnt ko kawin jgn lupa ajak aku :P

Cik Zeeta said...

haha..
gempak.. ngatkan dye nk kawen td..

Ayuni said...

haah, biler awk nk kawin?

Azira Ldu said...

wah cantiknya pelamin tu!!

.: iEyLa :. said...

simple and nice.. :)

yusmarliza mohd yusof said...

mg tajuk je gempak .. ingtkan ada blogger mana td nk kahwin ..

SHaP said...

ada orang nk makan pulut kuning ni,,,haha

Zul De Alexis said...

wah...cantik pelamin tu..berkenan wa nk wat untuk majlis kawen wa 9 tahun lg..hehe

Sekeping Hati said...

nice ! nk pelamin cmni jugak ! decorate sndiri. jimat2. hehe =)

Syuk Ry said...

slamat pngantin baru juga kpn mreka..

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

cantik aje hana tgk ;) simple ;) lawa ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

simple laaa kn...gempak dh dengan jurai-jurai...

ctk said...

mini2 pon lawa...abg long cpt la kawen jugk..hehe

Sally Yatiey said...

Selamat Pengantin Baru buat Kak ngah ^_^

NAL said...

bila nak kahwin ni? Nanti jgn lupe jemput, dpt juga NAL gi Penang.

sis92 said...

nampak tak kat situ sebaya pun dh kawen,,sendiri bila lagi dong >.<

bai baizura said...

simple lorh.nice :)

Ardini Izzati said...

Bila pulak turn lu, hairy? Hahah :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

taj0k mmg gempak gler la weyhhh ! ahahaaha
nice pelamin mini tu..=)

mohamad shazni said...

time hang nti jgn lupa jmpot aku naa

O CIKTEDDY said...

awh cute..moga depa berbahagia selalu..amin ^^

♥ MS ♥ said...

eee. tajuk gempak jek konon pelamin kahwin dia. huhhhh~ btw, selamat pengantin baru untuk kakak awak :)

inche hlovate said...

kawin ti jgn lupa ngajak :)

kaishin said...

tahniah..selamat pengantin baru :D

Nur Shuhada said...

walaupn pelamin mini je,tp cantik jugak pe..
btw selamat pengantin baru to kak ngah hairy ye..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat:D
a'ah ek.hairy bile lagi,kih3 :D

KorN said...

tahniah hazwan.. smoga berkekalan ssampai akhir hayat.. *eh btul ke komen aku ni?

Siti Suriani said...

best nyerrrr..

^^eKaTiKaH^^ said...

ala ala, comel je pelamin tu. hihi. :)

LaLa mhdnor said...

cantik pelamin :)

etuza said...

hebat pelamin tu Wan, cantik tul..moga mereka bahagia hendaknya amin.

Pezol Stylez said...

TERIMA KASIH KERANA ANDA MENJADI PENYUMBANG TRAFFIK TERTINGGI KE BLOG PEZOL STYLEZ BAGI BULAN MEI 2012. ALL THE BEST DALAM BERBLOGGING YER KAWAN-KAWAN.

http://pezolstylez.blogspot.com/2012/06/top-10-blog-penyumbang-traffic-pezol.html

Kak rose said...

cantik pelamin..warna sejuk n redup..

syahirooAhmad said...

woo.. adiknye tu bila lagi...??

Nurfara Hani said...

Kalaw HH kahwin jangan lupe jemput yer.