Wednesday, January 23, 2013

43943 PAGEVIEW 17509 UNIQUES VIEW


TIPS TINGKATKAN TRAFIK BLOG  | UNIQUES VIEW | PAGEVIEW

Alhamdulillah Page View dan Unique View still kekal maintain untuk tarikh 8- 14/1/2013 minggu lepas. Berkat kegigihan aku mengamalkan tips-tips yang aku sendiri buat..haha..Yang penting mesra lah ngan semua followers ok untung-untung dorang review blog korang.hehe

Pageview dan Unique view amat penting dalam dunia blogging kerana ini merupakan salah satu dan semangat untuk terus berblogging. Jadi hari ni nak kongsi ngan korang sikit tips-tips tingkatkan trafik cara hazwan hairy.com. Korang boleh amik yang mana korang rasa boleh membantu korang upkan trafik korang dari hari ke hari ..klik SINI



Dibawah ni Page view & Uv yang sempat aku buat entry
Tekan link kat bawah ni kalau nak tengok entry...

p/s : Semoga dapat bantu korang sedikit sebanyak semua ni.Yang pasti jangan putus asa okeh usaha tangga kejayaan.Yakin pada diri masing-masing bahawa anda mampu lakukan.Kaji apa kekurangan yang ada..

Untuk tempahan baju I LOVE BLOGGING boleh klik  SINI


49 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Bila la nak merasa macam ni

afifudinsohaini said...

mak aih banyaknya...meletop blog ni kang..haha

Cik Nur said...

pencapaian yg memberangsangkan..!
teruskan berblogging..!

Mia Liana said...

wahhhh... meletup-letup ni... tahniahhhhh..

Sue-Rya Qistina said...

wow!!! tahniah dik! :)

Kesuma Angsana said...

wah hebat tu dik

NIA SI DRUMSTICK said...

wooo...ni mesti masyuk ni..haha..in shaa Allah nia ikut jugak tips2 hairy tu..hehe

[PCL] said...

syabas bro..!

Mar Haini Abdul Rahim said...

hebakk ! mekaseh kongsi tips, t leh apply sket2 hehe :)

Mrs Velentine said...

lama lagi mau sampai ke tahap HH...

adibah khairuldin said...

serius jeles! bilalah nak dapat macam ni.. *smile*

Irwan Alessa said...

tahniah bro.. bestnya, bila la nak dapat macam ni kan.. hehehe

Sally Yatiey said...

Tingginyaaaa UV blogggggg ;)
Bestttttt!

kinara kinatara said...

wah banyaknya..meh lah promot blog kina jugak..:)


gembira calenda dah sampai...isyaallah nanti bila free kina up entry..:)

SyAmSuL AnUaR said...

Gempak uv blog ni...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. RAMAINYE .. UNTUNG LA :)

boni kacak said...

mohon salurkan sikit traffic kepada aku..hahahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...best jer boleh tengok mama punya langsung x boleh nape jadi mcm tu mama pun x tahu...:)

MisEyz BLurz said...

Nice tips!tq^_^

Nabeel Fikree said...

Wah. Banyaknya UV! :O

baby comel said...

Wah hebatnya.. Suka tengok :)

Nick Nashram said...

perghh..mantap trafik tu.
ni yg malu nak tunjuk trafik ni..hahah

Bui Junaidi said...

WOW..WOW..WOW..^_^

Cik Pensil said...

wahh . kekalkan ^_^

AyueJean said...

Sebenarnya bila tengok bende2 ni, lagi semangat kan nak berblogging.... =D

Budak Nakal said...

Tahniah bro..^^makin lama makin maju:P

ash said...

Tahniah abam hery.. Trafik mletup2 mcm popcorn.. Hehehe

BY: DJ dan CHEF
(djdanchef.blogspot.com)
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

sabella mohamad said...

oh ok ok arahan diterima . lepas ni kena tepek sticker banyak banyak aa kat motor abang-2 , beskal , kereta ayah . pastu family semua pakai baju yg ada website . hah mantopp tak abg ? XD

wanie said...

Macm mana nak tengok ??

NAL said...

tahniah...NAL suka blog ni sebab pengisian blog hery terbaek..keep it up !

Remy hazza said...

cun hairy...terbaik sebagai semangat utk rakan yg lain...... jeles yg membina....he3

Syazana Zainn said...

byk UV uols :)

congratulations!

Shiqin Sunshine said...

huhu bagus nye tak kedekut ilmu..hehe...yg penting rajin kan? siapa usaha dia dapat betol tak ;) salam maulidur rasul

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... hebat nyer..

Dianaa said...

hebat!

the malay male said...

hebat hebat

Ayu azmir said...

wahh banyaknya uniques... tahniah....

^^eKaTiKaH^^ said...

wah wah.. hebat naa... hehehe :D

sa mic said...

hamboih seronoknya , taniah ye :)

Shida Radzuan said...

fuhh~! byknye UV ^_^

Shida Radzuan said...

fuhh~! byknye UV ^_^

inche hlovate said...

tahniah hery sebb dapt kekalkan UV sebyk ni hoho:)

ayut said...

byk kottttt!! ^^

Katak Comel said...

kncg tol trafik retis ni..ahaha

miz ruha said...

banyaknya!!!

cikmisi leen said...

wohh ! meletop blog neh.. caya lah .. ~ =)

Kesuma Angsana said...

tahniah dik mmg terbaik ni

QasehnyaRania said...

cayalah hairy..ciksu baru nak merangkak naik.. ;D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TABIK SPRING SAMA BRO... HEEEE