Monday, June 11, 2012

MELAWAN ARUS CINTAMU - PUTERI CAROLINE

Melawan Arus Cintamu – Puteri Caroline

Sabar ini
Hatiku resah
Mengapa harus begitu

Kau disana
Aku disini
Ku tak bisa lihat semua

Jalan cinta ini
Yang kau katakan padaku
Apakah kita harus bersama tuk meneruskan perjalanan

Asmara engkau dan aku bagai sudah tiba jalan pemisah
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus

Asmara engkau dan aku dibuai gelora yang tak menentu
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus ini
Arus ini

Jalan cinta ini
Yang kau katakan padaku
Apakah kita harus bersama tuk meneruskan perjalanan


23 comments:

izan mama mia said...

ini lagu mentor semalam eks...

Ety said...

lagu ni sedap. Tahniah Caroline ! :D

KorN said...

sedap ke lagu ni? herm mcm biasa2 jer even aku mmg sokong die ni... aiseh...

Alieza Dayasari said...

akhirnya... juara milik si puteri ini. haaaaaaaaa...
tahniah... perbezaan markah yang byk yer.

NAL said...

memang best la lagu dari Adi 6ixth sense ni..Terbaik.

NAL said...

memang best la lagu dari Adi 6ixth sense ni..Terbaik.

❤Cik Myra❤ said...

tak sangka caroline yang menang kan...:)
sebab markah dari juri awam dye paling rendah...
bagus, means dye berkualiti..sebab tu dapat markah tinggi dari juri awam :)

nadia farhana said...

caroline hebat :)

CikMunBlogger said...

tak tengok pun semalam :) but tahniah caroline . ingat kan anas menang . hehe

Sally Yatiey said...

Caroline juaraaaa mentor 6. hee :D

shera said...

best kan Caroline nyanyi :) suka suara dia , sedap :)

Ardini Izzati said...

Haha. Suka Caroline! Mmg patut dia menang pun kan :)

LELAKI INI said...

ala..dah tak leh dgr!

Alia Nur Jazlia said...

Xpenah dok tgok mentor. haha, lagi terokkk ! :D

Tinta Lana said...

Salam..hurmm..lana tak tgk la hairy..taktau knapa mentor 6 ni, satu episod pn tak tgk,hak3

amin zulkiflee said...

tahniah caroline...:p

Zul De Alexis said...

owh nie lagu semalam tu kn? bila byk kali dengar bawu wa taw jln cerita dia..boleh tahan gak lagu nie..

Nurmaisarah Azmi said...

suka caroline!! klantan best,, hehe
nak ajak join GA nie
http://www.facebook.com/YNECollection

boleh bg kat mak, kalau terpilih

Nurmaisarah Azmi said...

best caroline nyanyi!!! suka sangat.. lagi2 org klate..

nak ajak join GA nie.. sarah dah join.. jom la sekali http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/exclusive-giveaway-kain-pasang-raya.html

ctk said...

bes jugk lagu baru ni ye...tahniah caroline (baru thu dia menang) :D

*mcm blog caroline plak duk tahniah2...haha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

yeahhhhh menang gak caroline kn =)
lagu baru dyew best

Si Matatajam said...

Thn ni mmg akak tak layan la Mentor.. Sowiiii..

Pinky Aina said...

Bes cyaiyok.