Tuesday, January 8, 2013

37026 VIEW 16009 UV LAST WEEK | MINGGU PERTAMA 2013



UNIQUES VIEW | TOTAL PAGE VIEW LAST WEEK | TIPS TNGKATKAN TRAFFIC

Alhamdulillah sangat bersyukur dengan semua ni. Macam ni baru lah semangat gila nak berblog kan. Blog macam dah mesra rakyat dengan reader-reader n seo-seo nampak nya..Walaupun blog personal + campur rojak dengan segala informasi tetap mendapat sokongan dari korang dan mesra seo.. Orang cakap kalau apa pun kita lakukan dengan ikhlas akan nampak hasilnya.. Tak delah nak puji diri aku ni ikhlas pun just tell to both of u..

View dan UV still maintain untuk minggu pertama 2013 naik sedikit berbanding 2minggu lepas sebanyak 28745 page view 12589 UV untuk lebih lanjut boleh klik SINI




p/s: Tips tingkatkan trafik cara hazwan hairy dah siap cuma untuk di publish ja..kalau nak kekal maintain cam blog hazwanhairy boleh lah cuba tips-tips yang akan di publish lepas ni..

untuk tempahan baju i love blogging boleh klik sini---> I LOVE BLOGGING
boleh baca sini juga ---> i love blogging
salah satu tips tingkatkan traffic..

39 comments:

Maisarah Azmi said...

perghhh..sarah tak pernah sampai setinggi tuh..tahniah2

Jiwa Lara said...

wah2! makin maju gtu.. hope rezeki makin mencurah2 tahun 2013.. :)

Lulu Caldina said...

wah boleh tahan

selipar putih said...

mak aih hebat betul blog kau ni bro..

Hafiz Hafizol said...

x sabar nak baca tips. kehekhekeheheheee

Syamimi Saad said...

waaa..bestnya.. seronok tgk semua tu ada penigkatan kan.. :)

Kakcik Seroja said...

Jauh ketinggalan blog mak di belakang...

Kiera Rashid said...

Cograt lah. Moga lebih sukses ya dalam blogging nie ^_^

Orga said...

wah~...aaron aziz pun kalah cam ni hairy, hehe...bagus jugak sudi share tips-tips, kitorang yang masih baru ni pun sonok tengok :)

Miss N™ said...

wahhhhh....banyaknyaaaaa..!
hebat betul...

Izzati Suhaide said...

untung laa meningkat..kite jgk dok tmpat sama..x naik2 pun..huk3

Si Matatajam said...

Fuhhh dasatnya UV..bila akak nk dapat camni..

sweetsour93 said...

wuu, untunglah dye.. hehe.. tahniah :D

NIA SI DRUMSTICK said...

maju gilerrr bisness abg hairy nehhh...

AyueJean said...

Akak punya rasa nak cecah puluh ribu tu, memang tak lah...
hehehehhheeh...... =D
tatus2 je la kot...

fifie said...

Perghhhh mantap gila. Fie kalau UV sehari cecah 200 dah terkinja dah Herry

Mia Liana said...

wahhhh terbaik lah hazwan... maintain trafik pula lepas ni... ;)

kisah si dairy said...

wah..bestnyer...klu ler blog sy hari2 mcm nie

mila said...

pergh.....ribu2 sebulan..kite nak dpt sehari 1 uniques pon susah hahaha....cepatlah publishkan tips2 tu :-)

Sabella Mohamad said...

wah hebat nya . tak sabau nak baca tips-2 tu . hihi

boni kacak said...

pergh...terbaiklah bro..hehehe.. aku tak tau lah bila aku dapat angka macam ni..heehe

Unknown said...

Tahniah Hazwan ^_^

Blog Eazy Izzuddin said...

Untungla retis haha

Unknown said...

fuhh .... kene naik jet klu nk kejar.. hehehhh

Unknown said...

kelass gitu.. ramainya viewers + readers.. congrats..

suwara entertainment said...

fuhhhh..mmg dasat la dik!

Mrs Velentine said...

wah dasyatnya,,huhu

HanaNabihah said...

Kan. apa2 yg kita buat ikhlas pasti ada kejayaan. kalau jatuh ke,kena dengki ke apa. itu ujian. tahniah.

p/s: nak camni jugak! =P

Anonymous said...

mmg hebat ni

Putera Syazlan said...

terbaik la along...camnie memotivasikan saya nak cuba jadi blogger gak la...hehe hope dapatlah tunjuk dari sifu hazwan hairy ya...congrate along.....

ayut said...

tell both of u je??sape both tu??hahaha..terbaik la hery...naik lg lpas ni yer..

Leeza Dayasari said...

nak sgt jadi mcm ni satu hari nanti.

Niswatus Solikah Samik said...

mak aih... view tu 3 kali ganda kot dengan total view saya selama setahun lebih blogging... ahahaha! terbaik la hery! :)

Shida Radzuan said...

wahhh terbaiklah trafik dia skg hehee :)

Akupenghibur.com said...

boleh tahan terbaik :)

maszull said...

assalamualaiakum hazwan hairy...bestnya tahniah2 yer...:)

Unknown said...

tahniah hairy.....
semakin mantap blog hairy nie...remy tumpang gembira...

Unknown said...

tahniah hairy.....
semakin mantap blog hairy nie...remy tumpang gembira...

Aimacomel said...

Hebat hebat :)