Tuesday, January 1, 2013

GOODBYE 2012 WELCOME 2013


SELAMAT TAHUN BARU 2013 
KEPADA KORANG SEMUA READERS, PENGOMEN, FOLLOWERS
BLOG HAZWANHAIRY.COM

ASSALAMUALAIKUM.
Syukur alhamdulillah kita semua diberi kesempatan untuk menikmati tahun 2013. Mesti bermacam azam korang kan dalam tahun 2012 lepas? ada yang korang dah capai ke? ke banyak yang belum capai? kalau belum tu forword kan untuk tahun 2013 ni ea..

Allahamdulillah untuk tahun 2012 hazwan hairy boleh di katakan 85% dah capai azam yang telah di hajatkan tu. Bersyukur sangat-sangat bila apa yang kita azam termakbur. Kebanyakkan azam tahun 2012 ni di forword dari tahun 2011 lepas oleh sebab berkat kesungguhan, doa, berusaha , tak putus asa dan lain-lain maka semua yang di azam kan tu berjaya..

Korang yang berjaya tu mesti gembira macam aku juga kan? hehe...Untuk tahun 2013 ni aku akan berusaha lebih gigih lagi untuk mencapai target aku, impian aku untuk lebih maju ke hadapan. Amin

SEMOGA TAHUN 2013 LEBIH BERMAKNA BUAT DIRI KITA SEMUA
BIARKAN KENANGAN 2012 TERSEMAT DALAM DIRI KALIAN
BUANG BUKU LAMA BUKA BUKU BARU
ALL THE BEST




47 comments:

Vee Lea said...

Yay! Abg haz dah sihat ke?? Ahakk. Happy new year abg haz, my mr sifu dalam dunia blog. Hahah.. May 2013 bring happiness and joy to u!

xx,
Vee

AyueJean said...

Selamat Tahun Baru 2013...
Semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya...

boni kacak said...

selamat tahun baru bro..semoga tahun 2013 ni akan memberi kejayaan buat kita semua..amin..

^^eKaTiKaH^^ said...

amin.. moga tahun 2013 nie akan lebih bermakna buat diri kite sendiri :))

Siti Rohaida Yusof said...

selamat tahun baru hery..semoga semuanya dipermudahkan...amin

husna said...

saye suke semangat awak HH...keep it up... azam saye pun nak berjaye dlm ape yg sy buat..so untuk bjaye kne ade strategi yg kuat kn...
all the best HH =D

permatabiru said...

selamat tahun baru.blog hazwanhairy dah masuk dlm bloglist saya..

Remy hazza said...

all the best utk hairy utk tahun 2013.....
semoga terus mantap dan menjadi insan istimewa......
remy doakan kesejahteraan hairy dan keberkatan hidupmu...Amin....

Remy hazza said...

lagi satu hairy.... remy doakan semoga cepat sembuh.........

Jiwa Lara said...

Happy New Year Bang Long.. :)

inasazali said...

slmt thn baru hairy...semoga azam thn baru tercapai ye...

cik fixie said...

selamat tahun baru jugak abang...semoga lebih handsome dan cute dari tahun sebelum ni~ hhehehe
dah follow bog abang

isam ismail said...

selamat tahun baru,, moga succes sentiasa

Syarafi[skyforce331] said...

Selamat Tahun baru 2013
jgn lupa singgah kat blog saya poster 2013 saya :)
http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2013/01/jangan-biarkan-jari-tengan-awak-berdiri.html

MaYa MustWany said...

happy new year 2013 hairy

Dkna Abza said...

selamat tahun baru Hery :)

Azwar Syuhada said...

Selamat tahun baru.. =D

Izzati Suhaide said...

hepy new year.. :D

Orga said...

wah...85% dah tercapai, jeles meh~ aku banyak lagi yang terkubur, memang terpaksa postpond ke 2013 la gamak nyer. Nway, Selamat Tahun Baru Hairy!

trah zain said...

selamat tahun baru, moga terus sukses (^___^)

Saiful Anuar Safian said...

happy NeW YeaR 2013, Moga tahun masihi kali nie orang yahudi tak buat perangai lagi pada palestine...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat tahun baru moga ditahun baru ini akan lebih berjaya yer...:)

Budak Nakal said...

Kena set Matlamat pasti akan tercapai, kekadang cepat kekadang lambat^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

moga 2013 terus sukses k...

zakwan fahmi said...

semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang lepas

shasha yacob said...

selamat tahun 2013 HH, semoga kekal aman dan sentosa. erk ? hihi

Si Matatajam said...

Hepi new Year Hery..Wah azam baru yg berkobar-kobar tu..chaiyokkkkk..

Dianaa said...

Happy new year
*sempat lagi ke? hahaa

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru juga :)
alhamdulillah

ayut said...

selamat tahun baru hery...semoga tahun ini lebih baik utk kite semua... ^^

ayut said...

done digi internet hery...

Mrs Velentine said...

happy new year

HanaNabihah said...

Walaupun hari ni dah 2/1/13 kite tetap nk ckp Selamat Tahun Baru kat Hery. tak kira! Haha. Tahniah atas segala kejayaan & pencapaian. Moga lebih sukses =D

p/s: Baru habis 1st paper hari ni. Boleh la singgah sini kejap =)

miz ruha said...

selamat tahun baru hery....
moga tahun ni lebih berjaya untuk hery... ^_^

Cik Syida said...

happy new year :D

Eazy Izzuddin said...

Happy new year :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat tahun baru...:)

ctk said...

xpernAh ku dpt B.Ex2 ni..haha...apepon smoga kamu dan blog semakin maju...dan msuk tv nti, jgn lupakan saya di sini..ahakz..slmt thun baru :)

Si Matatajam said...

Salam Tahun baru Hery

Leeza dayasari [santai leeza] said...

moga 2013 terus sukses.... doakan leeza juga sukses mcm hery dlm dunia blog.

Cik Nur said...

85% tercapai..?
alhamdulillahhh...

apapun selamat tahun baru HH.. :)

yana aina said...

selamat thn baru 2013 ^^

Kesuma Angsana said...

happy new year ye dik

kinara kinatara said...

yeah.....angkat tangan ke depan ke belakang depan belakang dan digoyangkan lakukan seperti ini dan berputarlah mudah kan caranya...huhu...tak mau 20...:)

Cik Rongoks Ika said...

happy new year hairy . tahu dah mmg ika lambat sgt wish. bahahha

shidaR said...

happy new year hairy :)

inche hlovate said...

selmat tahun baru :)