Thursday, June 7, 2012

SIJIL PENGHARGAAN CONTEST DAH SIAP !!!AWESOME

 ASSALAMUALAIKUM
Alhamdulillah sijil-sijil penghargaan untuk pemenang CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY telah pun disiapkan walaupun agak lambat seminggu..tetapi para pemenang telah pun di beritahu sebab kelewatan sijil & pengeposan hadiah..

korang yang baru follow blog aku mesti tertanya-tanya kan sijil? motip contest ada sijil-sijil bagai..haha! okey ini adalah idea daripada aku dan penaja..sapa yang pernah bagi sijil bila wat contest? kalau ade bukan aku yang pertama lah ea...ohh berangan..HAHA... terima kasih banyak-banyak dekat penaja kerana sudi sponser semua hadiah nih..sayang penaja ketat-ketat..haha

btw aku rasa sijil ni sangat-sangat lah cantik weh walaupun ini adalah sijil saja-saja yang xde nilai dimana-mana hope korang yang menang simpan sijil ni until aku wat pengumuman nak jemput korang untuk satu majlis yang aku akan anjur nanti bila dah tiba masanya...

ni adalah contoh-contoh sijil yang akan di berikan kepada mereka-merea yang berjaya

jadi apa kata anda? berminat nak dapatkan?haha..tunggu next cntest ok...- peace-


45 comments:

NAL said...

terbaik la..nak jugak.. :)

[PCL] said...

peach yaww...bangga jap kat sini...tak sabar menunggu.

Eyqa Hasnan said...

cayalah ! cun gilossss !

zaxx said...

waa..dh mcm pengetua yg nk bg sijil ecemerlangan kt student,heheh sain la sijil tu,hihihi

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

perghh,smart!buat contest manyak2 lagi yee :D

Sally Yatiey said...

Wah ada sijil penghargaan. hehe . :D Tak pernah dengar lagi blogger yang buat contest bagi sijil ^_^

suweet kiwee said...

waa menarik neh *_*

hairy said...

@nal : haha next contest ok :p

hairy said...

@pcl: dlm proses pengeposan..haha..waiting..

hairy said...

@eyqa: cun sgt2....haha...jenuh nk tggu siap...

hairy said...

@zaxx: haha of coz lah aan sign sijil tuh..haha....

hairy said...

@mummy shakira: hehe mesti2 akan buat lg nih trikh ja xtau bila

hairy said...

@sally : haha kann!! sja nk cuba sesuatu yg baru..hahaa...

hairy said...

@suweet: haha nak ker?

ctk said...

ala...lau xder sijil xdpt la pegi majlis tu ae...hukhukhuk....cm pass masuk plak..hehe...

Zul De Alexis said...

perghh..canggih ooo..ada sijil..meh guwa satu!

✿Lady Ainaa✿ said...

lain dari yg lain.. ini lah best.... blh simpan smpai ke tua.. hehe... terbaik! (boboiboy)

Pezol Stylez said...

nak !!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

wah...jeleznye ==

ツ JanDiStory ツ said...

Wahhh, siap ade sijil ^^
Contest ape nih ek ? Agak-agak dapat join tak ek ? Heee :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile laaa..dh cm kat skolah dh...blog pun ade sijil2...bagus pendekatan terbaik yg patik penah nmpk..

hafiz hafizol said...

pehhh... siap ada sijil penyertaan..

Anonymous said...

nak juga la.. :)

*nanti malam nak g curi la..hakhak.. :p

shera said...

wow ! hihih

Eyda Syahida a.k.a Miss Butterfly said...

wiwiitt!! ohsem gilak! huhuhu


nk sijil jugak bole? :D

mohamad shazni said...

untung ler sapa yg dpt ni..

KorN said...

Fuhhh.. Semart seyh

O CIKTEDDY said...

ah x kire..hairy,sila buat satu untuk cik! ahaha :P

CikMunBlogger said...

gila smart weyh ! huhu :D
kreatif .

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhhhhh nk gakk la !
ahahaha..

Mozack Mozart said...

Salam.mohon buat pautan link blog pemikirkampong.blogspot.com.tq

bai baizura said...

handsome beb sijil tu. hahaha:p

Noor said...

bangganya cek kalu dapat sijil..heheh

Che Faiz Bong said...

sijil peryertaan xde kew?

Alieza Dayasari said...

1 kata... BERMINAT.......

Si Matatajam said...

Bestnya.. Nak gak la...kreatif ko dik..

^^eKaTiKaH^^ said...

waa, ade sijil tu.. nak nak nak.. hehe xP

Pinky Aina said...

Abang wee^^ nak stue, stue ja,.,

Pinky Aina said...

Abang wee^^ nak stue, stue ja,.,

Siti Rohaida said...

bestnyer ade sijil penghargaan...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya pada sesiapa yg dapat sijil penghargaan itu...;)

Nurfara Hani said...

jelly sangat tengok sijil nih, Bile nak dapat kan?

Rien Rose said...

gila best!

Pinky Aina said...

Menang sijil pon tkpa

kak nora said...

bertuah badan..