Sunday, January 20, 2013

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 FINAL



MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 FINAL | UNIQUES VIEW | PAGEVIEW 

Tahniah buat jozan kerana menjadi Juara untuk Maharaja Lawak Mega 2012 musim ni. Kepada yang lain tu pun tahniah sebab telah buat yang terbaik dalam pesembahan cuma rezeki belum berpihak kepada anda
.
Apa yang aku nak menaip dalam entry ni ada juga mengenai Maharaja lawak mega sebab entry mengenai ini lah 18/1/2013,  UV aku 4690 dan Page view 8992 .

UV 4690 PAGEVIEW 8992
TEKAN UNTUK TUMBESARAN

Time ni aku tak online langsung tau start dari pukul 3 petang sampai lah pukul 11 malam oleh sebab time ni aku sedang berjalan-jalan untuk menikmati permandangan indah di Rooftop G-Tower Kuala Lumpur attend event..haha.

Risau lah juga takut tak dapat nak maintain UV kan tapi alhamdulillah sekali tengok melambung-lambung plak 2x ganda okeh syukur sangat.Banyak hits dari Maharaja Lawak Mega.

Sempat tengok 30 minit terakhir saja Final.So korang yang belum tengok tu meh tonton dengan aku sekali..haha..







Selamat menonton sebelum kena block ngan youtube..hihi..

Kalau korang nak maintain trafik blog boleh klik SINI


30 comments:

Edyn Laskar said...

Mampir dan nyimak ajha dulu yah...

selipar putih said...

gila kan bro pengangan maharaja lawak.. ni...

Unknown said...

wah..syiok2 dgr benda2 hapy cmni..tapi maaf le yong nk tny pe mende UV 2?

Unknown said...

justin bieber malaysia ,, Awie !! haha

NAL said...

mereka memang terbaek...

Sabella Mohamad said...

blogger retiss ni lain sikittt . ehem ehemmm XD

akubiomed said...

Memang meletup keyword MLM 2012 ini.

sweetsour93 said...

wah, tahniah la hairy. banyak tu..hehe

tumpang tngk MLM kat sini. kite tak tngk hari tu..hee :P

Unknown said...

Tingginya UV :) hee.
Tahniah buat Jozannnnnnn ^_^

NF said...

suka jozan, jambu dengan shiro !

Anonymous said...

akhirnya menang..suka sgt..lagi2 frenship diorg yg close.. so sweet :)

Orga said...

geram dengan jambu, patutnya diorang boleh baut lebih baik and jadi johan. hm~...nak jugak tengok orang lain mengalahkan jozan :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah buat Jozan sbb berjaya...:)

Maisarah Azmi said...

wah, tingginya trafik

adarain said...

Tahniah kepada Pemenang!! JOZAN walaupun final punyer persembahann KUREEEENNGGG!..haha

boni kacak said...

pergh.. gilalah traffic untuk entri ni..mak aih.. dah boleh rileks seminggu dah ni bro..hehehe

ayut said...

tahniah bt pemenang MLM....!^^

Noor Atikah Ramli said...

tinggi nye uv dia ^_^

Anonymous said...

dah kena block pun hehehe

Azza Afdzal said...

wow terbaik la

HanaNabihah said...

Hoho. MLM pulak. Opkoz selalu orang search. Hana je yg tak minat. Tp org lain ramai lagi yg minat. Ye dak?

Unknown said...

gilak laa..aku cuma dapat around 3000-4000 je..haha

inche hlovate said...

malm ni kawe tengok

Miss N™ said...

xjemu tau tgk persembahan jozan... :)

Mrs Velentine said...

penangan MLM...mmg UV makin meningkat jawabnya

Unknown said...

semua buat yg terbaik malam tu...hanya undian yg memilih siapa yg betul memang

Fatin Diana said...

Jozan <3

bicara mak dara said...

jozan terbaekkkkkk

Shida Radzuan said...

terbaik hery hehee :D

iamcikmisi said...

opss, hehe.. bru nk komen.. ~ Jozann d bestt. ! trharu johan snggup dtg xhmpakan zizan+pminat mreka .. :)