Saturday, January 19, 2013

MEET YUYU ZULAIKHA | STAR LRT KLCC


YUYU ZULAIKHA

Yuyu Zulaikha memang nama yang tak asing lagi dalam dunia blogging ni. Gadis yang berasal dari Langkawi ni seorang yang sangat sempoi dan peramah walaupun hanya 10 minit saja sempat sembang ngan beliau. Intro yang sangat skema..haha..

Alkisahnya semalam aku da event blogger area Ampang Park LRT so aku parking kereta dekat KLCC. Dah lepas parking tu aku terus lah jalan-jalan nak g star lrt tu tiba-tiba aku rasa gadis kecik molek sedang berjalan ni macam kenal lah. 

Turun tangga dekat klcc tu aku cepatkan jalan sebelah beliau then terus tegur "yuyu kan"? terus yuyu senyum..yaa yuyu lah ni ..So aku perkenalkan lah diri aku ni dengan muka xmalu..haha.Nasib yuyu bagi respon kalau tak mana lah aku nak letak muka aku ni wei..

Jalan menuju ke kaunter tiket bersama-sama sempat lah juga sembang juga stay mana,asal mana yang penting 1 loghat so senang sembang..haha..Lama gila aku tak naik str lrt tu dah pakai token plak ea so aku xtau camna nak beli benda alah tu then yuyu tolong tunjukkan okeh ,pastu boleh plak dia nak belanja tiket train tu..sumpah malu gila time tuh! bagi duit kat yuyu dia xnak.. 

"sokay-sokay yuyu belanja" omg baru ja jumpa sangat baik hati orang nya..Terkelu lidah tak tau nak cakap apa berulang kali say terima kasih dekat yuyu. Rasa cam nak simpan ja token yang yuyu bagi tu..hahahaha.. Nanti kalau ada rezeki jumpa yuyu lagi nak blanja dia minum lah , kalau yuyu baca entry ni kan best..haha..Tak sempat nak sanp pic ngan beliau lagipun ramai orang + tak da orang yang leh tolong.hehe

Blog Yuyu Zulaikha ----> kupukupukecik.blogspot.com


p/s: Lepas ni entry bersama Nisa kay, Hanis Zalikha , Bro framestone , Dkna , Boni kacak , Eazy dan mikail..Sangat best bila dapat jumpa dorang yang sangat-sangat sporting kalau da peluang nanti boleh lah sembang lagi. 4jam bersama dorang ..

52 comments:

~S! BuLaT~ said...

aww bestnye...ade eventttt

hihi jum support GA nie.. :)

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2013/01/hye-allz-okey-dengan-sukacitanya-aku.html

Izzati Suhaide said...

alahai..untung nyerr..hbs tu bila nk jmpa blogger yg x femes ni?? he3.. :P

cik aizawa said...

best lah dapat jumpa yuyu. azwa nak sgt jumpa fatin liyana, gaya dia mnulis cool jer. yuyu nih tinggi dia brapa ea agk2.npa dia keceik sgt eh

Aliff Haikal said...

wow Wow duduk kl boleh lah nak join xtvt blogger yg mostly buat kat sana . jeles much hahahahaha . yuyu comel kan

Kesuma Angsana said...

wah2 seronoklah ye dik

Sheila Eiman said...

wahh... best nyer dapat jumpa kak yuyu ~~
bertuah abang hazwan...

aQu Mad said...

yer, bro ben ashaari dah jumpa belum ? ngee

aisyah humaira' said...

wah ! jumpa retis.. huhu :)

Nick Nashram said...

bestnye bila dapat jmpa blogger terkenal..sesama kita ni xtau r bila nk open table..hahah

aQu Mad said...

