Sunday, January 13, 2013

KALENDER HAZWAN HAIRY IN MAJALAH REMAJA


KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWAN HAIRY | MAJALAH REMAJA

Alkisahnya semalam singgah 7E nak beli barang pastu tergerak hati nak tengok majalah remaja dekat situ. Belek punya belek sampai dekat ruangan blogspot tu serius sangat terkejut bila tengok gambar kalender eksklusif 2013 hazwan hairy terpampang dekat salah satu blogger yang terpilih oleh pihak remaja ruangan blogspot iaitu azwarsyuhada.blogspot

sebelah header kak mialiana.com 

Sungguh tak sangka lah penulis tu boleh plak amik aku punya kalender ni sebagai gambar hiasan dalam tu..ahaha.. Gambar ni mayb penulis amik masa azwa join contest kalender eksklusif 2013 hazwan hairy di akhir-akhir tahun 2012 lepas.Walaupun gambar tu kecik saja aku ecited juga tau! gila kau x excited kalender ada design sendiri dalam tu..haha..

Bulan Mei 2012 lepas blog aku dah terpilih untuk di review oleh penulis ruangan blogspot remaja ni boleh tengok SINI. Time ni aku guna url http://fanomena.blogspot.com. Masa tahun lepas ruangan blogger dorang muatkan 4 saja blog-blog yang di pilih.


Tapi sekarang ni 7 blog kot dalam 1 page tengok macam sempit sangat space dan ulasan pendek tapi padat dengan isi tak macam dulu ucapan agak panjang juga lah mayb penulis lain yang take over ruangan ni kan. Pape pun terima kasih dekat penulis ruangan blogspot majalah remaja kerana beri peluang kepada blogger-blogger untuk perkenalkan blog kepada pembaca majalah remaja.


Nak baca boleh klik SINI

Untuk yang berminat nak buat tempahan baju eksklusif I LOVE BLOGGING boleh klik SINI


45 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yeah.. Kat sebelah kalender tu mcm ada kak mia punya header!

Dianaa said...

untung lahhhh :D

Aku Penghibur said...

alhmdulilah rezeki ALLAH tu :)

inasazali said...

ina selalu tgk blog2 yg terpilih kt majalah remaja tu..

Maisarah Azmi said...

wah, kalau sarah pun sarah bangga

Mia Liana said...

wahhh tahniah ya hazwan.... ;)

opppss kak mia pun ada juga ke? hmmm terkejut juga ni..

Cik Nur said...

wahhhh..hebat...!
makin popularlah hairy...! :)

Cik Nur said...

ehh..Hairy pakai BB eh.. :)

Aqu Mad said...

kalendar untuk aii takde ke bro ? hehe, gurau jer..

CikMunBlogger said...

uwah heri ! tahniah :D

Vee Lea said...

Untungnyaaa!! Waaa.. Congrats! (:

Dkna Abza said...

macam mana hery boleh masuk majalah yea? dkna pon teringin nak masuk majalah..huhu

*angan2 nie :)

Mira Adzlia said...

hahaha...penulis men hamik je gmbr...xpe2...yg ptng hery dpt populariti lg..tmbh glamer uollss

Cik Pensil said...

wahh . hebatlah ;D

Faridzuan said...

Alhamdulillah. Inilah yang dinamakan, rezeki. :)

Aina Sofea said...

Bestlah ... Dulu , masuk majalah . Sekarang , kalender dia pulak yg masuk >.< Haha

kinara kinatara said...

wah...gambar oenganti tuan..

AyueJean said...

Waaaahhhhhhhhhhh......

Fauzi Blues said...

Untung la masih remaja..blogger tua mcm aku ni xde chance la nak masuk majalah...heheh

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh..bestnya dapat msuk majalah...hehehehe

bilala blog Ahlam leh masuk majalah... *tibe :P

deq noor said...

nak kalender... ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tengok.. dapat masuk majalah lagi.. jeles nie..hehe.. tahniah2.. jom usha blog azwarsyuhada :D

Nieyxzha Hassan said...

Wah glamer die masuk majalah...nampak blog merah itu jambu pon ade..bestnye!♥

inche hlovate said...

blog sya ble nk masuk majalah ni hahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah !!! wah bestnya dapat masuk majalah lagi...:)

shadowking said...

perhhh bangganya jadi along hehe...tahniah ya nanti masuk dlm TV lak...MELETOPPP:)

Remy hazza said...

agak2nya blog remy boleh ker masuk majalah...dah ler selalu terlewat....he3

Kisah si dairy said...

untung la...satgi masuk tv lak...

ezumie esbarisma said...

perghhh..glemer..nk sainnn huhu

NAL said...

Tahniah...
untung sangat...

Cik Cammy Lia said...

perghhh masuk mjlh aje blog dia..mmg makin pemes la hihi

Syaifuddin Alias said...

makin masyuukkk laa lepas ni ..hihi

Kesuma Angsana said...

mmg makin fofular lah ye dik

Mrs Velentine said...

Lepas ni pegi man2 mesti ada yg pandang dua kali..

ayut said...

makin meriah la pasni di mana2x berada..hihihi...pasni nk msuk mane plak hairy..?nk follow.... :p

meraungtaktentupasal said...

huntunglah!!! Tahniah bro...

HanaNabihah said...

Wewitt~ azwa masuk remaja jugak? Hehe. Japgi nk p ponnn ponn kat dia. Hehe.

miz ruha said...

wah! bertuah... ^_^

Cik Syida said...

best, masuk majalah... :D

Cik Rongoks Ika said...

bila ika nak masuk majalah gak nie. ngee

shidaR said...

tahniah hery..walau skit tkono juga kan heheee :D

shidaR said...

tahniah hery..walau skit tkono juga kan heheee :D

Si Matatajam said...

Makin femes retis sorang ni..he he he..

Mimie Najib said...

makin top la en.hairy kita pasni.. minta sain boleh? :P
hehehe

QasehnyaRania said...

wah untunglsh kalender tu sbb termasuk juga ;)