Wednesday, June 20, 2012

CARD BIRTHDAY HAZWAN HAIRY YG UNIK

ASSALAMUALAIKUM...
Mukadimah untuk entry ni aku nak ucap ribuan terima kasih kepada mereka yang wish birthday aku yang ke 24...#EH terkantoi sudah umur aku nih dah tua kan dah boleh kahwin lah camni....*jodoh dimana kau...haha.

Apa yang aku teruja untuk birthday kali nih bila aku dapat birthday card yang sangat besar ok seumur hidup aku xpernah aku dapat kad birthday yang begitu besar tuh siap ada gambar dan tandatangan lagi dalam tuh..Tandatangan dari staff2 gemilang press plak tuh ! sangat-sangat terharu dan teruja bila tengok kad dan ucapan dalam tuh terasa sebak sekejap.... opss..

Thankz to along yang buat suprise ni dan belanja semua untuk party semalam...xtau nak ucap macam mana dah terkedu bila tengok suprise tuh ingatkan g karoke saja..

p/s: ada sapa-sapa nak sign atas kad ucapan tuh?

untuk SUPRISE PARTY HAZWAN HAIRY KLIK SINI


44 comments:

.: iEyLa :. said...

HAPPY BELATED BUFDAY bro!!!
meh sni nak sign jgk..hihi

Niswatus Solikah Samik said...

eh eh..happy belated befday... hehe =)

Alieza Dayasari said...

sporting habis lah kawan2 awak.. tahniah...... teruskan hidup ceria dan sukses selalu.

fyna said...

perghh....tue lah...dah namanya artis..meh nak sign boleh?

farhana said...

wah ! dah dapat birthday party dapat lagi birthday card yang bapak besar! :D untunglaaaaaaaaa, hahaha

Sam'sDaughter • said...

Dah tuaaaa . ahaha . btw happy belated birthday ye :) yg ikhlas dari anys :D

Noor said...

wah..happy birthday..

Cik Rongoks said...

happy birthday ! ^_^

Cik Cammy Lia said...

siap ad model page dpn tu hehe

Zul De Alexis said...

pergh cntik lorh..hahaha..

NoRaQiLah JohaRi said...

hepi belated besday =)

Kesuma Angsana said...

sign di alam maya ye tuk birtday boy... wish u all the best

shida'R said...

hehee..24 eh...hehhee..xla tua lg..mude jerhh ^_^

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran..!

kura said...

meriah kau abam. siap dapat kak laie! hahha. aku tak pernah pun dpt kad masa birthday. sobslah.

cendol said...

happy belated birthday . may Allah bless :)

Pecinta pink^^ said...

wah..sweet 24,,haha..by the way cantik kad tu..besar punya..kita kalocdapat pun kecik comel je..kihkih

cik epal said...

pinjam kadd.. nak sign jgkk... hehhe.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik cantik. HB yew :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan...wah beso nyer kad hari jadi tu bestnya...:)

Ety said...

best nya dia, dapat kad birthday, handmade lagi :)

psst : nak tinggalkan autograf Ety boleh tak ? HAHAHA :D

nur_za said...

apa..24 dah..tua ye..hee..
jodoh kat mana..seru2 lah dia..nti dia dtg lah tu..nak jgk kad mcm tu...kongsi nk

nur_za said...

apa..24 dah..tua ye..hee..
jodoh kat mana..seru2 lah dia..nti dia dtg lah tu..nak jgk kad mcm tu...kongsi nk

Noor Adibah said...

wahhhh! sorry! terlambat wish!

btw, selamat hari jadi ye hairy. moga2 hidup bahagia di samping keluarga tersayang. ^^,

O CIKTEDDY said...

meh sini nak sign jugak!ahaks

NAL said...

meh sini NAL nak signn... :)

NAL said...

meh sini NAL nak signn... :)

Mohammad Haziq said...

wahh, untung lah dah tue :)

chemay said...

happy belated beday orang tua!
:P

Liyana Izzati said...

Untunglah dapat kad sebesar alam. Hahaha.

Mr.She said...

huyoo. siap ade gambau encik retis lg kt muka depan tu :p

bak sini nk sign sket. wakaka

Fatihah said...

kad birthday tu lawa ! :D

KorN said...

hepi besday buat kamu.. ah bape kali dah aku wish... esok kalo entry pesal besday, aku wish lagik

MisS HaNnA said...

heppy bufday..:)

MisS HaNnA said...

heppy bufday..:)

Tinta Lana said...

Salam.

Hairy..bertuah ko disambut dgn penuh gemilang terbilang..

Guwa tak da pun camni..sob sob sob..cehh.. sedih plak,keh3.

Mesti ko happy sokmo sebulan ni kan,kah3. Ku dpt rasa aura gembira nya >_< Alhamdulillah..syukuri rezeki dan nikmat yg diberinya ya :)

ctk said...

besnyer jadi orang disayangi staf ni :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

halamak haiiii..cntiknye laa hai..

inche hlovate said...

mne ni nk sign?? tak sabar ni :p

ZiErWa zAiNaL said...

hepi belated bufday.. best nye dpt kad besar...

Ikhwan Suhaimi said...

Happy Belated BUFDAY, Moge dipnjangkan Umur dan Dimurahkan rezeki !

Adylia Qarissa said...

hepi belated besday :P

Si Matatajam said...

Hepi belated besday ye dik. Sori lambat wish coz baru kenal..

Nurfara Hani said...

Cantik kad tuh.