Fatin liyana bro dah jumpa lom ? he, banyak tanya lak aku ni kan. haha

sabella mohamad said...

waa best aa boleh jumpa dengan kak yuyu . siap di-belanja lagi . takpe , nanti kalau abg jumpe dgn bella , bella blanje token jugak ok XD

Dianaa said...

fuyoo, HH jumpa blogger famous. lepas ni HH pula jadi blogger famous ^^

Anis Athia said...

tu dia retis bertemu retis..hehehe

Cik Rongoks Ika said...

perghhhh ! blogger retis jumpe blogger retis . hehehe

Mira Adzlia said...

wah untung ler dier...gadis cumil blnje..syioknye jmpe blogger pemes2 :)

Fendy said...

wah...beruntungnya...

deq noor said...

awww.. yuyu sgt cute kan. xpernah jumpa beliau lg... :)

Saiful Anuar Safian said...

gua respect cerite lu. ok boleh dikira gentlement dalam keberanian tegur orang.....mcm mn sy respect cerite bro....simple tp menarik bak kate orang, hebet bewbenor citer deme nie....moga haPPY di tahun 2013 nie...Assalamualaikum....bye....

Cinta hazanis said...

untung la dapat jumpa yuyu. hehe

Mimie said...

Untung la dia... hehe

Maisarah Azmi said...

untungla ada org belanja token..tp macam terbalik la

Syaifuddin Alias said...

alaa...rezeki jgn ditolak..ada org belanja..keh3

Jiwa Lara said...

comel je kan yuyu tu.. :)

Cinta Misteri said...

wahhh...merah pipi tk masa tu?

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, untuglah dye jumpe kak yuyu :D

Cik Nur said...

mesti yuyu comel gila2 kan.. :)
yuyu siap belanja lagi..simpan tau tiket tu... :)ruginya tak tangkap gambar kan..

CikMunBlogger said...

bergabung meletop ! fuiyooo . best nye dapat jumpa yuyu . hehe

Fatihah said...

baiknya yuyu siap belanja token lagi. hihi

Bui Junaidi said...

SAYANGNYA X AMBIK GMBR DGN SI KECIK TU..HIHIHI

bai baizura said...

feewit2. huntunglah abg retiss ni :P

Mia Liana said...

hmmm..memang manja orangnya yuyu ni. kak mia pernah jumpa sekali masa event blogger kat KL...

fifie said...

Untungnya Herry tinggal kat KL dapat join aktiviti blogger macam tu. huhu.

hafiz hafizol said...

pernah gak terselisih dgn yuyu .. tapi segan nak tegur sebab ada bodyguard di sebelah yuyu... haha..


seriuosly yuyu mmg comel, kecik molek dan full of confident bila berjalan... wahhh,,,, xoxo

combi said...

untung la dapat jumpe si kecik comei tu..tringin nk jumpe dey..huhu

kinara kinatara said...

wah bestya...:)

NIA SI DRUMSTICK said...

eh2..nia ms mula2 dulu pon tekial2 jugak nk gune mesin token tu..haha..sengal sungguh..

Anak Pak Muin said...

untunglaaa

haha

Dkna Abza said...

mana lg best...10 minit ke 4 jam ? hihiiii

alyn amalyn said...

wah, untunglah dot jumpa kak yuyu..alyn nk sangat tengok dia..mesti comel..:)

Eazy Izzuddin said...

untungla heheh

MaYa MustWany said...

lor xsnap wat knagan?rugi2..xpe..msti akan jmpa lgi event2 yg lain..dont worry k.

Ikhwan Suhaimi said...

alo2.. sweetnye "Modal" perkenalan... tunjuk ajar beli token..

ayut said...

untglaaaaa...hahaha..yuyu yg tomey tu jumpe... :D

kisah si dairy said...

datang ler jb lagik..n jgn lupe mention..hahaha

Azza Afdzal said...

cewah-cewah anak teruna pemalu la konon hahaha

HanaNabeeha said...

Pernah jumpa yuyu dlm train tapi segan nak tegur. Hoho.

Mrs Velentine said...

kim salam kak dia..hehehe..

Remy hazza said...

untung hairy...semakin dikenali...semakin popular..... tahniah dari remy.....

miz ruha said...

wah! jumpa retis.. untungnya...

Shida Radzuan said...

sempat x ckp shida kim slm..mst x kan..alaaaaaaa ^_~

cikmisi leen said...

yuyu chomell ~ =)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah semoga makin maju ye hairy ..

all the best :)
sronok dapat jumpa otai2 kan ;)
boleh korek byk rahasia..hihi