Thursday, June 7, 2012

SIJIL PENGHARGAAN CONTEST DAH SIAP !!!AWESOME

 ASSALAMUALAIKUM
Alhamdulillah sijil-sijil penghargaan untuk pemenang CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY telah pun disiapkan walaupun agak lambat seminggu..tetapi para pemenang telah pun di beritahu sebab kelewatan sijil & pengeposan hadiah..

korang yang baru follow blog aku mesti tertanya-tanya kan sijil? motip contest ada sijil-sijil bagai..haha! okey ini adalah idea daripada aku dan penaja..sapa yang pernah bagi sijil bila wat contest? kalau ade bukan aku yang pertama lah ea...ohh berangan..HAHA... terima kasih banyak-banyak dekat penaja kerana sudi sponser semua hadiah nih..sayang penaja ketat-ketat..haha

btw aku rasa sijil ni sangat-sangat lah cantik weh walaupun ini adalah sijil saja-saja yang xde nilai dimana-mana hope korang yang menang simpan sijil ni until aku wat pengumuman nak jemput korang untuk satu majlis yang aku akan anjur nanti bila dah tiba masanya...

ni adalah contoh-contoh sijil yang akan di berikan kepada mereka-merea yang berjaya

jadi apa kata anda? berminat nak dapatkan?haha..tunggu next cntest ok...- peace-


45 comments:

NAL said...

terbaik la..nak jugak.. :)

PCL said...

peach yaww...bangga jap kat sini...tak sabar menunggu.

Eyqa Hasnan said...

cayalah ! cun gilossss !

zaxx said...

waa..dh mcm pengetua yg nk bg sijil ecemerlangan kt student,heheh sain la sijil tu,hihihi

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

perghh,smart!buat contest manyak2 lagi yee :D

Unknown said...

Wah ada sijil penghargaan. hehe . :D Tak pernah dengar lagi blogger yang buat contest bagi sijil ^_^

Unknown said...

waa menarik neh *_*

hazwan hairy said...

@nal : haha next contest ok :p

hazwan hairy said...

@pcl: dlm proses pengeposan..haha..waiting..

hazwan hairy said...

@eyqa: cun sgt2....haha...jenuh nk tggu siap...

hazwan hairy said...

@zaxx: haha of coz lah aan sign sijil tuh..haha....

hazwan hairy said...

@mummy shakira: hehe mesti2 akan buat lg nih trikh ja xtau bila

hazwan hairy said...

@sally : haha kann!! sja nk cuba sesuatu yg baru..hahaa...

hazwan hairy said...

@suweet: haha nak ker?

ctk said...

ala...lau xder sijil xdpt la pegi majlis tu ae...hukhukhuk....cm pass masuk plak..hehe...

Zul De Alexis said...

perghh..canggih ooo..ada sijil..meh guwa satu!

✿INA AINAA✿ said...

lain dari yg lain.. ini lah best.... blh simpan smpai ke tua.. hehe... terbaik! (boboiboy)

Unknown said...

nak !!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

wah...jeleznye ==

Eika | Suzyana said...

Wahhh, siap ade sijil ^^
Contest ape nih ek ? Agak-agak dapat join tak ek ? Heee :)

Unknown said...

gile laaa..dh cm kat skolah dh...blog pun ade sijil2...bagus pendekatan terbaik yg patik penah nmpk..

Hafiz Hafizol said...

pehhh... siap ada sijil penyertaan..

Anonymous said...

nak juga la.. :)

*nanti malam nak g curi la..hakhak.. :p

shera said...

wow ! hihih

Miss Butterfly said...

wiwiitt!! ohsem gilak! huhuhu


nk sijil jugak bole? :D

mohamad shazni said...

untung ler sapa yg dpt ni..

Unknown said...

Fuhhh.. Semart seyh

CikTeddyCorner said...

ah x kire..hairy,sila buat satu untuk cik! ahaha :P

CikMunBlogger said...

gila smart weyh ! huhu :D
kreatif .

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhhhhh nk gakk la !
ahahaha..

media said...

Salam.mohon buat pautan link blog pemikirkampong.blogspot.com.tq

tuanseliper said...

handsome beb sijil tu. hahaha:p

NoorBieLover said...

bangganya cek kalu dapat sijil..heheh

Unknown said...

sijil peryertaan xde kew?

Leeza Dayasari said...

1 kata... BERMINAT.......

Si Matatajam said...

Bestnya.. Nak gak la...kreatif ko dik..

sweetsour93 said...

waa, ade sijil tu.. nak nak nak.. hehe xP

Unknown said...

Abang wee^^ nak stue, stue ja,.,

Unknown said...

Abang wee^^ nak stue, stue ja,.,

kisah si dairy said...

bestnyer ade sijil penghargaan...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya pada sesiapa yg dapat sijil penghargaan itu...;)

Nurfara Hani said...

jelly sangat tengok sijil nih, Bile nak dapat kan?

Rien Rose said...

gila best!

Unknown said...

Menang sijil pon tkpa

Bunda_nora said...

bertuah badan..