Monday, January 14, 2013

BLOGGER SANTAI LEEZA.COM



Korang tengok tajuk mesti dah familiar dengan nama blogger ni kan? Yaa beliau adalah leeza pemilik blog santaileeza.com merupakan salah seorang bakal pendidik anak bangsa . Untuk entry ni aku buat entry pasal beliau oleh sebab menghargai apa yang telah dia buat untuk aku . Tergamam,terkelu bila membaca entry yang beliau tulis di dalam entry INI

Betul orang cakap "jika kita buat baik dengan orang ,orang akan buat baik dengan kita" Jadi ini telah dibuktikan oleh leeza. Aku dengan leeza baru ja kenal lebih kurang 5 bulan kalau aku tak silap lah. Tapi sehingga hari ni dia tak pernah jemu datang blog aku komen dan sebagainya same with me juga lah. Ada ramai sangat blogger macam leeza dekat blog aku ni kalau boleh aku nak senaraikan mereka semua tu.

Tapi untuk entry ni kenapa leeza seorang?haaa kerana aku ni di kira bertuah sebab terpilih sebagai pemenang dalam contest anjuran beliau bulan 12 lepas.Walaupun saguhati aku rasa berbangga tau sebabnya aku jarang dapat hadiah dari blogger..sobsob.Meh tengok hadiah yang aku dapat ni sangat menarik minat aku weh.


 Menarik kan? kalau korang nak macam ni or kenal blogger yang gila-gila sporting ni boleh klik --->http://www.santaileeza.com/

haaa kepada korang yang berminat nak tempah baju I LOVE BLOGGING boleh klik SINI 

P/S: Gathering dalam perbincagan lagi lokasi Time Square KL awal bulan 3 korang yang baca entry ni amik cuti siap-siap okeh..hehe..

 

38 comments:

Unknown said...

tahniah hairy.....
comel hadiah dari leeza tu.....

Unknown said...

haaa... kenal sangat leeza ni... komen paling banyak... huhu

Bro Framestone said...

Beliau jug arajin komen dan tegur bro dekat fb & blog :)

Mesra orangnye

Unknown said...

tahniah menang :)
miza baru je kenal leeza melalui segmen yang kak mia anjurkan :)

Leeza Dayasari said...

Sob sob!!! Wachaaaaaa tima kasih!! Dlm hati menjerit....... Kl gue yg punya.. Ops terlebih sudah!!

Kakcik Seroja said...

Selamat bergeder-geder... :)

AyueJean said...

Okaylah tu...
Akak ni lagi lah jarang dapat..
Hehehheeh... =D

Unknown said...

tahniah ... buat baik dibalas baik ^^

Anonymous said...

gathering kat ts?dekat..hihi menarik..

Miss N™ said...

tahniahh..! nanti nak terjahlah belog leeza ni.. :)

aisyah humaira' said...

leeza? semua org kenal. hehe :)
pengomen tegar tuuu~

Kakzakie Purvit said...

jauh sangat kakak nak join dari JB nak ke sana dik..

emylase. said...

Tahniah ye!

Anonymous said...

tahniah ye

Blog Eazy Izzuddin said...

Menarik nih hehe
Cant wait gathering

inche hlovate said...

tahniah abe hery :)

Leeza Dayasari said...

mekasih pd yg ngomel..... ~ ~ ~

Cik Fie said...

beliau antara pengomen tegar kat blog saya . hikhik :)

Mrs Velentine said...

tahniah..nak g jenguk blognya

ayut said...

Blogger plg santai...!mmg santai sungguh pon..

Hafiz Hafizol said...

time gatehring aku dah balik kg.. x leh join dah sedeh

NIA SI DRUMSTICK said...

nice..untung la..menangg.haha..murah rezeki pak cik neh..:p

Fatin Diana said...

FD pun dah dapat hadiah saguhati tu semalam ^^

erk, buat kat TS awal bulan 3? FD tak pasti lg boleh join ke tidak T__T

Unknown said...

dapat juga :)

boni kacak said...

betul tu bro.. bila kita buat baik dengan orang, orang akan buat baik dengan kita semula :)

Azwar Syuhada said...

Tahniah.. :)

kinara kinatara said...

kina pom dapat saguhati..agaknya macam 2 lah bording pass nya..comel je...:)
x dapat tengok lagi sebab bagi alamat rumah..:)

HanaNabihah said...

Hana pun dah berkenalan dgn kak leeza ni. Tp kalau gathering jadi blh la berkenalan lebih mesra. Waa~ Bestnya blogger gathering. Artis jemputan : Hazwan Hairy. Kihkih~

Sabar said...

kalo cmtu nak terjah gak lah leeza.com ni

Unknown said...

tahniah hery... ^_^

Unknown said...

tahniah!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 mama pun dpt juga dr leeza...:)

sweetsour93 said...

kak leeza sempoi.. hehe..
wah, ade gathering awal bulan 3.. hope tak kene time final exam..hee

Sabella Mohamad said...

wah best gila ! tahniah abg hairy ! :D

Noor Atikah Ramli said...

leeza nie peramah .heee

Shida Radzuan said...

shida pun baru dpt je ritu..nice :)
tahniah hery :)

Shida Radzuan said...

shida pun baru dpt je ritu..nice :)
tahniah hery :)

Si Matatajam said...

Tahniah Heri..akak pun dapat..tapi x sempat wat entry lg sb line tenet prob..