Monday, January 7, 2013

KEYWORDS | GAMBAR PERKAHWINAN HAIRY



GAMBAR PERKAHWINAN HAIRY | KEYWORDS

Hari ni belek nuffnang tiba-tiba terjumpa keyword gambar perkahwinan hairy & hairy yang sangat banyak.  Wahh sapa lah yang search keyword ni kan gambar hairy mana la korang cari ni? mesti Hairie Othman kan? kenal ka x, ala yang berlakon dalam Filem Laftenan Adnan tu. Tak kan gambar aku plak kan orang nak search..hahaha..

Aku rasa dia lah kot sebab dia baru kahwin kan dengan anak Dato tu Alhamdulillah jodoh. Jodoh aku bila lagi? hanya mampu tunggu saja lah lagipun muda belia lagi..haha. Entry pasal artis ni aku tak reti nak buat sangat lagipun dah ramai buat kang entry tu sama lak tapi kalau nak cari hit tu boleh lah buat seo katanya kan. 

Hairy ni blogger
Hairie Othman ni artis beliau lah kot dorang cari-cari tu..hakhak


mana lagi kacak?kahkahkah
dia ni pun pernah ada kontroversi kan? opsss!! haha

p/s : Aku tak tau motip aku menaip entry ni padahal 43 draft entry dah ada..sayang nak publish kenapa ntah..
Sambung rehat penat gila arini semalam AJL27 best..huahua



41 comments:

hafiz hafizol said...

Amboi 43 draft entri.. Mintak sikit boleh x hahah =p

Jiwa Lara said...

Satu doa tu bang long.. In Sha Allah pasti akan bertemu jodoh suatu hari nanti.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hery kahwin jgn tak jemput!!

Kakcik Nur said...

Ada peluang rehat tu, berehatlah.

Sihat tak ni?

Syaifuddin Alias said...

biar benor kau kawen dah..hahaha

Nurmujahidah Ismail said...

sila publish 43 draft itu ye,,

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...heheheheee wat suspen jer kan...:)

Fendy said...

haha...glamour la bro....hehe

Orga said...

dah petanda la tu hairy, kena cepat-cepat cari jodoh la ni :)

hafiz hafizol said...

Selamat pengantin baru heri.

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot.. kite cari hairy si blogger.. hekhek xD

Anisa Anuar said...

hahahaha....kontroversi betul headline dia

sabella mohamad said...

hairy blogger lagi hensem *kes amek hati . harharhar

Izzati Suhaide said...

klu entry tu xnak publish..bak cni laa..biar kite tlg publish kn..ha3 :D

hana hadi said...

cuba zoom sikit muka tu. baru dapat agak tahap kekacakannya..hehehe

yana aina said...

Aah kn mcm syg nk publish entry dlm draf... Hehehh blog dh ok ... Tahniah :)

nabila biela said...

engatkn dye yg kwen xdi..hehe,,pndai cri traffic yew..^^

anamizu kaito said...

wahwahwah kemain kemah keming lagi dpt pegi AJL =P

AyueJean said...

Wahhhh.... Keyword kawen2 lagi ye....
Ke dah kawen senyap2 ni??
Teeetttt... Hehehehehhe....

kinara kinatara said...

nampak hh dalam kamera tv semalam..lupe pulak nak preen screen..huhu:)

acah je..

CikMunBlogger said...

tak boleh betul lah mata mun nie baca pasal perkahwinan hairi nie . jadi jeles taw . muahahaha .

dah sama tahap dengan artis dah tuu hairi . hehe

Remy hazza said...

dah dekat la tu kut hairy........
nanti jgn lupa jemput remy....he3

Budak Kampung said...

ceh en3 xley blah..aku yer yer terkejut berok

[PCL] said...

wah hebat pukulan keyword HAIRY nih...

Fauzi Blues said...

43 draft entri??!! Perghh..!!

Cik Nur said...

wahhh...terkejut jap..ingtakn hairy kawin senyap2..hihi..

eh..nak tgk pic AJL..jgn lupa upload..hihi

Maisarah Azmi said...

wah..keyword menarik tu

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hahahha.. baca tjuk ingtkan hairy ni yg kawen....

Siti Rohaida Yusof said...

hamboiiii..banyaknyer draft entry...

Aina Mansor said...

Eh? Tanda2 nak sampai seru dah kot? Lalala :p

Mia Kassim said...

Tahniah muka masuk paper !!! glemerlah pasni.....:p

Kesuma Angsana said...

he he terkejut bila baca tajuk n3 mula2 tadi hehehe

Phat said...

bila nak kawen??

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe. ingatkan herry kawen senyap2 la kan. jangan mara aaaa :P

ayut said...

hebat..ada 43 draft..ayut non ado trus..hahaha.nak jgk tepek ayat sape lg hensem.. :p

Mrs Velentine said...

ada 43 dlm draft..banyak tue..akak ada 1 jer..hehehe...oh ya done nuff

Mimie Najib said...

waaah, glamer sekali tu..hehe

HanaNabihah said...

Haha. Serius terkejut baca tajuk entry ni (gaya2 nak tacing) sbb tak jemput kite ke majlis die. Haha. Sekali....Hery lain daaa. *malu*

Niswatus Solikah Samik said...

uit... ingat kawen betol.. baru nk ckp thniah! haha! xpe la.. ade jodoh jap2 lg la tu kawen.. :)

shidaR said...

kalau betul hairy yg kawen perghh....mmg meriah habis ^_^

Aku Penghibur said...

wow dasyat2.. ingt dh kawin :)