Friday, January 11, 2013

RUANG IKLAN DISEWA SEPENUHNYA


RUANG IKLAN BLOG HAZWANHAIRY.COM

Alhamdulillah berasa sangat bersyukur dengan apa yang diberikan oleh Allah swt. Bersyukur dengan rezeki yang dilimpahkan dan bersyukur dengan mereka yang mempercayai blog hazwanhairy.com ni untuk mengiklankan produk mereka kepada korang & umum.
Mula-mula pikir macam tak yakin takut tak ada orang nak sewa tapi setelah dapat support dari kawan-kawan suruh cuba dahulu so aku pun cuba lah hasilnya buat aku terkejut sekejap saja dah full. Dan nak memohon maaf kepada mereka yang nak guna khidmat saya tapi dah full tu..Next month Insyallah saya kan buat lagu pakej ruang iklan ni jika dapat feedback baik dari mereka-mereka.

Kepada korang yang nampak banner berkeli-kelip kat atas dan tepi tu mohon jasa korang tuk lihat produk-produk dari pembaca blog. Sama-sama lah kita membantu mereka yang buat bisnes ni .Siapa lagi kalau bukan kita nak support bangsa kita sendiri kan? jadi apa salahnya kita membantu sekali kita ikhlas membantu orang 1000x pintu rezeki kita akan dibuka...

Untuk permulaan ni tiada lagi entry promosi untuk produk mereka sebabnya 15hari  percuma just nak perkenalkan dulu iklan dari mereka..

Untuk keterangan lanjut mengenai pakej yang aku sediakan ni boleh klik SINI

Untuk korang nak tempah baju Eksklusif I LOVE BLOGGING boleh klik banner iklan diatas tu. Aku pinjam jap sbelum mereka bagi banner..hakhak.. OR klik SINI

 

32 comments:

Leeza Dayasari said...

dah penuh... woooooo

Leeza Dayasari said...

apa-apapun, moga semua ceria dgn perkhidmatan hery erk.... chaiyok2 semua..

suwara entertainment said...

huhuhu..melepas sudah.. :(

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..murah rezeki Hery..makin masyuk la income tu nnt

kisah si dairy said...

xsempat nak sewa tapak...haha

selipar putih said...

peh series bro?cepat gile..

Kakcik Seroja said...

Syukur Alhamdulillah. Murah rezeki anak mak. :)

mujagirl92 said...

tahniah hazwan,, kalu dah retis memang blog jadi hot,, hehe

Miss N™ said...

alhamdulillah..murah rezeki hairy.. :)

yana M said...

wah selamat berbisnes

ash said...

Wow.. Dah full. Bukan semalam baru publish entry sewa ruang iklan harini dah full.. Tahniah. Rezeki makin bertambah. Lepas ni kna maintain uv la :-)

BY: djdanchef
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

Nadiaafarhanaa said...

untungnya jeles hehe

mila said...

wah untung la..org berebut2 nak iklan kat blog awk hii..murah rezeki.

Blog Eazy Izzuddin said...

Mantap ....
Nak promote iklan
Nanti kita deal hihi

Nick Nashram said...

bila trafik dan maintain konpem ramai yg nak pasang iklan kat blog tu bro..huhu..masyuk r pasni.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...moga sentiasa beroleh rezeki lagi...:)

vendoline said...

tahniah bro...masuk paper.hehehehe siap penuh lg ruang iklan.tabik!

Umie Nadhirah said...

masyuk !! boleh sponsor kepci tiap hari selasa 25% yeahhh haha. tahniah!

Korn Ahmad said...

kipidap a goodwork bro...
riri... =P

kinara kinatara said...

nanti ade kosong pm kina..ya..:)



book awal2.. nie..heheh..:)

sweetsour93 said...

wow. dah full.. dasyat la hairy :D

Fatin Diana said...

alaaaaa, terlepas :(

Unknown said...

ajar aku SEO bro ..huu

Unknown said...

tahniah bro... semoga bertambah rezeki tu...... jgn lupa kat kenkawan nanti tau.....

boni kacak said...

pergh..terbaik bro.. :)

Unknown said...

Tahniah ek.... :) k sha pasti 1 perkara...bukan senang nak senang.... gud luck ok

Unknown said...

Nanti dah clear..bgtau..huhu

Mrs Velentine said...

terbaek lah

HanaNabihah said...

Huyooo. Retis pulak kan. Hehe. Alhamdulillah. Rezeki. Nanti Hana dah ade bisnes bole la iklan kat sini juga kn? Hehe

Noor Atikah Ramli said...

nak sewa jugak.hukhuk

Shida Radzuan said...

terbaik!! :)

snappshooter said...

sy berminat utk bulan2 akan datang, bleh send detail serta harga pakej utk sy?

taffisan89 at gmail dot com

thanks :)